• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Oznurcum sen iteklemeseydin bugunu de sallardim ben:-) su logusa kulotlarindan da alalim bitsin gitsin.
Bu arada gogus pompasi koydun mu sen?

Ben de almistim o primanin kutusundan 2 ser tane 2 paket vardi, actim digerleriyle beraber koydum. Zaten aynisindan almistim ben de.

Kizlar arada yemegimi de yapip geldim, kocam da biraz gec gelecekmis o gelene kadar ancak piser.
Bugun tembellikte sinir tanimiyorum, ama yarin kosturmaca. Bu sefer hedefimiz Kadikoy!
canım benimde katkım olduysa ne mutlu bana :) göğüs pompası koymuyorum hastanede var canım eminim senin hastanende de vardır.
selamlarrr
Eki Görüntüle 418086 Eki Görüntüle 418087

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
kapı süsü yapacağım hangi modelden yapayım???
canım uçaklı olan güzelmiş onu yapmaya karar vermişsin bende keçeden yapıcaktım kapı süsünü ama malzemeler falan baya fiyatlı bişi tutunca vazgeçtim hazır almaya karar verdim.
kızlar bu hastanede dagıtılcak seker hamurundan yapılan kurabıyenın tarıfını ıstıycektım bende yapmaya karar verdım

bıde kızlar ben dıyorumkı ama bana fıkır verın kalp kalıp alsam ıkı hamur yogurup bırını gıda boyasıyla kırmızı yapsam sonra ıkı hamırı bırlestırıp cubukmu takıyoruz

sonra fırında pısırcez sanırım cıkıncada ona uygun posetler alıp kurdale lemmemı lazım ya bana yardımcı oluunnn :16::16::16:

Eki Görüntüle 418240

kızlar bunu buldum ama tarıfı varda nasıldır acaba tadı

ben yarın oznurada sorarım
canım jelibon arkadaşım sana tarifi vermiş marshmelov (beyaz-pembe) bimde olan bunlarla yaptığın pembe ve beyaz oluyor ama sen beyazını yapıp gıda boyası kullanarak şeker hamurunun rengini kırmızı yapabilirsin.
evet canım ayrıca poşet alıp kurdeleyle bağlayıp onları paketliyceksin.
eğerki kurabiyeni 2 renk hamuru üst üste koyarak yaparsan çok kalın olur şeker hamuru ince olduğu için kurabiye hamurunun üstünde ince kalıyor.
bu kırmızı kalpli kurabiyelerde çok hoş olmuş.
kızlar 3 gundur durmaksızın baş ağrısı çekıyorum.çok kötuyum.1 dk bıle gcmedı 3 gun oldu:(
canım çokmu yoruluyorsun baş ağrısını yorgunluk ve uykusuzlukta yapıyor.
sımdı uyuz kocama kurabıye yaparmayız dedım tmm dedı sonra tarıf ararken yok glıkoz yok glıserın yok jelatın var hepsınde yada ıste marshmelovlu var bende esıme dedım yok ben oyle seyler almam alcaksan cayarım bılmemne baya soylendı

bende sey dusundum olurmukı hamur yogurduk ıkıye bolduk yarısına kırmıızı gıda boyası kardık sonra kalp seklı verıp fırında pısırdık cıkınca beyaz hamur alta kırmızı uste olmak uzere ballı su ıle yapıstırdık arayada cubuk koyduk anca kocam ona he dedı ben oyle marhmelov falam ugrasamam dıyor ama madem bımde satılıyor ondan gızlı alsammıkı
canım sen neden eşini ikna emeye çalışıyorsun ki ? glıkoz , glıserın , jelatın bunlara gerek yok zaten marshmelov kullanıcaksın ve şeker hamurunu yoğurması çok kolay.
sen hamurlarını hazırla eşin sana sadece süslemede yardımcı olsun.

