- Konu Sahibi TwoPrincess
- #29.741
kızlar benım kı çok hareketli ya.kafasını da mı oynatıyo nedır aşağıya vajınaya bı sancı gırıyo böyle ınce ınce tırstım valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhabalar, öğlen 2 den beri prensesimle evimizdeyiz ama ancak fırsat bulabildim. arayan,soran, merak eden herkese tesekkürler. tarifle anlatamayacağım, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar güzel bir duyguymus anne olmak Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin. baska doğuran varmı bebişim uyumusken bi gecmişe bakim tekrardan hepinize tesekkür ederim
kızlar merhabalar, öğlen 2 den beri prensesimle evimizdeyiz ama ancak fırsat bulabildim. Arayan,soran, merak eden herkese tesekkürler. Tarifle anlatamayacağım, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar güzel bir duyguymus anne olmak rabbim hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin. Baska doğuran varmı bebişim uyumusken bi gecmişe bakim tekrardan hepinize tesekkür ederim
kızlar merhabalar, öğlen 2 den beri prensesimle evimizdeyiz ama ancak fırsat bulabildim. arayan,soran, merak eden herkese tesekkürler. tarifle anlatamayacağım, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar güzel bir duyguymus anne olmak Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin. baska doğuran varmı bebişim uyumusken bi gecmişe bakim tekrardan hepinize tesekkür ederim
hg canım. o gün çıkmıştın ben de cvp yazamadım sana. gözün aydın bitmiş temizlik. beni sormuştun, şükür iyiyim ben de. idrar yolumda ağrı var gb. dr üç hafta önce anti varmişti anca bu hafta içebildim o da bir doz eksik kaldı. pzt yi bekliyorum tekrar gözükmeye inş :)
Evinize hosgeldiniz canim
Ay vakit gecsin bizde doguralim
Nasil basladi dogum? Ne soracagimi sasirdim ya.Cok merak ediyorum
Cutekitty dogum yapmis,topigimizin ilk annesi.Saribeybi den haberin vardi zaten.
Zemka da hastanede,normal dogum diye diretiyordu en sonBelkide kavusmustur oda bebegine
tatlım karşılaşamıyoruz...şükürler olsun ki taş-böbrek ağrısı sıkıntılarımızı atlattık...
ufak tefek ağrıları çerez niyetine çekeriz bundan sonra...
benimde bugün çok fena sol ayağımın taban ve yan kısmı ağrıyor...hani kemiğin çıkar da ağrır ya işte öyle bir ağrı...ne yapsam bilemiyorum....
gözünaydınkızlar merhabalar, öğlen 2 den beri prensesimle evimizdeyiz ama ancak fırsat bulabildim. arayan,soran, merak eden herkese tesekkürler. tarifle anlatamayacağım, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar güzel bir duyguymus anne olmak Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin. baska doğuran varmı bebişim uyumusken bi gecmişe bakim tekrardan hepinize tesekkür ederim