• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

dilex butik bebede elija'nın güzel sabahlıkları var sanırım sen istiyodun dimi fiyatlarıda uygun bir bak derim.

İlkcim hayirli haberlerle gelirsin umarim.
Oyle ya da boyle bu bebisler cikacak, icimizde kalmayacak. Dert etme, dogum nasil olursa olsun mutlu bir son bekliyor bizi:-)

canım raporumu pazartesi günü alıp iş yerine teslim edicem.yarın alırsam boşuna cuma günüm ve cumartesi neden gitsin dimi :)

öznur ama benim dr un sekreteri tembihledi
tam bu tarihte gel diye
sen çalışabilir raporunu hangi tarihte almıştın?

canım ben çalışabilir raporumu tam 32 de alıp iş yerime teslim etmiştim 37 haftamda 22 mayısa doluyor.yani ben 21'inde alıp iş yerine teslim edicem dr gel rapor vericem dedi gün vermedi.

İlkcim hayirli haberlerle gelirsin umarim.
Oyle ya da boyle bu bebisler cikacak, icimizde kalmayacak. Dert etme, dogum nasil olursa olsun mutlu bir son bekliyor bizi:-)

hayır benim anlamadığım şey bebeğin mutsuz olması ne anlama geliyoki neden mutsuz bebeğin beklememesi gerekiyor bunu sormayı unuttum doktora?

16 nisanda gittim ben en son çalışabilir raporu aldım o gün 5 gün geriden gidiyosun demişti hesap yaptım bu ay 21 i mantıklı geldi 21inde gidip alıcam sorun olurmuki acaba 32 raporunu 16 sında almşsın 16 sınra 37 raporunu alman gerekiyodu derlermiki :44:

ben 13 nisanda çalışabilir raporumu almıştım
tam da gününü hesapladım
ve ona göre yarın gidicem
çünkü devlet evrak işlerinden tırsarım

bizden önce doğum raporu almış olan arkadaşlar siz nasıl yaptınız?

[video=youtube;nEQeJ2tGilI]http://www.youtube.com/watch?v=nEQeJ2tGilI[/video]

Hanımlarrr hepimize eşlerimize ve bebişlerimize gelsin bendennnn ;))))))))))

herkese günaydınn, bugün bizim yine nst günümüz öğlen 3 buçuk gibi gidicem yaklaşık 1 saat bağlı kalıcam salı günü hastalığımdan dolayı bebek mutsuzdu eğer aynı durum devam ediyorsa doktorum bekletmem alırım demişti, eğer mutsuzsa bebekim bugün geliyor ama mutluysa pazartesi tekrar bağlanıcam ve iyiyse normal doğumu bekliycez artık. kızlar dua edin de bebeğim mutlu olsun sezeryan olmak istemiyorum:43::43:
iyi haberlerle gel inş cnm. hiç edndişelenme nasılsa bu bebikler gelcek gelince annesi mutlu eder onu
günaydınlar!!!
son 2 iş günüm...
tadını çıkarayım :)
ne güzel iyi dayandınız ben 10 gün önceden pes ettim ama güzelmiş ya daha sıkılmadım darısı size olsun.
Jelibonum valla bu sefer usenmedim oturdum not defterime yazdim.
Bu kurabiyeyi yapicaz baska yolu yok!
ya topikte ne kadar hamarat annelerimşz var kurabiyeydi, sekerddi, kapı süsüydü :nazar::nazar::nazar::nazar: sizlere :46::46:

dilex butik bebede elija'nın güzel sabahlıkları var sanırım sen istiyodun dimi fiyatlarıda uygun bir bak derim.

cnm bilgi verdiğin için tşk
hemen baktım
ama orda tek sabahlık var
ben takım istiyorum
alt pijama, kolsuz üst ve sabahlık
bir de mavi olacak!!!
böle giderse bulamıcam istediğim gibi ;(
ben bu takımı hastaneden çıkarken giymek istiyorum
hep öyle hayal ettim
kuzenimde kırmızı bi takımla çıkmıştı...
yanınada 5 tane taç getirmiş
hangisini beğendiniz falan diye sormuştu!!!

tam da gününü hesapladım

bizden önce doğum raporu almış olan arkadaşlar siz nasıl yaptınız?[/QUOTE

kızlar ben erken aldım 32 haftalık olunca alınıyo ya ben 31+ dayken bi kaç gun onden gıdıyodu gelısımı doktor verdi raporu 32 haftalıksın diye bende aldım işimde ağırdı biraz 10 saat ayakta çalışıyodum yok demedim kaptım raporu :1:

[video=youtube;u_6KxfrJ_yg]http://www.youtube.com/watch?v=u_6KxfrJ_yg&feature=fvst[/video]

Benim gibi anadan babadan kardeşten eşten dostan arkadaştan uzakta hasret çekenlere gelsin....

gurbet benliğimide bitirdi bir biçimde ne bir arzu ne ümidim yaralanmışş bir elim..ben gurbette değilim gurbett benim içimdeeee

hayır benim anlamadığım şey bebeğin mutsuz olması ne anlama geliyoki neden mutsuz bebeğin beklememesi gerekiyor bunu sormayı unuttum doktora?
canım nst'de bebeğin hareket etmiyormu ? ondan diyor olmasın doktorun bebeğin murtsuz diye..
bana ilk nst'de kendi doktorumda hemşirede açmısın dedi ki aç gitmiştim bebiş pek hareket etmemişi seninde bundan dolayı olabilirmi.
tam da gününü hesapladım

bizden önce doğum raporu almış olan arkadaşlar siz nasıl yaptınız?

canım seninle bdt aynı doğum izni zamanlarımızda aynı oluyor tırsmanı gerektirecek bi durum yok ki.yani seninde 37. haftan salı günü 22 mayıs doluyor.

[video=youtube;Eh1HU2bMYuw]http://www.youtube.com/watch?v=Eh1HU2bMYuw&feature=related[/video]

Kızları olacak arkadaşlara gelsin çookkk minnoşş yaaa :)

[video=youtube;u_6KxfrJ_yg]http://www.youtube.com/watch?v=u_6KxfrJ_yg&feature=fvst[/video]

Benim gibi anadan babadan kardeşten eşten dostan arkadaştan uzakta hasret çekenlere gelsin....

gurbet benliğimide bitirdi bir biçimde ne bir arzu ne ümidim yaralanmışş bir elim..ben gurbette değilim gurbett benim içimdeeee

ama bu videoda ne var ben göremiyorum iş yerinde olduğum için video engelleniyor..

Back
X