cuma günü raporunu alacaksın değil mi?
canım raporumu pazartesi günü alıp iş yerine teslim edicem.yarın alırsam boşuna cuma günüm ve cumartesi neden gitsin dimi :)
herkese günaydınn, bugün bizim yine nst günümüz öğlen 3 buçuk gibi gidicem yaklaşık 1 saat bağlı kalıcam salı günü hastalığımdan dolayı bebek mutsuzdu eğer aynı durum devam ediyorsa doktorum bekletmem alırım demişti, eğer mutsuzsa bebekim bugün geliyor ama mutluysa pazartesi tekrar bağlanıcam ve iyiyse normal doğumu bekliycez artık. kızlar dua edin de bebeğim mutlu olsun sezeryan olmak istemiyorum:43::43:

canım hakkında hayırlısı olsun bu şekilde düşünme doğum şekline malesef biz karar vermiyoruz bebeişlerimiz ve rabbim karar veriyor hiç sıkıntı yapma nasibi ne zamansa yavrucak o zaman gelcektir.senin tel. no varmıydı aklımız sende kalmasın ??

canım hakkında hayırlısı olsun bu şekilde düşünme doğum şekline malesef biz karar vermiyoruz bebeişlerimiz ve rabbim karar veriyor hiç sıkıntı yapma nasibi ne zamansa yavrucak o zaman gelcektir.senin tel. no varmıydı aklımız sende kalmasın ??

öyle tabi canım, benim tel no yok ama telimda net var sizi bilgilendiririm nstden sonra :ssz:

Saruboceq doğum hikayeni iç çekerek okudum gözlerim dolu dolu , rabbim bizlerede böyle güzel hikayeler paylaşmayı nasip etsin inş.

günaydın herkeseee
umarım herkes güzelbir sabaha başlamıştır
ben biraz geçmişe bakayım geleyim güzell anneciklerrrr:16:

canım raporumu pazartesi günü alıp iş yerine teslim edicem.yarın alırsam boşuna cuma günüm ve cumartesi neden gitsin dimi :)

öznur ama benim dr un sekreteri tembihledi
tam bu tarihte gel diye
sen çalışabilir raporunu hangi tarihte almıştın?

$Fotoðraf0070.webp
kapı süsüm nasıl kızlar kendi ellerimle yaptım prensesime

Günaydin yeni gelen anneler

Ilk_cim. Insallah bebisin mutludurda güzel haberlerle gelirsin bize.
Kötü düsünme canim,sen moralini yüksek tutki bebisinde sevinsin annesi:54:

haber werirsen sewiniris
gerçekten merak ediyorusss

muhakkak veririm.

Günaydin yeni gelen anneler

Ilk_cim. Insallah bebisin mutludurda güzel haberlerle gelirsin bize.
Kötü düsünme canim,sen moralini yüksek tutki bebisinde sevinsin annesi:54:

saol canım morelimi yüksek tutuyorum sabahtan beri bebikimi tembihliyorum sevdiği müzikleri falan dinlettim gayet güzel oynuyo tepkiler veriyo inşallah mutludur:emir_bebek:

bu arada butik bebeden sipariş verdiğim ayakkabılar biraz önce geldi çok şirinler.

$Fotoğraf0260.webp $Fotoğraf0259.webp

günaydın güzel annişlerr
izinde olmak ne hoşmuş :16::16:
bi sürü planımız varrrrrr
herkesi öpüyoruzzz

ilk cim sizde doktordan güzel haberlerle geliceksiniizzzz bekliyoruzzzz

:54::54::54:

günaydın kızlar :)

Gunaydin kizlar.
Cok kotu bir gece gecirdim, hic bir turlu rahat edemedim, sersem gibiyim uykusuzluktan.
Ne tarafa donsem oram uyusuyor, sagima donunce rahat ediyor gibiyim onda da kizim huzursuzlaniyor.
Dun cok oturdum evde, yorulmayinca da insanin uykusu gelmiyor demek ki. İyice yorulunca insan yattigi yeri bilmiyor.
Demir hapimi da gec aldim, karnim deli gibi acikti ama 9a kadar beklemem lazim:-(

bende ne sağıma ne de soluma dönebiliyorum. sola yatınca bacağıma kramp giriyor uyuşuyor artık bağırarak uyanıyorum:53: sağ tarafıma yatınca bende daha rahat ediyorum ama bu seferde oğlum beslenemeyecek diye huzursuz olup soluma yatmaya çalışıyorum.tuvalete kalkmalarım da cabası:53: sabahları kalktığımda da ayaklarımın üstüne basamıyorum:53:
ne kadar çok şikayetim varmış meğer:17:

