• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyo :47: hasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...
ben düşünüyorum ama bebeğe bağlı
bakalım hayırlısı.hasta olacağını sanmıyorum
güneş iyi gelir bence
Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...

Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...

Allah yardımcın olsun sağlıkla doğurursun inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz.

:52::52::52:
Allah anali babali buyutsun canim
Ay ekleyim seniii dogum listesine:52::52:
hani hani liste nerede????

Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...

Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...
Allah yrdcın olsun canım yaa... hazırlıklarını yap sen dualarımız seninle..

kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyo :47: Hasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...

valla canım kim ne derse desin ben eylülde gidicem o zamanda 4 aylık bebiş olur allah izin verirse..çok hasta denize havuza güneşe çıkarmazsan sorun olmaz bence..

bu sefer cidden ödem olabilir :27:
3 günde 3 kilo alınır mı? (belki de alınıyordur :60:)
ben ne zaman çok su içmeye başlasam kilom birden fırlıyor

oğlum doğduktan sonra karar vericem
şimdiden plan yapmak mantıksız gibi zaten
bebeğin durumu çok önemli
ama sağlıklı ve sakin bir bebek olursa ağustos 20den sonra yazlığa gidicez inşallah

bizde planlamadık henüz doğumdan sonra duruma göre bakıcaz.. Ama orda kızımamı bakıcam denizemi gireceğim bilmiyorum :52: tatilden birşey anlamam bu durumda

güzel haberlerini bekliyoruz
allah yardımcınız olsun
dependler suyumuz gelince
yeterli olur mu acaba??
ben hiç ped falan almadım onlarıda halletmem lazım
açıkcası tutuştum biraz kendi çantamıda hazır edeyim hemen:18:
neyse ki bende enerji yok bu aralar çok yorgunum:27:
yeter heralde yaa
ped işini ben de halletmedim hala
benim sezeryana doğru gidiyor zaten
ihtiyacım olmayacak gibi
orkid gece aldım bitek
ben de herzamanki gibi enerjisiz ve halsizim :1:

kendime çok kızıyorum :17: ben neden bu kadar az aldım ondan belkide kızım zayıf :5:

kaç kiloydu ki zayıf diyorsun?
benim bebiş de pek kilolu sayılmaz, zayıf hatta
onla alakası yok
ne güzel az kilo almak

kızlar bişey sorucam
şurdaki kilo hesaplayıcı ile doktorunuz söylediği değer birbirini tutuyor mu?
ben burdan hesaplayınca en az 200-300 gram fazla çıkıyor doktorun dediğinden
sizlerde nasıl acaba?

jelibons bir de sana çikolatayı sorucam
siparişi verdin mi?
ben şmdi vericem ama karar veremedim yaa
kaç paket alsam acaba 1mi yoksa 2-3 falan alsam mı?

kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyo :47: hasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...

ben zaten tatil yerinde yaşıyorum.bize hergün tatil olsada :9: mutlaka bir aksilik çıkmazsa eylülde düşünüyoruz.ondan önce hem bebikler çok küçük olacak sıcak güneş etkiler diye düşünüyorum

:nazar::nazar:CERSER'İ ARADIM SEZERYAN OLMUŞ MERAK ETTİK SENİ DEDİM 2700 GR DOĞMUŞ.KÜVÖZE GEREK KALMAMIŞ ÇOK İYİ GELİYORDU SESİ..HENÜZ SÜTÜ GELMEMİŞ SEZERYANDA ZATEN BU HEP OLUYOOR TEK SORUN BU OLSUN ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNE KAVUŞTU BİZEDE SEVİNMEK DÜŞER ARTIK:nazar:

:nazar::nazar:CERSER'İ ARADIM SEZERYAN OLMUŞ MERAK ETTİK SENİ DEDİM 2700 GR DOĞMUŞ.KÜVÖZE GEREK KALMAMIŞ ÇOK İYİ GELİYORDU SESİ..HENÜZ SÜTÜ GELMEMİŞ SEZERYANDA ZATEN BU HEP OLUYOOR TEK SORUN BU OLSUN ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNE KAVUŞTU BİZEDE SEVİNMEK DÜŞER ARTIK:nazar:

ohh bee çok sevindim vallaaa
maşallaaahhhh diyorum kocamann
darısı bizlere

canım Allah kolaylıklar versin bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş.

tuanna canım odanız çok güzel olmuş. cibinliğin pembesinden bende aldım ikeadan müthiş güzel. içinde güle güle büyüt bebişini. yanlız isim şeyisini okuyamadım ismi ne olcekkk.

sağ ol canım cibinlikler güzel gerçekten siz de güle güle kullanın
ismi Özgür olacak canım Allah kısmet ederse...

merhaba arkadaşlar,

geçmişi okuyamadım, ilk ben miyim bilmiyorum. Pazartesi sabahı 06:04'te oğlum dünyaya geldi..
36+4 günlük olduğu için çok panikledim. Pazar gece 11 'de suyum geldi, hastaneye gittik. Sabah 6'da sezaryene aldılar.
Doktorum hem erken olduğu için hem de açılmam olmadığı için sezaryene alalım dedi.
Çarşamba günü eve geldik. Oğlum allaha şükür sağlıklı. Erken doğmasına rağmen kilosu da iyi , 3050 gr doğdu. Nazar değmesin.
Tek sorun sezaryenden 1 gün sonra falan doğru düzgün emebildiği için sarılık oldu. Cmt kontrole gideceğiz , umarım herşey yolundadır.
Umarım sizler de hayırlısı ile bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Soracaklarınız olur belki yazamayabilirim kusura bakmayın.

