• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tünaydınn diim öğlen oldu..beni özledinizmi :1::1::1: kaç gündür giremiyorum evdeyim artık doğum iznimdeyim çok şükür dün doğum temizliğim yapıldı çok şükür bitti ama bende bittim :(( elim kolum belimm anlıyacağınız hiç bi yerim tutmuyor dün bide dr kontrolüm vardı çok şükür kuzumda iyi doğum pozisyonunda mayıs sonu haziran başı dedi doğum için:16::16::16: tekrardan sen normal doğum istiyodun dimi diye sordu demekki sezeryen istesem hemen kescek bu kadın beni :( geçmişe bakamadım canlar çok birikmiş varmı doğuran yeni haberler..

slm kızlar
biz doktordan geldik
çoookkk şükür bebiş kilo almış:46:
ee 1 hafta boyunca karbanhidratı kestim proteine yüklendim
o kadar yedim ki 1 hafta da 400 gr almış:32: ve nihayet 3.200 olmuş:52:
ferdacım inş senin paşada kilo almıştır
yarın güzel haberlerle gelirsin

kafamız öndeydi bu hafta büyümemiş :46:
karnımız 2 hafta gerideydi neyse 1 haftaya düşmüş:46:
bacaklarımız yine 2 hafta geri:44:
olsun artık artık bebişim kilo vermiyor ya valla çok sevindim:32:
doktorumuz yine çatı kontrolü ypmadı eee artık yapmaz herhalde
suyumuz yeterliymiş herşey normale uygun dedi:52:
artık paşanın keyfine kaldı ne zaman isterse gelir dedi
ne sancı ne kasılma hiç bişey çıkmadı
daha gelmeye niyeti yok anlaşılan
bizden haberler böyle kızlar...

:nazar: maaşallah bebeğine de sanada canım çok sewindim :)

Tatlim gunaydin, gelir sular merak etme. Ben de bir niyetlendim ama bakalim, vaktim olacak mi hamur isleri yapmaya.
Kizlar ben 1 saat daha uyudum uyandim, dunden asiri yorgunum. Bugun 2. evlilik yildonumumuz ama ikimizde de kutlayacak hal yok.
Zaten hediyelesme ve yemek olayini erteledik. Bu halde hic biryere gidemem. Ama seneye kismetse balayi otelimize rez yaptirsin istiycem, 2-3 gun kaliriz hem sutten de keserim minigi. Ben iki yil falan emzirmeyi dusunmuyorum, en fazla iste 1 yasina kadar.

Bu arada benim hic duydunuz mu bilmiyorum, dunyanin en tuhaf ve igrenc seyini soyliycem size.
Scientology diye bir tarikat var abd'de. Tom Cruisedan tutun da John Trovoltasina butun hollywood starlari buna uye.
Bir adetleri var, o da su: bebek dogduktan sonra anneye plesantasini yediriyorlar. Katie Holmes da yemisti mesela...
Ben bizim doktora şaka yapmayi dusunuyorum, ben plesantami yiycem falan diye:-)
Suratinin halini gormeyi cok istiyorum, bir soke olsun ne diyecegini bilemesin:-)

Bu arada pazar gunu kanalturkte izledigim programda logusa serbeti de yapmisti kadin. Bir tane kirmizi birsey var adini bilemedim, ona 1 lt su ekleniyor. İnternetten buldugunuz tarifte 400 ml yaziyordu, o bana cok az geldi. 7 tane karanfil, 2 tane de cubuk tarcinla kaynatti.
Zencefil karabiber falan koymadi, goruntusu hosuma gitti, yapilabilir gibi. 500gr sekerle kaynatti, sonra sogutup icin dedi. Hatta kenarina da kurabiye koydu, onu bebek kurabiyesinden artan hamurla yapmis, sadeydi yani.

plesenta oolayını ewet duymuştum canım ilk duydğmda şok olmştum o plesentada hücreleri yenileyen ve gençleştren birşey varmış sanırım o yüzden yiyorlarmış öğğğkkk

zemka bebeişi kucağına almış ne mutlu onaaa :) çok sewindim kızlar

bugünde iki kişi girecekmiş kimler bilmiyorum ama ( o kadar çok geçmişe gidemedim ) inş. onlarda sağlıkla kucaklarına alırlarrr:16::16:

sonra gelsin bebeişler biri şey demişti bir hafta sonra mısır patlar gibi doğumlar başlayacak diye olmay abaşladı galiba ertık gerisi gelecek
yuppiiii:8::8::8::21::21::21:
sırada bize gelsin inşallahhh....

