- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #38.021
Herkese Merhaba,
Kızlar Cumartesi günü saat 15:23 te normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. Daha yeni fırsat bulup yazabildim.
Hiç doğuramayacakmışım gibi gelirken sonunda doğurdum :)
İlk gün hiç sütüm gelmedi odama çıktığım andan beri 6 saat boyunca kızımı emzirmeye çalıştım heryerim tutuldu saralık olma ihtimaline karşı çok az mama verdirdik.
Dün biraz sütüm gelmeye başladı. Ama hala yeterli değil. Göğüs uçlarım yara oldu Lansonih kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama pes etmek yok emzirmeye devam ediyorum.
İlk günler zorlu geçiyor. Allah doğuranlara ve doğum yapacaklara yardım etsin diyorum.
Doğum hikayemide bir ara yazarım...
hayırlısı inşallah cnmDuruyorum valla
Bakalim ne kadar beklicem dahaNisan geldi diye sevindim ama o gelincede dogum hemen basliyor anlaminada gelmedigi icin pekde sevinemiyorum
Yarin tr saati 13:45 de ebeye gitcem.
kızlar mrb rabbim hepinize ve bebeklerin hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin güle güle büyütün inşallah hmoglu vardı bakıyorum göremedim en son sezeryana gidecekti kurtuldumu hayırlısıyla bende eylül -ekim annnesiyim kısmetse
kızlar mrb rabbim hepinize ve bebeklerin hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin güle güle büyütün inşallah hmoglu vardı bakıyorum göremedim en son sezeryana gidecekti kurtuldumu hayırlısıyla bende eylül -ekim annnesiyim kısmetse
slm cnmmm, saol sorduğun için.
çok şükür kurtuldum cuma günü, 4 günlük oldu bile paşam
Allah sana da bu duyguları nasip etsin inşş, çok değişik bişeymiş o minik bebeği kucağına almak
zeynepppp hadi sen de doğur artık
aa bi de olipsss sen de
inşallahhhh kafayı yiyeceğim yasıcak,stres bi şey olur mu bebğime düşüncesi,suni sancı korkusu
stresi ve suni sancıyı atıyosun kafandan hiç takmıyosun ve böylelikle yarın doğuruyosun inşallah.
Canim uzulme sanirim cogumuz ayni durumdayiz benimde gece annem bakiyor ben sadece emzirmeye uyaniyorumdoğum yapan arkadaslar bırsey sorucam bnmm ılk cocugum 16 gunluguz ama annemsız bakamıorum asla emzırmek dısında tam yardımcı olamıorum ne altını almaya ne yıkamaya korkuorum gecelerı uykudan gozumu acamıorum annem kalk emzır dıe gelmedıkce çıok nadır kalka bılıorm zaten sutum yetmıo dıe mama verıoruz arada
kotu bır annmıyım ben cok uzuluorum bu halıme sezeryandan sonra tam toparlanamadım zaten bunalıma gırdım kızlar herkes dıo sen bole deıldın yuzun hıc gulmuo dıolr esımde dıo
sen bole deıldın dıe
slm cnmmm, saol sorduğun için.
