- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #37.401
14 haziran persembe gunu 07:14te genel anesteziyle sezeryan oldum.kızlarrrrr
Çağan'ım uyurken sizlere bir slm vereyim istedim...
nasılsınız???
yeni doğuranlar var mı???
nilobellayı sormuştum ne yaptı ???
haber alamadım bir türlü...
kızlar geçmişte neler yazılı bilmiyorum ama nilgün'ün iyi olmadığı gibi yazılar var neyi var ??
slm kızlar epeydır foruma fazla takılamıyorum artık bızım mınık bugun mık mık durmadı maşşallah habıre emcem dıo bende artık verdım emzıgı :))suan sızınleyım:)
kımler dogurdu kımler beklıor?bıde sanırım bızım topık cogunlukla normal dogum yapmış
mesaj alındı.
evet zeynep bu zamana kadar korunmak gerekiyordu
40.haftasını dolduranlara bazen doktorlar korunmadan
ilişki öneriyorlar tetikliyormuş
nilobella faceden servislerin numaralarını ve adresleri
mesaj attım gündem merkez servis diye biliyorum
en kısa zamanda götürün belki ellerinde varsa geçici motor bile verebilirler
bi sorun derim kendi pompan varken başkasıyla uğraşma
nilobella faceden servislerin numaralarını ve adresleri
mesaj attım gündem merkez servis diye biliyorum
en kısa zamanda götürün belki ellerinde varsa geçici motor bile verebilirler
bi sorun derim kendi pompan varken başkasıyla uğraşma
Cok tesekkur ederim, hemen ariycam.
Umarim degistirirler.
selam kızlar
oğlum bugün taburcu oldu çok şükür aldık geldik evimize bazı tahliller filmler falan kaldı
acaba benden sonra kimler doğurmuş çok merak ediyorum
Günaydın kızlar.
Yarın sabah doğuma gidiyorum :18:
Ksmetse yarın bu saatlerde ameliyatta veya yeni çıkmış olurum sanırım.
Şuan pek bişe hissetmiyorum biraz üzüntü biraz korku biraz sevinç var gibi karışığım aslında ama sakinim yarın başlıcak galiba bende 3,5 atmalar.
Dün annemle toz aldık bugünede mutfak ve banyoyu bırakmıştım ama sular kesildi gelene kadar kk'ya bakim dedim.
İnşallah hayırlısıyla atlatıp yavruma sağsağlim kavuşurum.
İyi olduğum gibi sizlere haber vericem bizim için dua edin lütfen
merhaba kızlar,
14.06.2012 saat 10:40 da spinal sezeryan ile oğluşuma kavuştum. yenidoğan sarılığımız ve emzirme problemimiz var onun dışında iyiyiz. göğüs ucu koruyucu almak için internete girdim size de haber vereyim dedim.
doğum yapanların hepsinin gözü aydın, bekleyenleri de rabbim zamanıyla kavuştursun yavrucuklarına. tarif edilemez güzel bişi.
sağlıcakla kalın
Kizlar dogum hikayemi asagi yukari biliyorsunuz, ayrintisini su an yazamaicam. Fakat su anda goguslerim kizimin kafasindan buyk, sut kanallari tikanmis. Kizim da saatlerce emdigi halde beslenememis. Ssriligi var, 425 gr vermis 4 gunde. Hastane tipi pompa kiraladik onla gogusleri indirmeye calisiyorum ama cok zor. Cok canim yaniyor, surekli agliyorum kocamla kavga ettim. Psikolojim bitik.
Nilgüncüm çok büyük geçmiş olsun. Minik kuzuna sağsalim kavuşmuşsun çok şükür ama zor günler de geçirmişsin. Bende 12 saat sancı sonrası normal doğum yaptım ama son saatler artık saçmaladığım anlar olmuştu. Doktorlara yanımdan gitmeyin diye yalvarıyordum sancı odasında. Zaten minnakın tombiş doğmuş annesi verilen kilolara üzülme gine alır. Göğüslerine acil şifalar diliyorum. Herşey geçecek meleğin tüm sıkıntılı günlerini unuttursun inş sana.
o kadar şeyi ayıkladım..
karnım kasıldı, bacağım ağrıdı, sırtım tutuldu ve popom uyuştu
Nilgüncüm çok büyük geçmiş olsun. Minik kuzuna sağsalim kavuşmuşsun çok şükür ama zor günler de geçirmişsin. Bende 12 saat sancı sonrası normal doğum yaptım ama son saatler artık saçmaladığım anlar olmuştu. Doktorlara yanımdan gitmeyin diye yalvarıyordum sancı odasında. Zaten minnakın tombiş doğmuş annesi verilen kilolara üzülme gine alır. Göğüslerine acil şifalar diliyorum. Herşey geçecek meleğin tüm sıkıntılı günlerini unuttursun inş sana.
benim randevum persembe günü
birde doktorum 24-28 hazıranda yurtdışında
o yokken birşey olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?