implant da olabilir ama pre ile korunmayı biz ilk zamanlar bile yapamadık.yani çocuk olduktan sonraki dönem için diyorum.süt veriyoruz ya başka korunma olmuyor.benimde iki kızım olacak o yüzdende hemen ameliyatta tüpleri bağlatıyorum son kararım
gel bide bana sor canım o ayak şişliğini.kamuda olmama rağmen spor ayakkabı ve hamile kotları giyiyorum artık.bişe de diyen olmuyor halime acıyorlar geçende doğurcaksın dedi büyük başlardan biri ordan oraya koşturuyorum akşamları tuzlu sıcak suda kovanın içinde bekletiyorum ayaklarımı o çok iyi geliyor.denemeni tavsiye ederim canım
hayırlı olsun.sarılık geçer sen sütüm gelmedi diye üzülme stres yapma humanayı iç 3 güne fışkırıyor süt.
biz kızıma ilk zamanlar şekerli su veriyorduk 5-6 kaşık o içini temizliyor kaka çişini yapınca da sarılık olmuyor bebek.maşallah kilosu iyi sağlığıda iyi.
insan normal istiyor ama sezeryanın sonundada ölüm yokki canım.çatır çatır doğurmak en büyük hayalimken doğuramadım ama sezeryandada rahat geçirdim.inşallah gönlündeki olsun canımm
benim eşime görede 9 kiloyu 2 kg popo 4 kg göbek 3 kg da göğüsler almış
bende ağustos sonuna plan yapıyorum ama bakalım durum ne olacak.yalnız zor olacak eğer eşinizle gidiyorsanız biz kalablık grupla gideceğimiz için bana yardımcı olurlar diye cesaretliyim tek olsam gitmk istemezdim
canım dualarım sizinle allah bir avazda kurtarsın inşallah seni.
ütopya göbeğin çok hoş.

benim kızıma 4 kg yu geçti demişlerdi ama 3700 filan doğdu.+ ve - 400 gr olarak düşün.
maşallah maşallah