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
maşalllah:nazar: bebişine kilosu gayet güzel ah benim oğluşumda alsa şu kiloları artık:26:
sarılığıda inş atlatırsınız her bebek hemen hemen oluyo...

cuma saati başta sarıbeybi ve cerser olmak üzere hepimiz için yasin okudum Allah kabul etsin
hepimiz sorunsuz bi şekilde sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alalım inşallah

Ferdammm

sağol canım benim ama haftalarımız aynı bakalım arayabilecek durumda olacakmıyız birbirimizi:1::1::1:

evet tarihler yakın
ama senin bebiş gelişimini erken tamamlayacak gibi
belki erken olur
ya da benim terslikler devam ederse benimki erken olur (inşallah olmaz ama)
mühim olan gönüller bir olsun :1:

çok şükür
nasıl sevindim darısı başımıza

ferdacım benimde tutmuyor o altaki kilo daha öncelerde tutuyordu
ama bu son durumdan sonra geriden geliyoruz ama cerserin 2700 kuveze girmemiş sevindim bu duruma

merhaba arkadaşlar,

geçmişi okuyamadım, ilk ben miyim bilmiyorum. Pazartesi sabahı 06:04'te oğlum dünyaya geldi..
36+4 günlük olduğu için çok panikledim. Pazar gece 11 'de suyum geldi, hastaneye gittik. Sabah 6'da sezaryene aldılar.
Doktorum hem erken olduğu için hem de açılmam olmadığı için sezaryene alalım dedi.
Çarşamba günü eve geldik. Oğlum allaha şükür sağlıklı. Erken doğmasına rağmen kilosu da iyi , 3050 gr doğdu. Nazar değmesin.
Tek sorun sezaryenden 1 gün sonra falan doğru düzgün emebildiği için sarılık oldu. Cmt kontrole gideceğiz , umarım herşey yolundadır.
Umarım sizler de hayırlısı ile bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Soracaklarınız olur belki yazamayabilirim kusura bakmayın.
canım maşallah size Allah bebişine sağlık hayırlı ömürler versin darısı bizlerin başına inş.

güne iki tane doğum haberiyle başlamışımız
ne güzel ya
cutekitty bebişinin sağlıklı doğmasına sevindim, kocaman bir maşallah diyorum ona
erken olup da sağlıklı doğuranları görünce daha bir seviniyorum nedense
korkum da azalıyor sanki
cerseri aramayı düşündüm ama öznur msj atmış
o da hayırlısıyla sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini

bu arada saribeybi sabah msj atmış kızlar
cuma günü hürmetine topikteki kızlar bebeğim için yasin okuyabilir mi demiş
ben bugün hepimiz ve bebeklerimiz için okucam
okuyan olursa da iyi olur

öznur canım bu arada göbişin bebişin elbisen ve sen çok tatlısınız maşallah :nazar:
bu da benim bugünki göbişim
kaç gündür su ve gıdalara asıldığım için bugün sabah 70 kilo çıktım
yuhh diyorum kendime çünkü 17 kilo almış görünüyorum
mümkün mü bilemedim ama, 3 gün önce 15-15,5 almıştım
hergün yarımşar kilo daha eklemiş olabilir miyim acaba :1:
canım sağolsun, oğlum iyi olsun yeterr
Eki Görüntüle 420933 Eki Görüntüle 420934
tşk ederiz canım sanada maşallah göbişten başka bişi yok sende :) 17 kiloyu nerde saklıyosun anlamış değilim :))
Maaşallah benden başka da kimsede ayak şişliği olmamış sanırım... Gideyim de aynada kendimi ezikleyeyim bari...
canım çok oturduğum zaman ve ayakta kaldığım zaman benimde ayalarım şişiyor ve ellerim hep şiş..
kızlarr :3::3: yıne bugun 18 mayıs ve baska doguran yokmu dıe gırıyorum konuya :1::1::1:

oncelıkle hemen yazıp cıkıcam 2.45de dr randevum var benım ıcın dua edın hayırlısıysa bebegım donmus olsun vee ılk nst gırıcem cok heyecanlıyım :16::16::16:

ÖZNUR basbelan oldum bılıyorum ama sımdı ben 3 paket marhmelov aldım yanı soyle soylıyım senın verdıgın tarıften kac kurabıye cıkıyor ona gore annem 50 tane yaparız dedı bıde marshmelovlar yetermı kurabıye tarıfını ben ıkı olcege cıkarım demı

ona gore malzemem eksıkmı dıe bıdee dun esımle orta boyda hayvan fıgurlu kalıplar buduk kelebek kablumbag ayı tavsan onları yapıcaz cubuga koymadan posetleyıp sepete koyalım dedı annem neyse yapınca resmını muhakak eklerım

bana dua edın kızlar bakalım nasıl bır sonucla donuceeeemm :18:
canım ben beyazı 1 paketin içindeki beyazlardan yapmıştım ki bende 50 tane çıkar gibime geliyor şeker hamurunu ince açtıktan sonra yetirirsin..çubuksuz yapsanda olur.
kızlar bişey sorucam
şurdaki kilo hesaplayıcı ile doktorunuz söylediği değer birbirini tutuyor mu?
ben burdan hesaplayınca en az 200-300 gram fazla çıkıyor doktorun dediğinden
sizlerde nasıl acaba?

jelibons bir de sana çikolatayı sorucam
siparişi verdin mi?
ben şmdi vericem ama karar veremedim yaa
kaç paket alsam acaba 1mi yoksa 2-3 falan alsam mı?

ben en son cuma günü gitmiştim doktora o zaman kilosu 2600'dü canım burdada 2850 gösteriyor :) kiloya çok takılma benim doktorum kızım için minyon bir bebek olcak dedi.

Back
X