2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

florence nightıngale 4.924+850(bebek parası)=5.774
memorial 4.924+650=5.574 tl
özel selimiye hastanesi 1600
medical park 3.000(burayla konuşmadım arkadaşım geçen sene bu parayı ödedi ssk geçiyor burda)

bu ne yaa bu fiyatlar sağlık güvencesi olduğu haldemi bu kadar ,ben sordum şimdi kendi hastaneme oda dahil 1 günlük fiyatına 320 tl dedi,o paralarla 5 doğum yapılır araştırın arkadaşlar,özel hastaneler var adları meşhur olmayanlar ama doktarları iyi olan yazık günah bu paraya.

anneciklerrr
bornoz takımıyla battaniyeyi aldım sayenizde hesaplı alışveriş yapmış oldun teşekkür ederimm

kaç günde teslim ederler acaba?

valla haklısın arkadaşım
senin hastanen hangisi daha doğrusu istanbul'damı

ya limangonun sevgililer günü özel bölümünü tükenmiş görünce aklıma geldi
bebişlerimizden kocacıklarımızı unutmayalım kızlarr
sevgililer günü için ne alcaksınız kocişlereee

benim kocamın geçen sene sevgililer gününde söylediği söz ' biz sevgili değiliz ki evliyiiz' oldu. bu lafın üstüne ben almıyorum hediye falan. o alsın

istanbul değil canım mardindeyim,ama istanbulda tüm akrabalarım 500,600 e doğum yapanlar vardı,araştırın derim kolay kazanılmıyor o paralar.

valla cicim bizzat çalıştığım için kolay kazanılmadığını biliyorum
ama şu da bir gerçek kendi rahatlığımız için para kazanıyoruz
kısacası tercih meselesi...

hiçbişey
yemeğe gideriz biz sadece

ben ayın 7sine kadar alışveriş yapmamaya karar verdim. bir hevesle kartı şişirdim. şimdi beklemedeyim. hesap kesimden sonra yine devam
benim de çok kabardı
ama zaten artık alacak bişey de kalmadı

ben ayın 7sine kadar alışveriş yapmamaya karar verdim. bir hevesle kartı şişirdim. şimdi beklemedeyim. hesap kesimden sonra yine devam

he he he aynen bende canım cinsiyetini öğreneli 3 gün oldu ,ilk kızım olacağı için deli gibi alışveriş yaptım sitelerden ,bende kesim tarihinibekliyorum,yazık kocişe ,birden yüklenmim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…