2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar...
bugün doktor randevum var öğleden sonra. bebişimi görücem :49:
randevum var nasıl olsa diye işe de gitmedim, dinleniyorum evde , iyi geldi...
birşey soracağım ben çalışabilir raporunu 32+0 olduğum gün mü alacağım?? Yani haftaya perşembe günü mü? yoksa Çarşamba günü mü? Bilgisi olan var mı?

Ben kizimin hareketliligi arti dusuncelerden uyuyamiyorum. Yoksa tuvalete 1 kez kalkiyorum.

Kizlar icime sinmedi, cikarttirdim agaci. Bize gelen kadin, oteki duvardaki dallari cikarmayalim dedi onu simdilik biraktim. Zaten cok kolay cikiyor, kendiliginden atmis bile bir kismi!

Ben bu kadar bodur bir agac hayal etmemistim, oyle olmayinca da bana batti. Duvarda bolca el izlerimiz oldu, ama ruh sagligim daha onemli:-)

aynen öle iyi yapmışsıın çünkü odaya girdikçe takacaksın gözüne batıcak ama bende o dalları beğendim cnm onlar güzel durmuşş bi süre öyle takıl sıkıldıgın zaman onuda sök at aklında kalıp canını sıkcağına gönlünce olsun herşeyyyyy

günaydın kızlar...
birşey soracağım ben çalışabilir raporunu 32+0 olduğum gün mü alacağım?? Yani haftaya perşembe günü mü? yoksa Çarşamba günü mü? Bilgisi olan var mı?

canım doktordan hayırlı haberler gelirsin inş.
bende doktorumla konuştum 31+3'de kontrole çağırdı , 32 haftanda eşin gelsin çalışabilir raporunu ona veririm dedi , tam 32'demi almam gerekiyor dediğimde evet dedi.bunu benm doktor dedi seninki ne der ama bilmiyorum..

canım doktordan hayırlı haberler gelirsin inş.
bende doktorumla konuştum 31+3'de kontrole çağırdı , 32 haftanda eşin gelsin çalışabilir raporunu ona veririm dedi , tam 32'demi almam gerekiyor dediğimde evet dedi.bunu benm doktor dedi seninki ne der ama bilmiyorum..

inşallah canım sağol. ben de bugün sorayım bakalım.

kızlar eğer ben yokken utopya06 gelirse ona söylermisiniz cüzü bitirdim gerçi özelden msj attım ama yinede olsun bu arda hayatımda ilk defa bu kadar çok sayfayı bir günde okudum çok mutluyum demekki bende yapabiliyormuşumm çok mutlu oldum sebep olan herkesden allah razı olsun

ya kızlar dünden beri her lavaboya gittiğim de iç çamaşırımda az miktrda da olsa bi ıslaklık hissediyorum sizde oluyomu bide tuvalete ne sıklıkla çıkıyorsunuz ?
sık idrara çıkıyorum canım o ıslaklık su şeklindeydi bende kıvamlı bir akıntı değildi
ama çok az oluyor yani tamamen ıpıslak olmuyor çamaşır
dr.ma söyledim suyun normal oldğnu bir sorunun olmadğnı söyledi
ayrıca bir ilaç da yazmadı iki hafta sonra bir daha gideceğimm idrar ve kan testlerimi o zaman alacak..

aa niye öyle diyorsun...
kilo açısından diyorsan bak ben de 16 kilo aldım şimdiden, peşinden geliyorum yani.
hem ben de tek değilim bnm gibi çok kilo alan bi sürü arkadaş daha var.
şeker açısından diyorsan diyet yapan başka arkadaşlar da var onu da biliyorum.

sen biraz hamilelik depresifliği yaşıyorsun sanırım ama yapma bak böyle:34::34:

ben böyle buhranlı olduğum dönemlerde önce kocamı sinir ediyorum, sonra duygu sömürüsü yapıp kendimi haklı çıkartıyorum, sonra da bana ilgi göstermesini zevkle izliyorum...:37:
yap bak işe yarıyor:1::1:

istem dışı ağlayıp sıkılmaya başladım depresyoına gırdım galıba hamılelık depresyonu eşim ılgılenıo allahtan ama fayda etmıo bn bunalıma gırdım ozaman hormanlardnmı havalardn mı bılmıorm kı cnmmm

evet bmge,
hmonglu kesinlikle haklı bencede bende 14 kilo aldım dr.um çok kızdı.. ilk başlarda bende çok takıyordum arkadaşlarım akrabalarım ben hamilelik boyunca 10 kilo aldım diyenler moralimi sıfıra indirmişti ama sağolsun topikteki kızlar moralimi çok yükseltti sende üzülme bak herkesin bünyesi farklı kimi çabuk alır kimi almaz önemli olan bebeklerimizin sağlığı ve sıhati aynadaki görüntümüz sadece geçici biz bir dönemden geçiyoruz ve sadece 2 ayımız kaldı iki ayın sonunda ise biticek tekrardan eskiye dönmeye başlayacağız canını hiç sıkma ben eşimden şişman görünmeye başladım bile ama olsun ne yapayım benim kutsal bir görevim var ve Allahımın bena verdği en güzel hediyeyi taşıyorum ve sonunda o meleği kucağımaldğımda gözyaşları içinde onu koklayıp bağrıma bastğımda herşeyi unutacağımdan eminim :43:
bu 9 aylık sürecin en zor kısımları belkide ama atlatacağız tamam....

