• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese selamlar,

az önce doktordan geldim kızlar,dün gece bahsediyodum ya size aşağı doğru baskı oluyo diye sabah yine o baskıyla uyandım karnım resmen aşağıya düşmüş bariz belli.Doktor randevum vardı eşimle gittik nstye girdim önce nstde sancı çıktı doktor hani hiç beni alttan muayne etmedi çatıma bakmadı diyodum ya onu
37.haftada yapıyomuş meğersem çatı muaynesinde çatım dar çıktı maalesef :(( kemik öne doğruymuş...:((
normal doğuramazmıyım dedim doğurursun dedi çocuk çok kilolu olursa doğuramazsın ama kilosu normal seviyede olursa ya da az olursa doğurursun dedi şuanda bebişim 2.910 gr .

40.haftaya kalmazsın sancıların başlamış 1cm de açılman var dedi ve haftaya cuma tekrar çağırdı ben haftaya cumaya kadar doğururum diyorum karnımda adet sancısı gibi sancı var.

Bu arada tansiyonumda sınırda 14/9 tehlikeliymiş hamileler için benim 13/8 ve ayaklarımda hala şiş :(
albimin testi mi ne onu yapıtırcaz idrar testi.

Kızlar anlayacağınız sınırdayım benim için dua edinde herşey yolunda gitsin..

Daha eksiklerim var hastane çantam bile hazır değil her an herşey olabilir....

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Yormadan kendini çantanı falan hazırla. Bebeğinin kilosu iyi maaşallah. Dualarım seninle

benimde sızlıyor bide göğsümün üzerine yattığım gün
mutlaka bir iki damla ıslanıyor.
aman dur gözünü seviyim beklesin bebişin erken daha
hemde biran önce çantanı hazırla ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyor sıpaların:1:
bide arkadaşım doğumdan önce göğüslerinin alt kısmı resmen
boşalıyor dedi benim ki hala sert:1:

evet ya daha erken gelmesi için.ben şu işlerimi halledeyim,çantamı hazırlayım, 38i doldursun sonra ne zaman istiyorsa gelsin:27: benim kerata inşallah erken gelmeye kalkmaz yoksa çantam bile olmadan hastaneye gitmek zorunda kalırız.en iyisi ben şu ütülediklerimi çantama koyayım da dediğin gibi canıım sağları solları belli olmuyor,nolur nolmaz:27: ama bugün bi huzursuzum nedense ağrım sancım çok oldu bir de acayip agresif oldum bugün alayına isyan modundayım.en alakasız şeylere tepki verdim.normal de sakinimdir.annem bile şaşırdı noluyo bugün sana dedi:27: doğumların başlaması beni bi tuhaf yaptı sanırım:53::44:

evet ya daha erken gelmesi için.ben şu işlerimi halledeyim,çantamı hazırlayım, 38i doldursun sonra ne zaman istiyorsa gelsin:27: benim kerata inşallah erken gelmeye kalkmaz yoksa çantam bile olmadan hastaneye gitmek zorunda kalırız.en iyisi ben şu ütülediklerimi çantama koyayım da dediğin gibi canıım sağları solları belli olmuyor,nolur nolmaz:27: ama bugün bi huzursuzum nedense ağrım sancım çok oldu bir de acayip agresif oldum bugün alayına isyan modundayım.en alakasız şeylere tepki verdim.normal de sakinimdir.annem bile şaşırdı noluyo bugün sana dedi:27: doğumların başlaması beni bi tuhaf yaptı sanırım:53::44:

doğuma gidecekmişiz gibi
hazırlıklı olmamız gerekiyor bide
bende doğumlar heyecan yaptı bi tutuştum pazar günü
bütün eksikleri halletmem lazım.
kişisel bakımımızı daha sıklaştırmalıyız:27:

doğuma gidecekmişiz gibi
hazırlıklı olmamız gerekiyor bide
bende doğumlar heyecan yaptı bi tutuştum pazar günü
bütün eksikleri halletmem lazım.
kişisel bakımımızı daha sıklaştırmalıyız:27:

haklısın bir de kişisel bakım mevzusu var ki benim en büyük kabusum o yönden hazırlıksız yakalanmak.:27: hazırlıksız yakalanırsam çok utanırım bir de onu dert ederim kendime:53:kuafördeki kızhuyumu bildiğinden sen ne zaman istersen gel ben seni hemen alırım dedi sağolsun:27:doğumlar başalyınca bende de dank etti sonunda:27: herşey ütülü de valize nasıl yerleştirsem onu bilemedim bi türlü minik hurçlara koyup da mı koysam ki yoksa baohça mı yapsam?:53: bir de bu kararsızlığım var:27:

slmlar hanımlar:3:haftanın son iş gününü de bitirdk hele şükür..istanbulda nasıl yağmur yağıyor,gök yırtılacak adeta:53:
cutekitty ve cerser sanırım ikisi de bebeğine kavuşmuş,Allah sağlık versin bebişlerine..umarım sarıbeybi de iidir:26:doğum haberleri giderek artıyor pazartesi doğuma gidecek folikasid ti sanırım allaah senin de yardımcın olsun canım,inş. sağ salim bebişini koklarsın..Bir de ataay dı sanrıım canım inş. senin de hayırlısı ile zamanında doğar bebişin,hangi yolla olursa olsun sağlıkı olsunlar da:)
bu arada fotolar süper utopya ve öznur harika görünüyorsunuz,nereye kilo almışsınız bilmiyorum:44:ben 9 kilo aldım ama ben de kalça ve yan airbag ler olduğu için:1:süpersiniz

