• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benimde aklıma soktunuz çantayı iyimi hemde sırt çantası isterken uffff naaapsamki :44:

çanta almadıysan hiç düşünme
zaten çok ucuz 35 tl bişey
kargoyla 40tlye geliyor

kızlar bir de ben termos aldım da
termos kılıfım yok
sizler aldınız mı kılıf?
nerden alabilirim acaba nerden bulurum?

iyi geceler güzel anneler :)
ne çok uykusuz toplaşmışız :) kalabalık epey topik. 2-3 saatlik geçmişe bakamadım var mı yeni bi havadis?

çanta almadıysan hiç düşünme
zaten çok ucuz 35 tl bişey
kargoyla 40tlye geliyor

kızlar bir de ben termos aldım da
termos kılıfım yok
sizler aldınız mı kılıf?
nerden alabilirim acaba nerden bulurum?

ben aldım çantayı sayenizde :) ama almamıştım ben tam istediğim gibi bişiydi. çok teşekkürler.

kızlar bende daha canta almadım da, sırt cantası işimi görürmü ki ????
utopya termosu nerden aldın canım ?

teşekkürler canım
evet gittigidiyordan verdim siparişi
şaka gibi ama notluklar 1,20 tl çerçeveler de 1,40 tl
acayip ucuza aldım :46::46::46:

Gerçekten çok hesaplıymış canım,malzemeleri alıp kendimizi yormaya değmezmiş.Ben de ordan sipariş vericem ama doğumdan sonra vericem,tarih yazsın istiyorum çünkü.Mevlütte dağıtıcam,mevlütü de bayramdan hemen sonra yapıcam,bebek biraz toparlansın diye.

kızlar bende daha canta almadım da, sırt cantası işimi görürmü ki ????
utopya termosu nerden aldın canım ?
başka modeller de var canım bak istersen
işini görür ama hatta daha kullanışlı bence sırt çantası
bu arada o kadar çok övdüm ki çantayı yakında bitecek zaten ben de avcumu yalıcam alayım mı diye düşünürken :60:
sağolsun kocam hiç anlamaz anacım yapıyoo ben geziniyorum ama sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi ve 1 hafta daha sürer temizlik :52:
kocam çok iyidir temizlik konusunda
zaten ondan başka da yapacak adam yok
kadın da bulamadım zaten
Ben de gecen gece Kenan İmirzalioglunu gordum ruyamda, maserattisine binmistik:-)
Sabah kocama soyledim uyanir uyanmaz cok bozuldu:9:
senin rüyan iyiymiş valla
ben de göre göre tek gözlü yamanı görüyorum işte :60:

Gerçekten çok hesaplıymış canım,malzemeleri alıp kendimizi yormaya değmezmiş.Ben de ordan sipariş vericem ama doğumdan sonra vericem,tarih yazsın istiyorum çünkü.Mevlütte dağıtıcam,mevlütü de bayramdan hemen sonra yapıcam,bebek biraz toparlansın diye.

nolacak canım ya
etiketin ucuna elinle yazıverirsin tarihi :1:
notluktan tekrar sipariş vereyim dedim biraz daha olsun elimde diye ama satışı kapanmış üzüldüm

Benim gözümde kırmızısında kaldı valla:) Alıp almama konusunda kararsızım,ben karar verene kadar tükenir zaten:1:
zaten artık birbirimizi sırtımızdaki çantadan tanıcaz az kaldı :60:

aldım işte ama sırt çantası değil neyse sabah kalkıym hala almak istiyosam alırım :1: ayyyyyyyy göbişimin kaşıntısından ölücem yine kanıycak diye korkuyorum çok acıyoooo:14:

sabaha bitiricez çantayı :27:
ben de yatmadan kararımı verip siparişi veririm artık
bak kargo da bedava olsaydı şimdi kesin beni cezbederdi :1:

Back
X