günaydınlarrrrr annelerrrr ve pek sevgili bıdıklarııııı benim prenses şimdiden kişi seçiyor babasına aşık onu anladım ananesinide sevior teyzesiyle şöle böle yegenlerine bayılıyor:))elimi karnına koyanlara karşı tepkili ya da tepkisizz oyyyyyyyyyyyyyyy kuzummmmm içimde olması yetmiyor bazenn içim içime sığmıo onu düşününce şimdiden annelerimizi şimdi daha iyi anlıorumm ALLahımm onları kucaklarımızda sağlıkla görmeyi nasip etsinnn hepinize güzel günlerrr :))))

herkese günaydın ve hayırlı cumalar...
ben hastayım kılzra, boğazlarım çok kötü:50: başım da ağrıyor...
birazdan kalkcam bi duş alcam belki iyi gelir, kendime gelirim...

bence öyle moralini bozacak gibi kötü durmuyor...
sıkma canını böyle basit şeylere, 3-5 ay kullan sonra söküp atarsın olmazsa...
geçmiş olsun canım,çok az zencefil ile balı karıştırıp yediğinde de çok faydasını görürsün ama aşırıya kaçma sakın
Selam kızlar bebek tersmiş eğer dönmezse sezeryan dedi ult. Doktoru. Varmı başına gelen ?:26:
benim de şu an ters ama bebeklerin %4 ü 28 haftalarda dönermiş normal pozisyona,son ana kadar beklediklerimiz oluyo diyo uzmanlar
gerçi bana öyle bi uzman denk gelmedi,hepsi yaşın var,geç sahip olmuşsun,riske atma,sezeryan ol diyolar
sıkıldım bu drlardan
durumu en kotu olan bnm herhalde topikteeee:43:

biraz bunalımda olduğun için sana öyle geliyo sanırım
inşallah çabucak geçer bu durumun

kızlar eğer ben yokken utopya06 gelirse ona söylermisiniz cüzü bitirdim gerçi özelden msj attım ama yinede olsun bu arda hayatımda ilk defa bu kadar çok sayfayı bir günde okudum çok mutluyum demekki bende yapabiliyormuşumm çok mutlu oldum sebep olan herkesden allah razı olsun

maşallah canım.. çok çok sevindim:29::29::29:
baş koyunca insanın yapamayacağı şey yok :46:

olsn canım çalışssan da evde benim gibi aklı kalmıon enazından çıkıon bi kaç insan görüon hava alıon ben evdehapsim resmen bide kendi ailemi de göremom iice kafayı yiycem ya

yanlış hatırlamıyosam eşinin ailesi kendi ailesiyle kavgalı olan amakendi ailesiyle komşu olan sen değil miydin:26:

Son düzenleme:
herkese selamlar,

hayırlı cumalar...

izin işini soran olmuş tam 32+0 olman gerekiyor olduğun an alabilirsin

sanada hayırlı cumalarrr.. herkese hayırlı cumalarrr

günaydın kızlar...

bebişe kavuşyorsun ne güzel
iyi haberlerle gelinşallah

Canim benim kayinpeder kulak burun bogaz uzmani, grip olunca falan asla antibiyotik vermiyor bize.
Tuzlu su ve karbonatla bol bol gargara yap, deli gibi sivi tuket, dinlen. Bunun ilaci bu.
Ben sicak suya limon sıkıp bir kasik bal bir de cubuk tarcin koyuyorum, o da cok iyi geliyor.
İlac alamiyorsun diye uzulme, ilaclar bir tarafini duzeltirken bir yerini bozuyor, hele antibiyotikler!
ewet kesinlikle haklısın
ben geçen aylarda grip olmuştum günde nerdeyse 3 lt yi geçti içtğim sular
artı babamda eczacı oda bana tuzlusu ve gargarayı önermişti demekki duymuş bir yerlerden o da, sıcak suyun içine bal ve limon koyup içtim
bir haftaya iyileştim

günaydın kızlar bizde uykusuz kalanlardanız benim karnım sanırım çatlıcak hem çok acıyor hem kaşınıyor yağlandım geldim pehlivan kıvamındayım :1:
bugün 11.45 de randevumuz var bakalım oğluşum ne kadar büyümüş herşey yolundamı gelince görüşürüz herkese hayırlı cumalarr...
hadi güreşek bende yağlandım :9::9::9:
güzel heberlerle gel inşallah canım

Son düzenleme:
Back
X