Kızlar arkadastan haber geldi..
kendisi 15 gün önce gününü doldurmus we sezeryan olmustu. (bebek kaka yapmaya baslamıstı cünkü)
bebegi de 2.080 gr. dı.. suan bebeği 3 kiloyu gecmiş :46:
1 kilo almıs yani 15 günde..
sakın bebemiz az kilolu doğacak diye kendinizi üzmeyin..
küçük doğan minikler daha cabuk büyüyo :nazar: :9:

selam kızlar :) nasılsınız bakalım? ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben de atlaya zıplaya okumak zorunda kaldım:27:
cerser de bebişine kavuşmuş :52: inşallah sağlıkla büyütür bebişini.darısı bizlerin başına:52:
doğumlar başladıkça beni de bir heyecan sardı ve fark ettim ki benim hala eksiklerim var:43: terliğim tacım oğlumun kremleri:53: çantamı da bu akşam hazırlayım bari ne olur ne olmaz:53:
buarada bakım kremlerini ve şampuanı vs hangi marka aldınız?:44:

ben hepsini Sebamed aldım canımcım. Hatta sampuanın 500 ml' den 2 tane aldım.:9: internette %40 indirimliydi bütün ürünleri :52:

haklısın bir de kişisel bakım mevzusu var ki benim en büyük kabusum o yönden hazırlıksız yakalanmak.:27: hazırlıksız yakalanırsam çok utanırım bir de onu dert ederim kendime:53:kuafördeki kızhuyumu bildiğinden sen ne zaman istersen gel ben seni hemen alırım dedi sağolsun:27:doğumlar başalyınca bende de dank etti sonunda:27: herşey ütülü de valize nasıl yerleştirsem onu bilemedim bi türlü minik hurçlara koyup da mı koysam ki yoksa baohça mı yapsam?:53: bir de bu kararsızlığım var:27:

bende çok utanırım :17:
ben bebişin kıyafetlerini hurca koydum
doğumdan sonra giyeceklerini battaniyenin içine
koydum bezini falan karışmasın diye.biberon göğüs pompası
krem vs.. onları bakım çantasına yerleştirdim büyük çekçekli çantanın içine hepsini yerleştireceğim

a a acutekitty nin oğlunun adına da poyrazmış:52::52:heyecan yaptım şimdi:emir_bebek:benim oğlum ne zaman gelcek acaba,zamanında sağlıkla gelsin de merak ediyorum hangi haftada geleceğini:44:cardelennsti sanırım hamileliğin ilk günlerinde belirti falan yokken senin oğlun olacak demişti,tutturmuştu.bunun için de yorum yapsa:)

kıssslarrr
dr umuzdan geliyorus
bebişim 3.200 ve 51 cm olmuş
doğum kanalına girmemiş daha...
babamız önümüzdeki hafta iş için gidecek eğer bi durum varsa göndermeyelim dedim
yok gönderebilirsiniz dedi
bizde ananemisde bekliyces
sancım başlarsa izmirden buraya geliris
ama önce suyum gelirse napıcas dedim
merak etme suyun geldikten 15 saat içinde doğuruyosun dedi
en fazla 2 saatte burda olursun dedi
yine bizi çoookkkk rahatlattı
artık babamıs gidecek diye ağlamıyorus:
bu arada eşinden ayrı şehirde olanlar wardır aramısda
allah size sabır wersin
hakkınızı helal edin

kıssslarrr
dr umuzdan geliyorus
bebişim 3.200 ve 51 cm olmuş
doğum kanalına girmemiş daha...
babamız önümüzdeki hafta iş için gidecek eğer bi durum varsa göndermeyelim dedim
yok gönderebilirsiniz dedi
bizde ananemisde bekliyces
sancım başlarsa izmirden buraya geliris
ama önce suyum gelirse napıcas dedim
merak etme suyun geldikten 15 saat içinde doğuruyosun dedi
en fazla 2 saatte burda olursun dedi
yine bizi çoookkkk rahatlattı
artık babamıs gidecek diye ağlamıyorus:
bu arada eşinden ayrı şehirde olanlar wardır aramısda
allah size sabır wersin
hakkınızı helal edin

Maaşallah bebişine canım. Kötü şeyler düşünme. İçini ferah tut.Umarım eşin yanında olur.

Back
X