• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar Zemkadan yeni mesaj geldi,yarın suni sancı vereceklermiş normal doğum yapmaya çalışacakmış,eğer bebeğin kafası geçmezse sezeryana alcaklarmış,dualarınızı bekliyor..
Bu arada bugün ''Dikkat Bebek Var'' filmine gittik eşimle,çok eğlenceliydi,tavsiye ederim,eşim izlerken aa bunlarda senin yaşadıklarını yaşıyor diyor,naz yaptığımı ve bi tek ben böle oluyorum sanıyodu garibim:1:

Orada fiyatlar çok iyi, benim özel sağlık sigortası olmasa acıbadem zor olurdu. Çünkü 8000-12000 arası değişiyor doğum ücretleri.
Burada paket olayı yoktu canım. Sadece suit oda seçeneği var. Ama kutlama yemeği falan gönderdiler bize de. Doğum fotoğrafçısı geldi, küçük bir albüm yaptılar.ayrıca fotoğrafçıdan önce kuaför gelip fön çekti. Bebeğe anı defteri falan hediye ettiler, süslemesini biz yaptık odanın.

Allahım sizin oralarda ki doğum ücretlerini duyunca şok geçiriyorum Antalya!da olduğum için şanslı hissetmeliyim kendimi sanırım :) bende özel hastanede doğum yapıcam hemde sadece kadın doğum hastanesi ve büyük ihtimal sezaryan, tek kişilik odada 750 TL

Allahım sizin oralarda ki doğum ücretlerini duyunca şok geçiriyorum Antalya!da olduğum için şanslı hissetmeliyim kendimi sanırım :) bende özel hastanede doğum yapıcam hemde sadece kadın doğum hastanesi ve büyük ihtimal sezaryan, tek kişilik odada 750 TL

aynen bence ben de çok şanslıyım konyada yaşayan bi insan olarak.normal doğum 290 sezeryan 350 tl. hayır ben mi uyduruk bi yere gidiyorum dedim çünkü doktoru çok övmüşlerdi onun için gittim oraya ama sonra araştırdım konyada fiyatlar böyle. ama tabi suit oda kavramı özel fotoğrafçı kuaför falan da gelmiyor odalara.maximum özel odada tek başına kalıyorsun en büyük lüksümüz bu:1::1::1:

kızlar bir şey sorucam,
doğumda evde kimse olacak mı yanınızda yani doğumdan sonra birileri kalacak mı?
benim kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen gelecek bir hafta filan kalacak iki çocukla çünkü tek başıma gerçekten ilgilenemem.sağolsun yardımcı olacak

bende annemlerde kalıcam bir müddet adapte olana kadar

eşime söyledim şimdi 750 tl ucuz diye seviniyor insanlar istanbul falan iice pahalı dedim.gelsin yol 4.5 saat yol burada doğursun bizde kalırlar diyor:1::1::1:

aynen bence ben de çok şanslıyım konyada yaşayan bi insan olarak.normal doğum 290 sezeryan 350 tl. hayır ben mi uyduruk bi yere gidiyorum dedim çünkü doktoru çok övmüşlerdi onun için gittim oraya ama sonra araştırdım konyada fiyatlar böyle. ama tabi suit oda kavramı özel fotoğrafçı kuaför falan da gelmiyor odalara.maximum özel odada tek başına kalıyorsun en büyük lüksümüz bu:1::1::1:

evet benimkilerde onlarla sınırlı olsun yeter bize :D

bnm bu günlerde üstümde böyle bi miskinlik var, anlatamam kızlar yaaa:50:
marketten geldik, sadece dolaba koycaklarımı çıkarttım koydum.. diğer poşetler öylece duruyo.
bulaşık makinesine detarjan koyup çalıştırmam lazım, ona bile üşeniyorum.
artı buzdolabımı birinin silmesi gerek, hatta mutfak dolaplarımı da:1::1:

bu hafta içi şu bana bazen gelen enerjiden gelse de yapsam, nerde bnm o eski halim beee:1::1:

bende şimdi bitirdim geçmişi doğuran yok canım

anlaşılan herkes bu sıkıcı havada ütü yapmış :D:D

Her gün bebiş haberi almaya alıştım :9: Ben bugünü kocama ayırdım bi pazar evde o zmanda işle zaman geçirmedim. Pazara gittik gezmiş olurum dedim ama bittim resmen şimdide kızım canımı çok yakmaya başladı...:27:

sormayın ya gece olunca ve sabah benimki özellikle coşuyor... bazen şeyime doğru bir sancı geliyoki normal doğumu düşünemiyorum :18::18: zaten çatımda darmış :2:

sormayın ya gece olunca ve sabah benimki özellikle coşuyor... bazen şeyime doğru bir sancı geliyoki normal doğumu düşünemiyorum :18::18: zaten çatımda darmış :2:

çatın darsa normal doğum yapamıyosun sanırım dimi ?? benimde 38. haftamda bakacak doktorum umarım dar değildir..

Back
X