• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydınnnnnn
güneşli,serin,bulutlu,ılık...ne olduğunu hala kestiremediğim bir İstanbul sabahına uyandık oğlumla...eşim dün gececi olduğu için bugünde benim işim olmadığından annemlere gelmiştim dün gece...yatağımızı özledik,sessiz sakin k.k.da takılmayı özledik...özledikte özledik işte aman annem duymasın :1:
şimdi de uyanığız oğluşa sütünü içtim,yumurta koydum haşlanıyor...evde herkes uyuyor...
eşimi arayayım bari,evimize gitmiştir...normalde çıkar giderdim yanına da o bugün bir ark. dükkanına iş götürecek o ark.bekliyor olacak evde adam geldiği gibi çıkacaktı...o sebeple bizimkilerin uyanmasını bekleyeyim...
topikte pek sessiz...
bu haftada çalışayım,gideyim geleyim okula istiyorum...sonra zaten 1 hafta kalıyor karnelerin verilmesine,curcuna olur,gitmesem daha iyi...hem 39.haftamızda oluruz artık :1:
öğrt. arkadaşlar diyor bazen okulda doğuracaksın diye,haklılar sanırım :1:

doğum günüm 10 haziran...acaba oğluş sürpriz yapıp o gün gelirmi ki :23:
neyse topik boş ya kendim yazdım,çizdim,konuştum gibi oldu...
bugünde hayırlı haberler alalım,doğum yapacaklar en kolayından yapsınlar inşallah...

Son düzenleme:
Gunaydin.
Dun gece gec yatip sabahin korunde ayaklandik, zor bir gun olacak.
İstanbulun havasi cok sevimsiz. Yagmur yagacak herhalde yine.
Herkese guzel bir haftasonu diliyorum.
Kontrole gidecekler hayirli haberlerle gelsin jnsallah...

nilgünnnn demişsin ya bebek için kolik cd.si aldık,mp3 e bir şeyler yükledi babamız...korkmuyorum bebek viyaklamasından diye....ayyy ne güldüm az önce alemsin vallahi...
senin cümlelerine bayılıyorum,insan senle yaşlanmaz ayol...ne eğlencelisin öyle :1:

anammmmmm yumurtam sanırım taş oldu...gidem de bakam ne hale gelmiş...unuttum da :1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar..

Dün evde toz aldım kontrole gittik..oğlumuzun odasını boyadık derkennn..ben akşam 10 da küt uyumuşum kanepede...

yeni uyandım ve ayaklarım ağrıyorr basamıyorum üstüne :(...

eşimde uzun zamandır ilk defa haftasonu evde :)...uyusun iyice bende azcık burda takılayım,,kahvaltı hazırlıcam :)

bugün rüyamda eltimi gördüm ve benim ağzımı öpüodu sinirliydi gergindi kavga edioduk ne demek acaba hayır olsunnnnn:19:

kaburgalar tüm bebişlerin oyuncağı oldu demek
benim oğlum da sağ kaburgamı delmeye bayılıyor

oğlum babasını sevmiyor galiba :60:
ne zaman gel bak nasıl oynuyor desem o elini koyunca birden kesiliyor hareketleri
ama her defasında aynı oluyor
ben de artık oğlum canımı acıtınca gel bak diyorum :60:
o elini koyunca duruyor
ben de teşekkür edip yanından ayrılıyorum :60:
kocam da yine beni kullandın di mi diyor :1:

bu bebişlerin kaburgalarla derdi ne acaba:27:dün acıyo diyorum eşim dio dr gidelim yok dedim herkesin kaburgası acıyo:)benim oğlan da aynı babası elleyince duruluyo:)

Günaydın 3.gunumuz burda dün gece ağrısın gecti ilaç bile almadım Elif hanım dün mamayla tanıştı Allah'a şükür iyi ben Dr ile konuşup gitmek istiyorum sezeryan zor arkadaslar ama onunda sabrini Rabbim veriyor kendininize iyi bakın yazarım yine

günaydın canım,inş. en kısa zamanda sağlkla evinize çıkarsınız.

herkese günaydın bu arada:3:herkesin dedği istanbulda hava garip,gece 3-4 kez kalkmış biri olarak ben garip..bakalım inş. iii bir gün olur:)

Benim bebiş ilk hareketleri hissettiğimiz zamanlar babasına tepki vermiyordu. Aynen elini koyduğu zaman hemen duruyordu. Fakat şimdi sadece babası elini koyduğu zaman hareket ediyor. hiç hareket etmezken elini koysun hemen vurmaya dönmeye başlıyor. En entresan olanı da elini karnıma koyduğunda anında göbeğimin ortasına bebiş de elinimi ayağınımı dirseğinimi anlayamadım oda böyle çıkarıyor top gibi :))) el ele uyuyorlar :D Misafirliğe gittiğimizde ise hiç kımıldamıyor uslu çocuk rolü yapıyor. Garezi bana :D :30:

gunaydınlar kıslar bende bu aksam heyecandan uyuyamadım acaba sancım olucak mı?suyum gelırmı?nısan gelırmı?dıye aksıne de bu aksam cok rahat yattım hıc belım agrımadı :(
ben sancı gelsın gıdıyım hastaneye dıyorum ama malesef...
ıns pzt kadar acılmam olur pzt dogururum...cunku heyecandan ölucem bebısımı merak edıorum bıde sureklı aglıorum nedense...

