2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayzan ve cerser detaylıdan geldiniz biliyorum
görüyorum sizi neden yazmıyorsunuz:47::47::47::47::47::47::47::47:

geçmişe bakim dedim şöyle bi,maşallah gene çeneler düşmüş oku oku bitmedi:1:

saat 1 den beri hastane ve sgk arasında mekik dokuyorum.nefret ediyorum bu sistemden,abuk sabuk prosedürlerden.ne edetaylıya girebildim ne muayene olabildim.doktorumda 10 gün izne ayrılıyomuş oda ayrı bi stres.sgk nın 01.01 2012 itibariyle yeni bi sisteme geçmesi tüm sistemi bozmuş,bugün hastanedeki hastaların bu sistem yüzünden %60'ı hastane ekranında borçlu göründüğü için sgk'ya yönlendirdiler bizi,düzeltme yaptırmak için bi gittim oooo 400 kişi var önümde,yetişmedi tabi.pazartesi düzelttirip başka bi doktora gidicem artık.:47:

güzel haberlerri cerserden bekliyoruz.

Selam anneler :21:
Yarin uzun bir aradan sonra yüzmeye gitcem. 2 sene oldu resmen :14:
Hem kendim icin iyi olcak hemde bebis icin :1:
Dogum dan cok korkuyorum ben. Canim cok tatlidir benim o yuzden dahada cok korkuyorum. Bide sancilar uzun surer bir turlu 10 cm acilmaz diye de korkuyorum :14:

saat 1 den beri hastane ve sgk arasında mekik dokuyorum.nefret ediyorum bu sistemden,abuk sabuk prosedürlerden.ne edetaylıya girebildim ne muayene olabildim.doktorumda 10 gün izne ayrılıyomuş oda ayrı bi stres.sgk nın 01.01 2012 itibariyle yeni bi sisteme geçmesi tüm sistemi bozmuş,bugün hastanedeki hastaların bu sistem yüzünden %60'ı hastane ekranında borçlu göründüğü için sgk'ya yönlendirdiler bizi,düzeltme yaptırmak için bi gittim oooo 400 kişi var önümde,yetişmedi tabi.pazartesi düzelttirip başka bi doktora gidicem artık.:47:

ya aynı sorunları biz de yaşıycaz demek ki. şaka gibi. ne borcuymuş ki. bi de şimdi sgk ya para vermeyelim.
neyse geç olsun da güç olmasın. hayırlısı bakalım.

kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim çok güzeldi yarım saat prensesimi izledik cd de verdiler. Allaha şükür bir problem yok 434 gr olmuş bebeğim 4 gün önden gidiyo :)) ama çok zevkli bişeymiş. bu arada çıkmışken tetonoz aşımızıda olduk.şu anlık sıkıntı yok ama bakalım acısı ne zaman çıkar.
Birde çantalara baktım bende ayıcıklı olanı aldım baya indirim varmış gerçekten söyleyen arkadaşa teşekkürler

ya aynı sorunları biz de yaşıycaz demek ki. şaka gibi. ne borcuymuş ki. bi de şimdi sgk ya para vermeyelim.
neyse geç olsun da güç olmasın. hayırlısı bakalım.

yok hayatım,hastane ekranında borçlu görünüyosun ama sgk'ya gidip düzelttirince tekrar sgk'lı olarak muayene olabiliyosun.borçlu görünmen tamamen sistemin halt etmesi

kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim çok güzeldi yarım saat prensesimi izledik cd de verdiler. Allaha şükür bir problem yok 434 gr olmuş bebeğim 4 gün önden gidiyo :)) ama çok zevkli bişeymiş. bu arada çıkmışken tetonoz aşımızıda olduk.şu anlık sıkıntı yok ama bakalım acısı ne zaman çıkar.
Birde çantalara baktım bende ayıcıklı olanı aldım baya indirim varmış gerçekten söyleyen arkadaşa teşekkürler

gözün aydın canım. maşallah iyi beslemişsin bebişini. çantan da hayırlı olsun. darısı diğer arkadaşların başına.

haydaaa.. neyse hayırlısı diyelim inşallah haftaya alırız güzel haberleri senden

yok hayatım,hastane ekranında borçlu görünüyosun ama sgk'ya gidip düzelttirince tekrar sgk'lı olarak muayene olabiliyosun.borçlu görünmen tamamen sistemin halt etmesi

uğraşan biz oluyoruz ama. onlar ahkam kesiyor. git yaptır diye. bi de sıra beklemesi var sgk da. sorun orda. gidince hemen halletsen neyse....

maşallah maşallah.:nazar:çok sevindim canım,birimizin iyi haberlri var en azından ne güzel.hep böyle sağlıklı haberlerin alırsın inşallah kuzunun.

maşallahhh minik prenseseee
darısı bizim ikizlere ve ayrıntılıyı bekleyenlere olsun inşallah

tetanoz 2 buçuk yıl önce vuruldum işim nedeniyle ve herkesin dediği kadar öyle ağrı sancı olmamıştı
sadece bastırdığımda ağrıyordu..inşallah sende de fazla olmaz

uğraşan biz oluyoruz ama. onlar ahkam kesiyor. git yaptır diye. bi de sıra beklemesi var sgk da. sorun orda. gidince hemen halletsen neyse....

ay sorma ya,insanlıktan çıkarıcaklar bizi zorla.bi kadın memur vardı hamileyim diye çok yardımcı olmaya çalıştı sağolsun,ama olmadı pazartesiye kaldı.hamileyim dersen yardımcı olurlar bekletmezler belki o kadar canım.k

$emzirme_onlugu1b.webp

kızlar ben bu önlükten de aldım dışarda emzirirken rahatlık olur diye e-bebekte vardı

maşallahhh minik prenseseee
darısı bizim ikizlere ve ayrıntılıyı bekleyenlere olsun inşallah

tetanoz 2 buçuk yıl önce vuruldum işim nedeniyle ve herkesin dediği kadar öyle ağrı sancı olmamıştı
sadece bastırdığımda ağrıyordu..inşallah sende de fazla olmaz

evet darısı seninkilere ve tüm ayrıntılıya gireceklere. bu arada ayrıntılıyla prenses olduğuda kesinleşti :)) sabah biraz korkuyodum bi süpriz yaparsa diye :)

2 saat oldu aşı olalı su anlık rahat, ama gece nolur bilemem.

Back
X