slm annişler ve bebişleri şekerime baktıdık tokluga basardık nıhayet 110 çıkıo yemekten ıkı saat sonra çok iimiş
yarında mınıgımın kontroluu var ıkı hafta önce 2500 gr kılosu 2 haftada onden gıdıodu acaba ıkı haftada nekadar almıştır sızceeee

selam canımm rüyamda senin doğum yaptığını öğrendm.yan komşum gelip haber veriyor o nerden biliyorsaaaa:9::9::9::9:
hayırlsı olsun diyim bende nete giremedim ferdaya dedim böle böle diye doğuran var mı umay gulay doğum yaptığnı duydum diye..ondan önce gelmişim:3:

ayyyy canım benim yaaa allahım hayırlara getirsin inşallahhh çok güzel bir rüyaymışş:16:
yan komşun :9:
çok hoşuma gitti vallaa rüyan canım benim ne diyim allahım en tez zamanda ve sağlıcakla herşeyden öncesi bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahhh
sanada banada herkesede inşallahhhh
ama güzel bir haberdi yaa bu sabah sabah allah razı olsun :)

herkese günaydınnn:3::3: bebek hbrleri var yine ne güzeli bi de kontrole gidip güzel hbrler alanlar varr.
herkse maşaallah diyorum o zmnn:nazar::nazar: böyle sorunsuz sorunsuz bitirelim inşş doğumlarımızı..
sonra da bebiklerimizin ay ay büyüdüklerini konuşalım burda inşş..:16::16:
bi de her ay kaç kilo verdiğimizi:1::1::1:

ben dün kendime nazar değdirdim kızlar yaa ben güzel uyuyorum diye..
bu gece 3-4 kere uyandım, tuvalete kalktım, su içmeye kalktım... en son da rahmetli babamı gördüm rüyamda, son hasta haliyle.. ağlayarak fırlamışım yataktan:43::43:
sonra kociş sakinleştirdi beni:26::26:

şimdi de kalktım işte kahvaltı, ortalık vb derken bu saat oldu..
nilgün ü bekliyorum, bugün kurabiye yapçaz inşşşş:34::34:
çok sıcak hava yaaa, açtım klimayı oturdum altına. biraz çalışsın da kapatırım biraz
:42:

onu anneye mi yediriyolar, babaya mı?
ben baba yiyor diye biliyorum ama..
senin dr şok olcak ama:1::1: ızgara mı yapçaksınız, haşlama mı:1::1:

neeeeeeeeeeeeeeeeeee kurabiye miii yardıma geleyimmm:10::10::40::40:

Kızlar hepinize merhaba, :3::3::3:

malum artık bebişten pek zamanım kalmadığım için sık giremiyorum, gecmişede bakamadım taze annişler var mı??
bide size bebişimin resmini koyucaktım ama beceremedim. Hepiniz iyi sağlıklı mutludur umarım

malum artık bebişten pek zamanım kalmadığım için sık giremiyorum, gecmişede bakamadım taze annişler var mı??
bide size bebişimin resmini koyucaktım ama beceremedim. Hepiniz iyi sağlıklı mutludur umarım

canım hoş geldin. umarım sen de bebişin de iyisinizdir. hızlı çıktın valla. darısı başımıza. daha vadi de buluşacaktık.:1:
dün zemka doğum yaptı en son.
sen, sarıbeybi, zemka bide nickni unuttum:50: bi arakadaş daha doğum yaptı. 5 bebeğimiz var yanılmıorsam ama yarın sayı artacak gibi. sezeryabna girecek 3 arkadaş var diye hatırlıyorum yarın.

keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık. gün yapardık ya. :1::1:
sonrada doğuma yuvarlanarak giderdik :52::52::52::52::52::52: hergün hamur işi yiye yiye:52::52:

canım hoşgeldim oy kurban olurum ben o kuzuna :16::16::16::16: mis gibidiir şimdi o canım sabırsızlıkla bekliyoruz fotonu ataç olan yerden yükleniyor fotoo..

canım hoş geldin. umarım sen de bebişin de iyisinizdir. hızlı çıktın valla. darısı başımıza. daha vadi de buluşacaktık.:1:
dün zemka doğum yaptı en son.
sen, sarıbeybi, zemka bide nickni unuttum:50: bi arakadaş daha doğum yaptı. 5 bebeğimiz var yanılmıorsam ama yarın sayı artacak gibi. sezeryabna girecek 3 arkadaş var diye hatırlıyorum yarın.

canım zemka sonunda doğum yaptımı..maşallah darısı başımıza artık nasıl yaptı sezeryen mi? normal mi?

kızlar ya ben şuan kıpır kıpırım ve roman havası dinliyorum.:1: enerji patlaması yaşıyuorum. bu halde olmasam göbek atcam valla. doğumdan önce aşırı enerjik de olunabiliyormuş. doğurcam mı ne?

Back
X