- Konu Sahibi TwoPrincess
- #29.281
ben düşünüyorum ama bebeğe bağlıkızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyohasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...
bakalım hayırlısı.hasta olacağını sanmıyorum
güneş iyi gelir bence
Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...
Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...
Allah yardımcın olsun sağlıkla doğurursun inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz.