- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.981
hoşbuldum cnm....
çarşamba günü tetanoz aşımızı olduk kuzumla...2 gün boyunca kolum çok ağrıyordu ama bugün biraz daha iyiyim....
ve hala kuzumun hareketlerinin hissetmiyorum(( ben de mi bir anormallik var anlamıyorum ki....
hoşbuldum cnm....
çarşamba günü tetanoz aşımızı olduk kuzumla...2 gün boyunca kolum çok ağrıyordu ama bugün biraz daha iyiyim....
ve hala kuzumun hareketlerinin hissetmiyorum(( ben de mi bir anormallik var anlamıyorum ki....
işten eve dönecek olan annişler, arkadaşlar lütfen kendinize dikkat edin yaa, ben çok korkarım kada düşmekten çok da düşmüşümdür konya da okurken
bence ayakkabılarınızın üstüne çorap giyin,o zaman hiç kaymazsınız. tmm biraz çirkin bi görüntü oluyo ama sizden ve bebişlerden öenmli değil sonuçta
hoşbuldum cnm....
teşekkür ederim canımayy çok güzelmiş bunlar utopya, güle güle kullansın bebişin inşş.
ben hiç duymadımbende bgn vruldm cnm kolum agrıyo ağırlaştı azda olsa bu arada bu tetnoz ılk bıde tam bır ay sonra ıkıncısı var dedı ama bu arda bazı ark. var burda hepatit b vurulmşlar bana öle bişi hiç vurulmadı sızde tetanzdn harç vrmı heptıt b vruln
yeni gelenler hoşgelmişler
teşekkür ederim canım
ben hiç duymadım
zaten benim hepatit aşım var ama gebelikte vurulduğunu ilk duydum
bnde hepatit gebelikten bi sene önce falan vuruluyo diye okumuştum internette,gebelikte tetanzdan başka aşı yaptırmıycam ben
heaptitten aşı yapılınca zaten ömür boyu bağışıklık sağlıyor
yani 1-2 sene diye bişey duymadım
ama gebelikte vurulduğunu hiç sanmam ben de
doktora sormadan bence aşı fALAN olmayın
ben tetanoz konusunda hala çok kararsızım
ben de kararsızım :44:
tetanoz aşısını ben yaptırcam bence sizde yaptırın kızlar allah korusun nerde nezman doğurcağmız belli olmaz her duruma hazırlıklı olmak lazım bence geçen gün parmağımı kestiğimde tetanoz yaptırmışmıydın dedi acildeki doktor, yani hamilelik boyunca ve doğum sırasında herşey olabilir.
tetanoz aşısını ben yaptırcam bence sizde yaptırın kızlar allah korusun nerde nezman doğurcağmız belli olmaz her duruma hazırlıklı olmak lazım bence geçen gün parmağımı kestiğimde tetanoz yaptırmışmıydın dedi acildeki doktor, yani hamilelik boyunca ve doğum sırasında herşey olabilir.
haklısın ya
elinizi falan da keseriz :44::44:
allah herkese sorunsuz kazasız belasız hamilelik nasip etsin inşallah
biz yine de tedbirimizi alalım da bi aşının acısından nolcak en fazla 1-2gün acır geçer
aşıdan korkanlar doğumu nasıl yapcak
sn ankarada mıydın. bizi de göndersinle ya. ben de eve nasıl gitcem diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?