2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydin bakiyorum hastane konusulmus, bende hala arayis icindeyim. doktorum bayindirda ama sigortam bitti 3500 demislerdi dogum paketi icin hersey dahil. ama cok geldi bana.

bir de aklinizda bulunsun hangi hastane olursa olsun yenidogan icin yapilan hersey ucretsiz. devlet kontrolunde. egerki ozel hastanede dogum yaptiniz ve yenidogan kuvoz ucreti, bilmemne ucreti vs istediler hemen fatura isteyin. zaten veremezler. verseler bile bu faturayla devlete sikayet ettiginiz anda hastaneyi kapatmaya kadar gidiyor sonucu. o yuzden de siz fatura isteyince hemen anlasma yoluna gidiyor hastaneler. bi arkadasimin basina geldi fatura isteyince hemen sildiler bebek icin yapilan harcamalari. yenidogan giderleri her yerde ucretsiz unutmayin.

bayındır'da hangi doktora gidiyorsun?bende kavaklıdere bayındır'a gidiyorum ama doğum fiyatı hakkında bişey konuşmadık daha.

$Fotoğraf-0022.webp $Fotoğraf-0023.webp $Fotoğraf-0022.webp $Fotoğraf-0023.webp

nasıl telefondan anca bu kadar çıktı yorumları bekliyorum

ayy ne gusel ıı etmişsn almakla bende alcam bugun yarın hber beklıorum paylaşırmısın resmı falan varsa netten ındırıpte bakalım

ekledim fotoları canımmm.3000 tl tuttu 2 dolap ,1 şifonyer ,1 ayna ,1 avize, dekora uygun diye hediye olarak eklettim oyun sandığı,içindeki pikesi yastığı,tülleri full aksesuar,ve beşik aldım onunda resmini eklicem yatağımın kenarına koymak için aldım

bende sectim odasini, annemle kardesim alacaklar ama daha siparisini vermedik. onlar alalim hemen dedi ama ben biraz erken diye bekleyelim dedim. nasil olsa karar verdik, 3 gun icinde de teslim ediyolarmis.

yalniz en gec 7. ayda almak lazim hem erken dogum olasiligi icin hemde mobilyanin kokusunun cikmasi icin onemliymis.

gule gule kullan insallah :))

sağol canım 40 gün dediği için aldım 7 aya kadar almak lazım bencede.erken doğum olabilir ne olur ne olmaz..hem temizliği yerleştrmsi derken banada eğlence olur ağırlaşmadan karnım çok şişmeden herşeyi bitiricem ben allahın izniyle param oldukça yavaş yavaş yapcam hem az kaldı bence ya çok hızlı geçti zaman

slm annişler nslnz bakalım biz ço harekrtlyz kızımla n deamsea27 nikiyle aranızdaydım daha önce

hoşgeldin canım 27 yi atmışsın:27:

kusuratlı olunca ne oluyor allah aşkına. daha mı ucuz görünüyor:1:

sorma dalga geçer gibi birde borsa gibi fiyatları aynı bnm bildiğim kadaryla yenidoğan bebeklerine yapılan müdahaleye para almamaları gerekli ama 850 gibi bir tutar konuşuyorlar bunlara dikat edin sorun yenidoğana yapılan herşey ücretsz olmalı

tam prenses yatağı
güle güle yatsın uyusun büyüsün minik sare

çok harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne kadar ooo fıyattt

yaaa çok güzelmiş. güle güle kullansın bebişin.

çok güzelmiş :) tam prenses odası :)Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin :)

hepinize tşk ederim hepimizin gönlündeki gibi olsun.:nazar::nazar:

ekledim fotoları canımmm.3000 tl tuttu 2 dolap ,1 şifonyer ,1 ayna ,1 avize, dekora uygun diye hediye olarak eklettim oyun sandığı,içindeki pikesi yastığı,tülleri full aksesuar,ve beşik aldım onunda resmini eklicem yatağımın kenarına koymak için aldım

sağol canım 40 gün dediği için aldım 7 aya kadar almak lazım bencede.erken doğum olabilir ne olur ne olmaz..hem temizliği yerleştrmsi derken banada eğlence olur ağırlaşmadan karnım çok şişmeden herşeyi bitiricem ben allahın izniyle param oldukça yavaş yavaş yapcam hem az kaldı bence ya çok hızlı geçti zaman

hoşgeldin canım 27 yi atmışsın:27:

harıka ıımış gule gule kullanın bende oda takımı dıe gıttım herkes fıkrımı deiştirdi 2 3 yaşında bıdahamı genç odası alcan beşik al cibinliğiyle yeter dedıler bende öle yapcam

harıka ıımış gule gule kullanın bende oda takımı dıe gıttım herkes fıkrımı deiştirdi 2 3 yaşında bıdahamı genç odası alcan beşik al cibinliğiyle yeter dedıler bende öle yapcam

bnde öle düşünüyorum cnmm bi beşik weya oyun parkı gibi bide dolap düşünüyorum daha snr gzl bi oda takımı almayı düşünüyorum

ALLAH yardımcımız olsun bizim bu fiyatlara baktımda üfff :O zeynepkamil varolsun gidip doğurup gelcem 5 kuruş vermeden, düşündüm param olsada 5 bin 7 bin verirmiydim die ama hayır israff yaa. bimiyorum buda hayatın bize yaşattığı adaletsizlik işte neyse:)sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalımda yavrularımızı hayat bana ozaman güzel olur inşaALLAH..

cardelenss çok güzelbi takım ALLAH sağlıkla hayırlısıyla kullanmasını nasip etsin bebeğine:)

bnde öle düşünüyorum cnmm bi beşik weya oyun parkı gibi bide dolap düşünüyorum daha snr gzl bi oda takımı almayı düşünüyorum

canım bu yataklar büyüyo altta çekece gibi bir kısmı var sadece tek kişilik bir yatak alman lazım bu yatak 6 yaşına kadar götürür.ama zaten kimse 6 yaşına kadar kullanmıyor açıkçası kullanırım diye yalan söyler zaten çoçuklar ben bunu istemiyorum yok barbie li yok yok arabalı yatak alın diyo

Canımmm bayıldım bayıldım mis mis:)güle güle kullanın,içim açıldı valla,ben de beyaz mobilya hastasıyım,bebeğin masumluğuna ve saflığına da çok yakışır:) Sağlıcakla büyütürsün prensesini bu güzel malikanesinde inş:):emir_bebek:

sağol cnm amin hepimizin sağlıkla kuaklarımıza gelsin de herşey teferruat içinde onlar olmadıktan sonra ne yapayım altından olsa

Back
X