günaydın güzel anneler,

geçmişe şöyle bir bakıp günaydın diyeyim dedim. şimdi kahvaltıya geçecem. sonra doktor :)
öğleden sonrada çok özlediğim arkadaşlarım gelecek. iyi bakın kendinize :)

gunaydınlar kıslar bende bu aksam heyecandan uyuyamadım acaba sancım olucak mı?suyum gelırmı?nısan gelırmı?dıye aksıne de bu aksam cok rahat yattım hıc belım agrımadı :(
ben sancı gelsın gıdıyım hastaneye dıyorum ama malesef...
ıns pzt kadar acılmam olur pzt dogururum...cunku heyecandan ölucem bebısımı merak edıorum bıde sureklı aglıorum nedense...

ayy canım,beklemek çok zor değil mi?ben de aynı duyguları yaşayacağıma eminim..hatta diyorum 38den sonra gelebilirsin oğlum çok bekletme diyorum.bazılarına göre yanlış olabilir ama beklerken psikolojimn ne hala gelceğini tahmin edemiyorum.

Gunaydin anneler :3:
Sicaklardan uyuyamiyoruz resmen. Zaten uyku problemi vardi:37:
Bugun bizim icin yorucu olcak. Son eksikleri tamamlices,ve mutfak alisverisine gitcez. Ay hic sevmiyorum bu isi

Dogum yapan yokmuuu:52:
Pek takip edemedim bu hafta.

dimi ya bende bayramdan sonra yapmayı düsünüyorum Allah izin werirse..
illa 40' ı hemen cıkınca mı olmalı.? zaten ramazana denk geliyor..
bizimkiler biraz aceleci sağolsunlar, özellikle kayınwalidem :31:

Ben ramazandan önce yapmak istiyodum aslında aradan çıksın diye ama kayınvalidem ve annem acelen ne kızım,bebek küçük o kalabalıkta hasta olur,hem sen de biraz kendine gelirsin,bebek de toparlanır diyip vazgeçirdiler beni,bayramdan sonra kızıma akika kurbanı kesicez,mevlütte de etini ikram edicez pilav,tatlı,sarma,ayranla birlikte.

ya kızlar ben bebeğimin 22 haziran dan önce doğmasını istiyorum :) saçma olabilir ama ikizler burcu olsun :38:

ben de kıme ıkızler olacak desem ayyy yapma yaaa tüh tüh tüh dıyo.çok zor ve dengeszı dıylar ıkızler için.ılk kızımın d.tarıhı 2 7 hazıoran yengeç ve bence çocuk sahıbı lmak ıçın süper bı burç.acayıp evcimen anneye bababa çok bağlı vs.doktorum dıyodukı o zaman 12 ay doğum yaptırıyorum sadece hazıranada bu burç muhabbettı oluyo kımse ıkızler ıstemıyo dıyodu:27::27: sen nıye özellıkle ıkızler ıstıyosun?

ben de kıme ıkızler olacak desem ayyy yapma yaaa tüh tüh tüh dıyo.çok zor ve dengeszı dıylar ıkızler için.ılk kızımın d.tarıhı 2 7 hazıoran yengeç ve bence çocuk sahıbı lmak ıçın süper bı burç.acayıp evcimen anneye bababa çok bağlı vs.doktorum dıyodukı o zaman 12 ay doğum yaptırıyorum sadece hazıranada bu burç muhabbettı oluyo kımse ıkızler ıstemıyo dıyodu:27::27: sen nıye özellıkle ıkızler ıstıyosun?

evet bana da aman ikizler olmasın diolar ama hayırlısı:)

günaydın herkese.
gece ne çok kaynatmışsınız. benim de uyku problemim var ama yatakta dönüp duruyorum. ya da tv karşısında uyuykluyorum. bilgisyar başında oturamıyorum.
bu gece kabuslarla geçti zaten. canım çok sıkıldı. kızlar ya benim bi kedim var. 2 senedir bizimle. şu an herkes onu evden göndermemi istiyor. deli olucam. doktorumuza sorduk. toksopilazma dışınada kedinin hiç bir zararı olmaz dedi. kedimde de ben de de yok. evden çıkmayan, kuru mamayla baslenen bi kedi. hatta 3 doktora birden sordum sorun yok dediler. bunlardan biri de arkadaşımın babası. kadın doğumcu ve her dönem evlerinde kedi beslemişler. mikrobiyoloji uzmanına sorduk sorun yok dedi.veterinerimize sorduk. o da sıkıntı yok dedi. ama anneme, kayınvalideme bile kabul ettiremiyorum. ben bebeğimi düşünmüyor muyum sanki? onlar baskı yaptıkça canım sıkılıyor. kaç gündür rüyamda görüyorum. benden habersiz evden götürüyolar falan. kabusum oldu. ağlayarak uaynıyorum. zaten çok hassasım bi de üstüme geliyolar. doğumdan sonra ikisi de yanımda olacak ve beni delirtecekler. ne yapcam bilmiyorum.
ufff sabah sabah içim sıkıldı. hava da kapalı.

bana da hep aaa ikizler mi olacak diyorlar. ne varsa ikizlerde. ne yapalım içerde mi tutalım ikizler olmasın diiye. bu burca göre yorum yapanlara sinir oluyorum.

günaydınlar herkese biz geldik, dün hastaneden çıktık kızlar. Annelik süper bir duygu bebeği seyretmeye doyamıyorum çok çirkin bişey işte buda kızım maşallah diyin teyzeleri:nazar::nazar::nazar::nazar:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

$Fotoğraf0267.webp $kk.webp

Back
X