2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar peki bebek arabası konusunda ne düşünüyorsunuz, biz doğumdan sonra nasipse yazlığa gideceğiz dolayısıyla yeni doğmuş bebekleri ikiz pusette taşımama imkan yok
o yüzden 2 ayrı set mi alsak diye düşünüyoruz, nasıl olsa 2 tane anakucağı alacağız :44:

ben daha karar veremedim. ama senin için iki ayrı set almak daha mantıklı sanırım.

doğumdan sonra yazlık hımm
ben de çok isterim ama zor olur mu acaba diye düşünüyorum
bence ikiz puset alma
bana da hiç kullanışlı gelmiyor nedense
2 ayrı set bana daha mantıklı geliyor
tabi bütçenize uyarsa

zaten bebikler küçükken ikisini alıp tek başıma biyere gitme ihtimalim pek yok:1:
madem öyle 2 set alalım, hem bebekler için de konforlu olsun diye düşünüyoruz..inşallah öyle de yapacağız gibi görünüyor.

$Resim_232.webp $Resim_238.webp $Resim_252.webp $Resim_260.webp $orgucini_1302583925.webp $Resim_234.webp $Resim_241.webp $Resim_253.webp $Resim_887.webp $Resim_930.webp $Resim_235.webp $Resim_254.webp $Resim_236.webp $Resim_244.webp $Resim_257.webp $Resim_833_BLOG.webp

Kızlar bu modeller benim netten topladığım örgü klasörümden,yapmasını bilmem ama bakmasından anlarım:)

zaten bebikler küçükken ikisini alıp tek başıma biyere gitme ihtimalim pek yok:1:
madem öyle 2 set alalım, hem bebekler için de konforlu olsun diye düşünüyoruz..inşallah öyle de yapacağız gibi görünüyor.

cnm bn geçen sene ikizlrime bakıyodum önlü arkalı olanlar war hemde trawel sistemli mi deniyo öle bşy yanii pusetli brz pahalı ama bna çok gzl gelmişti bi araştır istersen

ya limangonun sevgililer günü özel bölümünü tükenmiş görünce aklıma geldi
bebişlerimizden kocacıklarımızı unutmayalım kızlarr
sevgililer günü için ne alcaksınız kocişlereee :21::21:

benim odun kocişte biz sevgili değil evliyiz diyo bende almicammm :47:

istanbul değil canım mardindeyim,ama istanbulda tüm akrabalarım 500,600 e doğum yapanlar vardı,araştırın derim kolay kazanılmıyor o paralar.

cnm bende aslen mardinliyim ama hiç görmedim orayı sen mardinlimisin?

hoşbuldum cnm....
çarşamba günü tetanoz aşımızı olduk kuzumla...2 gün boyunca kolum çok ağrıyordu ama bugün biraz daha iyiyim....
ve hala kuzumun hareketlerinin hissetmiyorum :((( ben de mi bir anormallik var anlamıyorum ki....

Back
X