• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

biraz önce sıkıntıdan mayıs annelerıne baktım.ne manyak k.valıdeler var yaa.hoş benımkı de az sınır etmemişti benı.ay var ya sınır bozmak gıbı olmasın ama bı suru gıcıklığa hazırlayın kendınızı.
bugun geldı 1 saat o da nıye geldıgı uzun hıkaye menfaati için kızım kaldı 20<gun var mı bı ıhtıyacın vs.hiçbişey.domuz gıbı geldı gıttı.ay şimdiden gerılıyorum.

Bu kötülük yapan kaynanaların eline ne geçiyor anlamıyorum. İyi olmak varken neden kötü olmayı tercih ederler :47:

biraz önce sıkıntıdan mayıs annelerıne baktım.ne manyak k.valıdeler var yaa.hoş benımkı de az sınır etmemişti benı.ay var ya sınır bozmak gıbı olmasın ama bı suru gıcıklığa hazırlayın kendınızı.
bugun geldı 1 saat o da nıye geldıgı uzun hıkaye menfaati için kızım kaldı 20<gun var mı bı ıhtıyacın vs.hiçbişey.domuz gıbı geldı gıttı.ay şimdiden gerılıyorum.

ayy esıme dedım bende ananala konus benım logusalıgımı burnumdan getırmesın dedım tmm dedı de bızımkının cokta poposuna tıntın ogluda uyarsa o yapcagını yapar bıde dusun benım alt katımda oturuyor kısmetse 40ım cıkınca tasıncam bu evden ev tuttukta o uyuzun yuzunden kendı evımden cıkıp kıra kapılarına gıdıcem neyse bılıyorum kendı annemınde benımde sabırlı olamamız gereken bı logusa donemı benı beklıyor

ama bı kasık suda boga bılırımde :47:

hazımsızlık bence.ılk hamılığimde k.pederım dıyodu kı ay maşallah cildi falan hiç bozulmadı çirkinleşmedı falan.k.valıdem hemen dıyodu kı. erooooolll ben de hiç bozulmamıştım ben de çok guzeldım hamıleyken falan :27: istınasız ama.her seferınde.

aman Allahım 2 bebeğimiz daha mı geldi :))) çok şükür iyidirler umarım...geçmişte bakayım bugün mü yazıldı dün mü

bunlar haber verıp bıldıklerımız bıde daha haber vermeyen bılmedıgımız kactane hazıran annesı var kımbılır ayy ıyce azalcaz
sarıbeybıden haber yok dımı daha bugun arayan oldumukı :44:

hazımsızlık bence.ılk hamılığimde k.pederım dıyodu kı ay maşallah cildi falan hiç bozulmadı çirkinleşmedı falan.k.valıdem hemen dıyodu kı. erooooolll ben de hiç bozulmamıştım ben de çok guzeldım hamıleyken falan :27: istınasız ama.her seferınde.

hepsı aynı .ok saka gıbıya herkez bana dıyorkı ayy kız olmasına ragmen hıc bozulmadın cıldın falam aynı dıyor yemın ederım bı kaynana bozuntusu hergun bana ayy sen cıllendın ayy sen cırkınlestın dıyor uyuz :37:

çok güldüm erooooooooollllllll:1::1: bildiğin kıskanmış kadın seni:21::21::21:

kızlar sakın catlamadım dıe ıcınız ferah ferah gezmeyın bende 38 haftalık oldum ve 2 gun once catladıgımı gordum ve karnımın altın avuc ıcı buyuklugunde catlagım vaarrr :50::50::50::50:

valla hiç öyle endişelerim yok bnm...
4.ayımdan beri çatlaklarla yaşıyorum:50::50:

yaaa banada herkez bu zamana kadar catlamadın bıdaha catlamassın dedı benımde ıcım rahattı ama resmen dus sonrasında gorunce soke oldum hanı catlamazdım dedım yanı catlanıyormus :50::50:

gıcık bı durum tabıykı ama evlatlarımız ıcın no problem :16:

ben sey duydum goya belı ınce olanların gobeklerı cok catlarmıs kalın bellılerın catlamazmıs bılemıyorum yanııı :44:

selam arkadaşlar
bizim haftada bire düşmüştü kontrollerimiz bugünde gittik geldik doktora
ama dr sadece nst istedi ultrasna almadı hiç böyle yapmazdı ne zaman gitsem alırdı neden böyle yaptı acaba
10 gün geçmeden oldğu için ücret ödemedik ondanmı acaba çok şaşırdım
hiç öyle huylarıda yoktu ama...
sancılarım çok dedim dr.a nst ye baktı nstde sancı çıkmamış öyle dedi
idrar testi yaptırttı orda enfeksiyon varmış sancılarım ondan olabilirmiş
ama hadi suyum azaldıysa haydi bişi olduysa bence ultsona da bakmalıydı 2 haftada bir yeterliymiş
kızlar sizinde her hafta alıyormu doktorunuz ultrasonaa???????????
geçmişi okuyamadım kızlar ağrısı sızısı olan herkese allahımşifalar versin doğuran arkadaşlar olursada allahım hepsine sağlık sıhat versn acelem var kızlar cevap veren olursa gelince okurum hepinizi çok sewiyorum hoşçakalın sağlıkla kalın allahım yardımcınz olsun inşallah

canım benimde kontrollerim haftada bire düştü benimde 10 gün içinde kontrole gittiğimde ücretsiz ama doktorum ultrasonda da baktı ...

kızlar yine benim ağrılarım başladı adet sancısı gibi çok tırsıyorummm bebişimde kıpır kıpı baskı var kasılma toplanmada var :S:S

Back
X