2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

valla cicim bizzat çalıştığım için kolay kazanılmadığını biliyorum
ama şu da bir gerçek kendi rahatlığımız için para kazanıyoruz
kısacası tercih meselesi...

sende haklısın şekerim hakımızda hayırlısı inşallah uygun bir hastane bulursunuz,benimde ailem istanbulda orda yapmayı düşündüm bir ara ,ama sonra vazgeçtim burası uygun hastane bakımından o yüzden burda yapıcam

valla cicim bizzat çalıştığım için kolay kazanılmadığını biliyorum
ama şu da bir gerçek kendi rahatlığımız için para kazanıyoruz
kısacası tercih meselesi...

benim de için acıyor ama ne yapacaksın. ankara da hastenelerin hali malum. benim eltim gaziye gitti ama her ay doktorum muayenehanesine para veriyordu. doğumda da özel odaya yine 500-600 verdi. hastanelerde doktorlar hep şu son kanun değişikliğinden sonra muayene de devam etmeye başlamışlar. çok araştırdım başta. en son özelde karar kıldık. ne yapalım sağlık olsun. dediğin gibi kendimiz için kazanıyoruz. hastane de doktor da içime sindi benim. bu satten sonra da değiştirmek mantıklı gelmiyor doğrusu. sağlıkla doğsunlar inşallah da bi kereliğine verelim.

canım fiyatları gerçekten çok iyi,tatlım bişey danışıcam,bunalrın hangisi daha kullanışlı olur acep(herkes yorum yapabilir)

ben de sizin gibi düşünüyorum
hem bizim fiyatlar daha makul gibi
ama 7000 de vermezdim heralde yaaa

canım bence boyutlarına bak
1 ve 3ün boyutları bana küçük geldi açıkçası
2 ve 4 arasından seçebilirsin
ama ben en çok 2yi sevdim

ben de 2.çok sevdim,hem rengi çok tatlı,hem de küçük bi valiz şeklinde,sanki daha çok şey alır gibime geliyor,dur bakayım ebatlarına.bu aralar çanta arıyodum iyi oldu valla canım sağol:)aksesuarlarda dahil mi bu fiyata,alt açma vs.?

yaa bu çantalar çok gzll nerden bakıyosunuz kızlar bide çanta alırken termus gözüde olsun diyolar onada dikkat edin mamalar için

hadi ya ben başlamadım yaaa erken diyolar dogrusu ne almam gerektiginide bilmiyorum henüz
haziran anneleri ihtiyaç listesi diye bitopik var
ordan fikir alabilirsin canım
ayrıca bence erken diye bişey yok
daha doğrusu bu işin erkeni geçi yok bence
canın ne zaman isterse, bütçen ne zaman müsait olursa alışverişe başlanabilir bence

ben baktım şimdi boyutlarına
2ve 4 benzer boyutlarda
bence 1 ve 3ü elemelisin
çünkü içine çok az şey alır
geniş kapsamlı düşünürsek battaniyeydi bikaç parça kıyafetti ıvır zıvır bence çok yer kaplar
hem geniş olsun da doldurmasak da olur
altındaki açıklamada alt açma minderi ve biberon saklama kabı da dahildir diyor
olmalı yani

ben 53 tlye hepsiburadadan almıştım
biberon saklama kabı da yok üstelik
şimdi pişman oldum
beklemiş olsam burdan alırdım şimdi ne güzel

yaa bu çantalar çok gzll nerden bakıyosunuz kızlar bide çanta alırken termus gözüde olsun diyolar onada dikkat edin mamalar için

limangoda canım
tiwicity markası

ben önceden almıştım çanta
benimkinin gözü yok zaten termos kullanacağım için soğumaz kolay kolay
siz alın diye haber vereyim dedim

canım bence boyutlarına bak
1 ve 3ün boyutları bana küçük geldi açıkçası
2 ve 4 arasından seçebilirsin
ama ben en çok 2yi sevdim

fiyatlarını ebatlarını yazayım:
1. pembe-siyah: 39.99 tl ebatlar:37cmx15cmx30cm
2.pembe: 42.99 tl 48x18x28
3.bej: 33.99 38x12x30
4.lacivert: 34.99 38x15x30

fiyatlarını ebatlarını yazayım:
1. pembe-siyah: 39.99 tl ebatlar:37cmx15cmx30cm
2.pembe: 42.99 tl 48x18x28
3.bej: 33.99 38x12x30
4.lacivert: 34.99 38x15x30

ben hem boyut hem de şekil olarak 2 diyorum
ama fiyatı daha ekonomik olsun diyorsan diğerlerinin boyutları birbirine yakınmış onlardan seçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…