- Konu Sahibi TwoPrincess
- #3.941
arkadaşlar limango unnado gibi siteler güvenilir demi? bende birçok şey beğeniyorum ama almaya cesaret edemiyorum sorun yaşayanınız oldumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çok görmek isterimevetcanım mardin deyim 5 yıldır ,bu sene dönüyoruz artık , mardin güzel yer tarih bakımından gezilecek yerleri var,inşaallah bir gün gelip görürsün
arkadaşlar limango unnado gibi siteler güvenilir demi? bende birçok şey beğeniyorum ama almaya cesaret edemiyorum sorun yaşayanınız oldumu?
canım bu tarz çantaların da uzun kulpları var omzuna takmak için
çantanın içinden çıkıyor
benimki de içinden çıkmıştı
ben de benim çantamın resmini ekleyim
Eki Görüntüle 334616
Eki Görüntüle 334615
bi de bu var,bej,lila ve mavi rengi var. fiyatı 42.99 TL Ebatları da:45x19x36 bu daha büyük
Eki Görüntüle 334615
bi de bu var,bej,lila ve mavi rengi var. fiyatı 42.99 TL Ebatları da:45x19x36 bu daha büyük
kızlar size bebişimin atkı-beresini göstereyim
bu arkadaşımın
kayınvalidem de beyazını ördü
bitince eklicem ama bitmedi henüz
Eki Görüntüle 334617 Eki Görüntüle 334618
Kızlar bi de şu uyku tulumlarına bakın,çok şirinler:) Fiyatı 50 TL.
Eki Görüntüle 334619 Eki Görüntüle 334620 Eki Görüntüle 334621 Eki Görüntüle 334622 Eki Görüntüle 334623
çok güzel modelini bulsam da ben de anneme ördürsem. var mı bildiğiniz bir yerde.
maalesef bilmiyorum
ki zaten hiç anlamam ben örgüden
ama ben böyle resmini çektim kayınvalideme gösterdim
o çıkardı modelini
annen de çıkarabilir bence örgüden anlıyorsa
hatta çok kolay olduğunu söyledi 1 günde ördü
kızlar size bebişimin atkı-beresini göstereyim
bu arkadaşımın
kayınvalidem de beyazını ördü
bitince eklicem ama bitmedi henüz
Eki Görüntüle 334617 Eki Görüntüle 334618
yolla bi eğer çıkaramazsa sorarım kayınvalideme yazarım sanadur bi fotosunu yollayım. bakalım çıkartabilirse.
doğumdan sonra yazlık hımmkızlar peki bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz, biz doğumdan sonra nasipse yazlığa gideceğiz dolayısıyla yeni doğmuş bebekleri ikiz pusette taşımama imkan yok
o yüzden 2 ayrı set mi alsak diye düşünüyoruz, nasıl olsa 2 tane anakucağı alacağız :44:
çok şeker bu modelleri unnado da görmüştüm çok beğenmiştim..