- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #1.061
kızlar bişey sorcam. tetanoz aşısını yaptırmadan önce doktorunuzla konuştunuz mu, b,işey dedi mi? bANA BİŞEY DEMEDİ YAPTIR YA DA YAPTIRMA DİYE. BU GİDİŞİMDE SORCAM. yapılması zorunlu mu bu aşının?
yasin okudum hepimiz için
allah kabul etsin
kızlar çatlamamak için doktorunuz bişey önerdi mi?
bana pregnacare diye bir krem önerdi. aldım. bitene kadar kullandım. 35 tl fiyatı. sonra tekrar almadım. badem yağı, vazelin falan kullanıyorum şimdilik.
merhaba arkadaşlar sabahtan beri işler yoğundu sayfa açıktı ama hiç yazamadım arada yazdıklarınız okuyabildim. İnşallah Allah bebişlerimize ve bize sağlık versin ve hepimizi Rabbim korusun inşallah..
bana arkadaşlar vazelin önerdiler çok kaşınıyordum ve kabuk kabuk oluyordu göbeğim, vazelin kullanmaya başlayınca kaşıntımıda geçirdi kabuklanmayıda tavsiye ederim herkese.. birde bazı arkadaşlarda zeyzin yağı ve defne yağı sürmüş sadece hiç çatlak olmamış hiçbirinde ama daha denemedim.
yasin okudum hepimiz için
allah kabul etsin
vazelini nerden alıyoruz
eczaneden mi?
kızlar aranızda progestan kullanan varmı? Haftasonundan beri kullanıyorum bazen çok baş dönmesi yapıyo:111:
Ferdacım hergün pehlivan gibi yağlanıyorum ama cıx,yine çatlıyorum yine çatlıyorum.
kızlar aranızda progestan kullanan varmı? haftasonundan beri kullanıyorum bazen çok baş dönmesi yapıyo:111:
ferdacım hergün pehlivan gibi yağlanıyorum ama cıx,yine çatlıyorum yine çatlıyorum.
bir de ben le eşim dersek 4 kişi mi olduk yani... tmm allah azımızı çoğa saysın diyelim
hamileliğimin ilk zamanları kullanmıştım başdönmesi yapar normal aynı sahoş gibi oluyorsun
canım progestan malesef öyle çok kötü baş dönmesi yapıyor. bende kullnadım hamiliğin başlarında neyseki doktor bıraktırdı.eğer günde 1 taneyse gece yatarken iç istersen canım
Canım bende 10 tane okurum bebişler için.
wauuuuww allah hayrını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?