- Konu Sahibi TwoPrincess
- #29.361
mesaj tekrarı...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alt taraf ağrısı bendede var :18:özellikle gece hayırlısı artık
İste bu bir kabus! Umarim sancisi gelir, rahim acilir. Offf ya bu dogum olayi tam bir kapali kutu!
canımcım bende uyuyamıyorum geceleri o alt tarafdın ağrısındaniyi mi, kötü mü bilemedim :18:
ama gecenn hafta doktoruma sordugumda normal, wücut kendiini doğuma hazırlıyor demişti
bu iyi bişey demek heralde :26:![]()
acaba suni sancıyı teklif mi etmiyolar, yoksa kendi mi istemedi :26:
ben olsam suni sancı ister 4 cm olmasını beklerdim. gerci ben epidural düşünüyorum, bakalım cerser düşünüyomuydu ki :44:
bi türlü yazamadım. işleri toparlamaktan. vedalaşmaktan. son bir saatim. sonra iznim başlıyorrrr.
ne güzel doğum haberleri almaya başladık. darısı bizim başımıza. ama bizimki az daha beklesin. benim evde işlerim var temizlik falan. son hazırlıkları halletmem lazım.![]()
iznin hayırlı olsun canımm, ben de daha hiç bir işe başlamadım. inşAllah herşey yolunda gider bebeğim zamanını bekler![]()
bi türlü yazamadım. işleri toparlamaktan. vedalaşmaktan. son bir saatim. sonra iznim başlıyorrrr.
ne güzel doğum haberleri almaya başladık. darısı bizim başımıza. ama bizimki az daha beklesin. benim evde işlerim var temizlik falan. son hazırlıkları halletmem lazım.![]()
sağol canım. benim çok eksiğim kalmadı gibi. temizlik işi var. halı perde yıkanacak, camlar silinecek falan. çantam hazır ama eksiklerim var. bi de biraz dinleneyim evde bebiş gelmeden. çünkü sonra da hiç fırsatımız olmayacak. 3 hafta uzun gibi görünse de çabucak geçecek gibime geliyor. bi de erken gelirlerse hiç vakit yok gibi.![]()
Selam annecikler. Geçmişe gözattım doğuranlar ve hastanede olanlar için bu akşam bende yasin okuyacağım ve tabi hepimiz için. Çarşamba günü özel poliklinikte usg ve nst ye girmiştim. Haftamla uyumluydu ve 3050 gr olmuş ancak biraz minyon gibi ve karın çevresini en yüksek değerlerle hesap ediyorum sana tavsiyem bebek çok hareketsiz dopplere gir dedi. Bugun devlet hastanesinde acile gittim randevum 30 mayıstaydı. Harekeltleri ve kalp atışları iyi dedi ancak bu sefer de haftasıyla uyumlu değildi 2670 gr dedi bugun için. Ayrıca açılma var mı diye muayne etti ve canımı çok yaktı. Normal de hiç sesi çıkmayan ben bile iki kez ay diye bağırdım yani. Açılma yok şimdilik dedi ama gelene kadar 3-4 kez kontrol ettim kanamam olmuşmu diye. Çok şükür bişey yok. Bİr de nst de benimle aynı haftada olan bayanlar sağa sola bile dönemiyolarken ben hoplayıp yerimden kalkıyorum hala hamile olduğumu bile unutuyorum. Belki de geç döllenmedir benimki bilemedim ki kızlar.
canım tansiyondan kaynaklı bide genel kan değerlerim yüzünden doktor epidurali önermedi .. Zaten bende şu anda fenaayım hayırlısı ile inşaallaheylül de nıyetımız var bızım 2-3 gun.
hadı bakalım şimdiden allah kurtarsın.ben de sezeryan olmuştum 3 yıl önce.hiç korkma.ama nıye genel anestezı oluyosun epidural olup doğum anına şahıt olsana.süper bı an o.
walla sorarsan çok sevinirim canım... bu arada doğum hikayene bayıldım... bebiş de neler neler yazmış öylebenim doktorum o yüzden mi dedi o zaman 3.hamileliğin bu 4.yü önermiyorum diye.
yok canım duymadım doktoruma kontrole gittiğimde eğer sen soramazsan ben sorayım.
hadi bakalım benimkide o tarihlerde gelecek galiba aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoru olucaz![]()
Allah yrdcın olsun canım.. seninki neden sezaryen???slm kızlar pzt sabah 8 de sezaryan için hastaneye yatıyoruzz hayırlısı ile inş oğluşuma kavuşurum doğum yapan arkadaşlarada allan analı babalı büyütsün inş sağlıkla sıhhatle doğum yapacak arkadaşlarada hayırlısıyla kucaklarına almak nasıp etsin bize dua edin![]()
ayy kuzum hatırlıyorum seninle birlikte izne ayrılmam gerekiyordu benim de.. hatta 31 i de ben 19 mayıstan sonra gitmeyecektim. şimdi nasıl sevindim sen izne ayrılıyorsun diye.. evdeki ilk günüm istifa etmiş evimin kadını olmuş gb mutlu geçti. sonra bir hafta tatile çıktık,muhteşemdi. bu hafta da işten ufak tefek şeyleri toparladım halıları yıkattım, gardrobun son değişikliklerini tamamlıyorum, bebişin çantasını hazırladım eşyalarını yıkadım bir kısmını ütüledim ve 15 gün bitmiş bile.. daha kendi çantamı hazırlayamadım.. bu gece ve yarın son tarih ama kendime.. inan vakit çok hızlı geçiyor..bi türlü yazamadım. işleri toparlamaktan. vedalaşmaktan. son bir saatim. sonra iznim başlıyorrrr.