• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar 4 bebiş geliyo ne güzel acaba ben kaçıncı olucam sabahta dr aramak zorunda kaldım bebek bu gece hep kasılarak hareket etti bende suyum azalmaya devam ediyomu die aradım ama hayır dedi hareketsiz kalırsa olur dedi bebek iyi ki hareketkeri belirgindedi sevindim bende

selam arkadaşlar
bizim haftada bire düşmüştü kontrollerimiz bugünde gittik geldik doktora
ama dr sadece nst istedi ultrasna almadı hiç böyle yapmazdı ne zaman gitsem alırdı neden böyle yaptı acaba
10 gün geçmeden oldğu için ücret ödemedik ondanmı acaba çok şaşırdım
hiç öyle huylarıda yoktu ama...
sancılarım çok dedim dr.a nst ye baktı nstde sancı çıkmamış öyle dedi
idrar testi yaptırttı orda enfeksiyon varmış sancılarım ondan olabilirmiş
ama hadi suyum azaldıysa haydi bişi olduysa bence ultsona da bakmalıydı 2 haftada bir yeterliymiş
kızlar sizinde her hafta alıyormu doktorunuz ultrasonaa???????????
geçmişi okuyamadım kızlar ağrısı sızısı olan herkese allahımşifalar versin doğuran arkadaşlar olursada allahım hepsine sağlık sıhat versn acelem var kızlar cevap veren olursa gelince okurum hepinizi çok sewiyorum hoşçakalın sağlıkla kalın allahım yardımcınz olsun inşallah

mrb cnm ben pek buraya takılamıyorum ama elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum... benimde 2 gece üst üste sancım oldu ertesi gün doktora gittim nst ye bağladılar sancı çıkmadı... doktor ultrasondan da bakmadı bana da bir sürü kızdı kalsiyum ilacını içmiyosun ne yapcaz seninle falan filan dedi beni sinir etti gönderdi..:((( allahım özeldekiler böyleyse devletteki doktorları düşünemiyorum...en iyisi sancı anında gitmekmiş...benim gündüz sancım olmuyor geceleri oluyor ben hani normal mi nedir ne değil diye gittim ama bin pişman oldum...:)))

saribeybiden güzel haberler varr
bebişi çıkmış eve gideceklermiş şimdi
hemen sütü gelmiş aslında ama azmış yetmiyormuş
şu an tek sorunumuz bu demiş
ohh rahatladım:21:

Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin

canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle..

utopya o filme bende çok gitmek istiyorum bakalım bizimkini ikna edersem bu akşamki seansa gidelim bari..

evet dr cok onemlı ınsan sormaya cekınıyor bazen hemen harlıyorlar paranla rezıl olmak dıe buna denır sanırım
halbukı ınsan ozele para bayılmak ıcın deıl ılgı alaka gormek ıcın gıdıyor

sukur ben drumdan cok memnunun herseyımı sabırla cevaplıyor :34:

canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle..

utopya o filme bende çok gitmek istiyorum bakalım bizimkini ikna edersem bu akşamki seansa gidelim bari..

geçen hafta gidecektik biz sinemaya
baktık filmlere bişey yok
eşim gösterdi bana bak haftaya bu geliyormuş buna gitmek ister misin diye :1:
kaçarı yok yani gidicezzzz
ama eve yakın yerlerin hiçbirinde girmemiş vizyona sinir oldum

saribeybiden güzel haberler varr
bebişi çıkmış eve gideceklermiş şimdi
hemen sütü gelmiş aslında ama azmış yetmiyormuş
şu an tek sorunumuz bu demiş
ohh rahatladım:21:

ayy bu cok guzel bı haber :46::46::46:
cok sukur hadı bakalım sımdı aklımız hıc bı doguran annelerde deıl cunkı hepsı cok ıyı :52:

Sorma bende geçen hafta badana vardı.bu hafta yıkama ütüleme falan onları yapıcaktım. ama hava çok kötü. Kombiyi açtım ben.

bende üşüdüm normalde şortla askılı ile geziyordum ama bugün rahibe gibi giyindim :9: benim temizlik başlamadı daha annemi bekliyorum yıkanacaklar yıkandı sadece büyük temzlik kaldı..

bende üşüdüm normalde şortla askılı ile geziyordum ama bugün rahibe gibi giyindim :9: benim temizlik başlamadı daha annemi bekliyorum yıkanacaklar yıkandı sadece büyük temzlik kaldı..

Daha benim büyük temizlikte var. Badanadan sonra annem gitti. Bir ara gelip yapıcak artık. Ama birşey yapamadan beklemek çok sıkıcı. Daha çantam için eksiklerim var. Dışarıda çıkamıyorum.

slmlar güzel annişler:3:oğlumla çalıştık geldik,hele şükür bitti kursumuz..uykusuz gecelerden bahsedilmiş allaha şükür biz ii uyuyoruz,her gün 8 saat uyuyyorum,1-2 wc molası oluyor tabi:)benim de sağ kaburgam çok acıyor,ağrısı sırtıma da vuruyor,oturmam falan biraz zor oluyor..biz de uzun zamandır sinemaya gitmiyoruz,en son gittiğimde benim de her yerim tutulmuştu,bu halimle gitsem ne olurum bilmem:49:

Daha benim büyük temizlikte var. Badanadan sonra annem gitti. Bir ara gelip yapıcak artık. Ama birşey yapamadan beklemek çok sıkıcı. Daha çantam için eksiklerim var. Dışarıda çıkamıyorum.

benimde alınacak birkaç parça eksiğim var hamile sütyeni ve hamile külodu başta,, birde yanımızda yatacağı portatif bir beşik almak istiyorum havalar düzelirse inş. çıkıp bakıcam..

Back
X