çok şükür kurtuldum cuma günü, 4 günlük oldu bile paşam
Allah sana da bu duyguları nasip etsin inşş, çok değişik bişeymiş o minik bebeği kucağına almak
zeynepppp hadi sen de doğur artık
aa bi de olipsss sen de
kimse yok ama,belim ağrıyor kızlar sancı değil ama ağrıyor,bir umut işte belki gelir diye heyecan yaptım
Canim benim bence doktorun ve eben ne diyorsa onu yap, sonra komsunun dedigini yaparsin ne bilim, ben öyle kimsenin lafina güvenmek istemezdim sahsen, sana doktorlarin alalim diyorlarsa aldir,yok bekleyelim diyorlarsa yine doktorlarin bir bildigi vardir diye düsünüyorum...cünki benim fikrime göre simdi yorum yapan cok olur bu konu hakkinda... hatta esinle birlikte ikiniz karar verin, Annelerinize danisin, sizi sizden daha iyi kimse bilemez diye düsünüyorum. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versinslmlar sona kalan haziran anneleri perşembeye kadar bekleme kararı aldık demiştim,bugün dr a gittik.benim paşa kanala henüz yerleşmemiş,bekleyin diyemem şöyledir 100de 1 bebeğin zehirlenme riski var diyor.suyum,plesantam,nst her şey normal..perşembeye bekleyelim dedik bakaım.şimdi komşuyu gördüm,diyo bekle allah sancı verene kadar.gelini 10 gün beklemiş 10.gün 7cm açıklıkla hastaneye gitmiş.hiç korkma bekle niye kendine acı çektireceksin diyor.oof çok kararsızım
Kızlar buyrun gelin topigimize herzaman beklerizbenim oğlanda daha bir aydan doğmaz gibi geliyo bana ne yapsın yavrucuklar dışarısı sıcak yok gaz derdi süt derdi ne güzel analarının karnında ekmek elden su gölden büyüyüp gidiyolar inşallah hayirlisiyla normal dogum yaparsınız saglikla bebislerine kucaklarsınız kızlar
Selam kizlar,biz bugun 2 parca oluyoruz:))
Gece 11:00 de hastaneye yatiyorum,acilma 2cm doktor suni sanci vericek.heralde gece gibi dogum olur.
Rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsin ins.
Bende beklemek istiyordum ama doktorum troidden dolayi bekletmek istemedi,napalim hakkimizda hayirlisi buymus.
selam kızlar....
dün sabah saat 05:30da nişanım geldi ardından sancım basladı doktora gıttım 07:40 ta suyum geldi veeeee 14:30 da oglumu kucagıma aldım....dunyanın en guzel seyi hepınızı oopuyorum rabbim herkese hayırlı dogumlar nasıp etsın....
bence başka bir dr a daha görün öyle kullan antibiyotik.göürümcenin çocuğuna üzüldüm allah kimseyi evladı ile sınamasın gerçekten..bizim şu paşalar da bir gelse:26:senin bir günün var inş. gelir,benim de kıskanır ardından gelir:))
hastahanede baska bir doktora gösterdim, alabilirsin birsey olmaz dedi, bende almaya basladim iste bugün, bakalim hayirlisi...
evet yaa gelse artik su pasalar :26: bizimde günümüz yarin doluyor ama henüz tik yok gibi :)
hangimizinki erken gelirse, digerimizinkide kiskanip arkadasindan gelir insallah dedigin gibi canim :)))
Herkese Merhaba,
Kızlar Cumartesi günü saat 15:23 te normal doğumla kızımı dünyaya getirdim. Daha yeni fırsat bulup yazabildim.
Hiç doğuramayacakmışım gibi gelirken sonunda doğurdum :)
İlk gün hiç sütüm gelmedi odama çıktığım andan beri 6 saat boyunca kızımı emzirmeye çalıştım heryerim tutuldu saralık olma ihtimaline karşı çok az mama verdirdik.
Dün biraz sütüm gelmeye başladı. Ama hala yeterli değil. Göğüs uçlarım yara oldu Lansonih kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama pes etmek yok emzirmeye devam ediyorum.
İlk günler zorlu geçiyor. Allah doğuranlara ve doğum yapacaklara yardım etsin diyorum.
Doğum hikayemide bir ara yazarım...
Hayirli ugurlu olsun Canim, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah :)
darisi bizlere....saglikla büyüt bebisini
selam doğuramayan kızlar..
sabredin surda 3 güne kadar doğuramazsak temmuz annesi olucaz,en azından ben kesin öyle olucam inanıyorum artık..
ara ara gelen şiddetli sancılarımda gitti cünkü.. bakalım bu gece uğrayacaklar mı
eşim bu hafta gececi, dün gece kaynanamlarda kaldım.
Bu gece we yarın gece annem kalıcak o geldiii canım benimmm
insallah o hazır yanımdayken gelir sancılarım da doğuma giderizzz
ben deli gibi ter döküyorum, bu gidişle buharlaşıcammm..
Rabbim hepimizi bi an ewwel kurtarsın insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?