• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlaaarrr size güzel haberler getirdiiiiimmm... Zemka doğumm yaptı ve meleği şimdi yanındaymışş... Sabah 6 da suni sancı verdiler,açılması olmayınca 15:30 da sezeryana almışlar,16 gibi de meleği gelmiş.ikisi de çok iyiymiş... Vee böylece topiğimizin 4.bebeği de sezeryanla dünyaya gelmiş bulunuyor.Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizlerin başına inş.

aayy ne güzel:46::46::46:
ama o kadar bekleyip sezeryana girmesi kötü
neyseki o da bebeği de iyiymiş

bu akşam topikte ne güzel şeyler oluyorr:emir_bebek::emir_bebek:
pelloshe yarın bebeğini kucağına alacakmışsn gözün aydın şimdidenn darısı bizim başımıza:16:
ilk_ inşAllah çok rahat bir şekilde doğumun gerçekleşirr Allah seni de yavruna kavuştursun..
penti inşAllahh sabaha kadar sancılanır ve doğumunu gerçekleştirirsin sana da çok dua edicem..
Allah hepimizin yardımcısı olsunnn bi an önce benimde zamanım gelsinnn:31::31:
zemka adınada çokk sevindimmm :21: gözü aydıınnn

Zemka'ya hayırlı olsun diyoruzzz gözü aydın :nazar: :46:
Darısı basımıza insallah.. :16:
Ufff en korktugumda ya böyle acılmaz olmazsa diye :18::18::18:

smokkkk hayırlısı tatlım,atlatırsın sen de merak etme...çatı muayenesi öyle korkulacak bir şey değilmiş...

zemka da çok şükür kurtulmuş,bebişiyle sağlıklı ömürler geçirsinler...darısı bizlere inşallah...

Kızlaaarrr size güzel haberler getirdiiiiimmm... Zemka doğumm yaptı ve meleği şimdi yanındaymışş... Sabah 6 da suni sancı verdiler,açılması olmayınca 15:30 da sezeryana almışlar,16 gibi de meleği gelmiş.ikisi de çok iyiymiş... Vee böylece topiğimizin 4.bebeği de sezeryanla dünyaya gelmiş bulunuyor.Allah analı babalı büyütsün inş.Darısı bizlerin başına inş.

ohhh 4. bebeğimiz de geldi çok şükür...
gerisi bizlerin başına inşşş

artık sadece okuyabiliyorum
izindeyken daha rahat yazarım diye düşünüyordum ama...
pelloshe Allah yardımcın olsun ne mutllu yarın kawuşuyorsun
zemka da kurtulmuş çok sewindim
ilk ve penti sizden de normal doğum bekliorus artık...

ben de bu gündüz uyudum
şimdi nasıl uyucam bilemiyorummmm
bi kere tv izleyerek uyurum
ama annemlerdeki uyduyu çalıştıramadım
daha ilk günümden ewimi ösledimmmm

aşkımla her pzt olduğu gibi netten film izledik..

Tek farklılık eskiden yan yana yatarak izlerdik

artık yanına sığmadığım için ayrı ayrı izlemek zorunda kalıyoruz :27:

ayyyyyyyyyyy geçmişi okuyorumda herkes başladı yavrusunu kucağına almaya ne güzel bir duygu bende istiyorum yaaaa...allah yarın doğuma girecek olanlara yardım etsin inş.sağ salim mutluluk gözyaşlarıyla kucaklarına alırlar..:5::5::5:

yarın sabah arkadasım gelicek erkenden alışwerişe cıkıcaz istanbul zeytinburnu semalarında :16:
alel acele ewi toparladım, kocacımı da uyuttum..
simdi kendim nasıl uyicam kara kara onu düşünüyorum :31::31:
inanılmaz enerji war cünkü bu saatte üstümde, bütün ewi temizleyesim, camlara felan girişesim war :9::9:
ama yapmiycam.. enerjiyi boşa harcamıycam, dursun öle içimde :27:
yarın lazım olucak gezmeleree..
oğluşum da bu satte fıldır fıldır zaten, uyusam da o uyutmaz :31:
o kadar da süt içtim bana mısın demedi :53: :31:

naneyi yedik bakalım..

zemka o kadar direndi ama sezeryanla doğurmuş
neyse sağlıkları yerindeymiş önemli olan da bu
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün..

bugün doğum yapacak biri vardı
umarım sağlıkla kucağına almıştır bebişini.
yarında edack ve 2 arkadaş daha vardı
Allah yardımcıları olsun inş sağ salim bebişlerini kucaklarına
alırlar.

Merhaba güzel anneler,

Bugün dışardaydım tüm gün, bir geldim ooo bissürü sayfa birikmiş, oku oku bitmedi. Güzel haberler var yine,

zemka - gözün aydın, Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. 4. bebişimiz biraz inatçı çıktı ama geldi sağ salim çok şükür.
pelloshe - bebeğini kucağına alacakmışsın yarın gözün aydın şimdiden darısı bizim başımıza
ilk - umarım çok rahat bir şekilde doğumun gerçekleşir, içini ferah tut

Ben daha 35. haftanın içindeyim. benim de yalancı sancılarım bile başlamadı. Dr um erken gelecek diye diye beklentiye soktu beni :) gerçi zamanında gelmesi için dua ediyorum. bol bol da dinleniyorum belki o yüzden süreyi uzatıyorum. Neyse zaman çabuk geçsin bizde 39 ları görelim inşallah.

Bu arada bol bol kaynana kaynatılmış. :) ben de şanslılardanım iyi bir kayınvalidem var. Umarım hep böyle sürer. Çünkü evleneli 1 sene daha tam olmadı. :)
Hurma yemeye ben de başladım ama 2 taneyi geçmiyorum. 38 den sonra eğer tabi o zamana kadar gelirsek artıracağım bende. süt için de çok iyi geliyormuş.

Back
X