herkese günaydınn, bugün bizim yine nst günümüz öğlen 3 buçuk gibi gidicem yaklaşık 1 saat bağlı kalıcam salı günü hastalığımdan dolayı bebek mutsuzdu eğer aynı durum devam ediyorsa doktorum bekletmem alırım demişti, eğer mutsuzsa bebekim bugün geliyor ama mutluysa pazartesi tekrar bağlanıcam ve iyiyse normal doğumu bekliycez artık. kızlar dua edin de bebeğim mutlu olsun sezeryan olmak istemiyorum:43::43:

bebişinle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım ama inşallah bebişin mutludur ve sende güzel haberlerle gelirsin:52:

muhakkak veririm.

saol canım morelimi yüksek tutuyorum sabahtan beri bebikimi tembihliyorum sevdiği müzikleri falan dinlettim gayet güzel oynuyo tepkiler veriyo inşallah mutludur:emir_bebek:

bu arada butik bebeden sipariş verdiğim ayakkabılar biraz önce geldi çok şirinler.

Eki Görüntüle 418811 Eki Görüntüle 418810

yaaaa
ama ama ama çok fazl agüzel bu ayakkabılar
bayıldıımmmmmm
güzel günlerde giysin

öznur ama benim dr un sekreteri tembihledi
tam bu tarihte gel diye
sen çalışabilir raporunu hangi tarihte almıştın?

16 nisanda gittim ben en son çalışabilir raporu aldım o gün 5 gün geriden gidiyosun demişti hesap yaptım bu ay 21 i mantıklı geldi 21inde gidip alıcam sorun olurmuki acaba 32 raporunu 16 sında almşsın 16 sınra 37 raporunu alman gerekiyodu derlermiki :44:

bir slm vereyim kızçeler :3:
okuldayım,yoğunum,sıcaktan bunaldım sanırım...
eve gidince temizlik var annem ve karşı komşusu evi temizlemeye geleceklerdi...gitmişlerdir bile eve,onlar iş yaparken ben oturamam :((( gerçi bana yaptırmzlar ama yine de ben rahat edemem...
halılarımı yıkamaya vereceğim,ne zaman versem ki...amannnnn iş güç bu ne ya....
oğlumu doğurduğum gibi tatile gitmek istiyorum :1:

ilk ve naila...
kapı süsü ve ayakkabılar ne güzelmiş öyle,bayıldım valla...

Son düzenleme:
bir slm vereyim kızçeler :3:
okuldayım,yoğunum,sıcaktan bunaldım sanırım...
eve gidince temizlik var annem ve karşı komşusu evi temizlemeye geleceklerdi...gitmişlerdir bile eve,onlar iş yaparken ben oturamam :((( gerçi bana yaptırmzlar ama yine de ben rahat edemem...
halılarımı yıkamaya vereceğim,ne zaman versem ki...amannnnn iş güç bu ne ya....
oğlumu doğurduğum gibi tatile gitmek istiyorum :1:

ilk ve naila...
kapı süsü ve ayakkabılar ne güzelmiş öyle,bayıldım valla...

walla ben temizliği bitirdim bi halılar kaldı benimde onuda bugün yarın veririm yıkamaya duramıyorum bende durdukça aklıma takılıyo geceleri daha şu var bu var diye en iyisi aklına geldimi en kısa zamanda yap kurtul zaten uyku yok ağrılardan mide yanmasından bide yapılcaklar alıncaklar eklendimi zehir oluyo geceler

ilk ne zaman doğum kaç gün kaldı inş. güzel heberler alırız

Eki Görüntüle 418788
kapı süsüm nasıl kızlar kendi ellerimle yaptım prensesime

el emeği herzaman daha değerlidir canım çok güzel olmuş bizde şekerleri annemle yaptıkk :)

kızlar dun son kez ebenin yanına gittim ben hiç kilo almamışım ya:) 12 kiloyla tamamlayacam inşallah:)

inş. canımm ne güzel doğumdada gider çoğu rahatlarsın inşallahhh

Back
X