• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Günaydın.Uyku problemi bende de oluyor.Ya midem yanıyor yada bacaklarım sızlıyor.Sol tarafa yatmaktan yorulunca sağıma dönüyorum ki eşim dürtüyor ''bebeği ezdin,sola dön'' diyor.Öyle böyle derken sabahı ediyoruz.

Aynen canim ya, saga da donsem sola da donsem karnimin ustune yatiyorum. Minik durtuyor icerden, don babam don sabaha kadar.

günaydın hanımlar:3:allaha şükür bizde uyku problemi yok,gece 12,sabah 8 ....yalnız oğlum dayadığı ayağını kabburgama özellikle sağ tarafa sanki yapıştırdı hiç çekmiyo biraz canımı yakıyo:)bir de sanki az hareket ediyo iki gündür,daha önce yaptığı akustik hareketlerden sonra:emir_bebek:

günaydın hanımlar:3:allaha şükür bizde uyku problemi yok,gece 12,sabah 8 ....yalnız oğlum dayadığı ayağını kabburgama özellikle sağ tarafa sanki yapıştırdı hiç çekmiyo biraz canımı yakıyo:)bir de sanki az hareket ediyo iki gündür,daha önce yaptığı akustik hareketlerden sonra:emir_bebek:

Masallah canim, nazar degmesin. Bebis artik iyice buyudu, hareket alani daraldi normaldir.

evet canım,aç karnına içiyorum.

Tamam canim saol.Dogru yoldamiyim diye dusunuyordum:1:

Ben bu ara cok uykusuzum ama sadece ben degilmisim.
Sagima yatsam sag kalca kemigimim agriyor,soluma yatsam sol kalca kemigim.Ama cok fena bir agri ya
Allahim hayirlisi ile su 1 ayda gecse.Uykuyu ozledigimden degil,agrisiz bir donem gecirmeyi ozledim:17:

Bu arada görümcem dün aksam mesaj atmis,emzirme yastigi siparis verdim diye:1:Allah razi olsun,birsuru sey aldilar ordan:49:

herkese günaydınn, bugün bizim yine nst günümüz öğlen 3 buçuk gibi gidicem yaklaşık 1 saat bağlı kalıcam salı günü hastalığımdan dolayı bebek mutsuzdu eğer aynı durum devam ediyorsa doktorum bekletmem alırım demişti, eğer mutsuzsa bebekim bugün geliyor ama mutluysa pazartesi tekrar bağlanıcam ve iyiyse normal doğumu bekliycez artık. kızlar dua edin de bebeğim mutlu olsun sezeryan olmak istemiyorum:43::43:

cnm bugün nasılsın?
neler yedin bakalım?

iyiyim canım sağ ol siz nasılsınız işte son 2 gününmüş :46:
hadi gözün aydın evde net var dimi iletişimimiz kopmasın da

sabah cevizimi yedim yumurta kaşar ve pekmezle kahvaltımı yaptım
dün menüde balık vardı bugün et yarın kurubaklagil...
eşim ve annem çok tedirgin :18: sen şimdi böyle proteine yüklendin birden çok kilo alıcaksın diyolar :44:
doğum zor olurmuş ee... napayım bebiş kilo alsın die yiyorum:26:
en azından bu hafta böyle devam etsin bakalım sonuç ne olucak
inş işe yararrr...

herkese günaydınn, bugün bizim yine nst günümüz öğlen 3 buçuk gibi gidicem yaklaşık 1 saat bağlı kalıcam salı günü hastalığımdan dolayı bebek mutsuzdu eğer aynı durum devam ediyorsa doktorum bekletmem alırım demişti, eğer mutsuzsa bebekim bugün geliyor ama mutluysa pazartesi tekrar bağlanıcam ve iyiyse normal doğumu bekliycez artık. kızlar dua edin de bebeğim mutlu olsun sezeryan olmak istemiyorum:43::43:

canım ben de seni merak etmiştim nasılsın iyimisin?
hakkınızda hayırlısı...
bebiş ve senin için en iyisi neyse o olsun
güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle canım

cnm hayırlısı neyse o olsun deme öyle
umarım bebeğin de bugün mutlu olacaktır
çukulata ye tmm mı?

canım ben de seni merak etmiştim nasılsın iyimisin?
hakkınızda hayırlısı...
bebiş ve senin için en iyisi neyse o olsun
güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle canım

çok teşekkür ederim canım bakalım hayırlısı artık doğsada sıkıntı olmaz Allahın izniyle doktorum öyle dedi, zaten 3500 olmuştu salı günü kontrolde ama ben kendimi hep normal doğuma göre hazırladığım için şuan biraz tırsıyorum açıkçası en azından bu hafta bitsin diye düşünüyorum, yine de dediğin gibi bebeğim ve kendim için herşeyin hayırlısını dilemekten başka bişey yok.

iyiyim canım sağ ol siz nasılsınız işte son 2 gününmüş :46:
hadi gözün aydın evde net var dimi iletişimimiz kopmasın da

sabah cevizimi yedim yumurta kaşar ve pekmezle kahvaltımı yaptım
dün menüde balık vardı bugün et yarın kurubaklagil...
eşim ve annem çok tedirgin :18: sen şimdi böyle proteine yüklendin birden çok kilo alıcaksın diyolar :44:
doğum zor olurmuş ee... napayım bebiş kilo alsın die yiyorum:26:
en azından bu hafta böyle devam etsin bakalım sonuç ne olucak
inş işe yararrr...

ewde net var cnm
çok çok güsel beslenmişsin
benden bi aferin
aman ekmeğe dikkat et bunları yerken
karbonhidrat yememelisin
yani bunların yanında makarna ve pilav gibi şeyleri tüketmemeye çalış...
sen değil bebek kilo alıcak inş...

Back
X