• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

doğum yapanlara geçmiş olsun
Allah sağlıkla büyütmelerini nasip etsin...
zemka yı da Allah sağlıkla kurtarsın inş.
hepiniziden Allah razı olsun...
slmlar...

merhaba hanımlar...
evime uğradık bi kaç eşya almak için..
ferdanın mesajını görmüşken yazayım size dedim..
bebeğim ilk güne göre daha iyi ama hastaneden çıkmak için yeterli değilmiş..
dualarınızla inş en kısa zamanda kızımı kucağıma alıcam..
ama şunu söyliyim ameliyat ya da normal doğum
çektiğiniz sıkıntıları onun kokusunu aldığınız an unutuyorsunuz....
dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak...
ama dediğim ginbi dualarınızla kızımı kucağıma alıp doya doya
kokusunu alıcam inş...
hepinizin canı gönülden dua ettiğini biliyorum..
Allahım hepinizi sağlıkla kolay kurtarıp bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
kızımı alınca ilk müjdeyi size vereceğim..
o günün heyecanıyla yaşıyorum inanın uykusuz gecelere razıyım
şikayet etmicem diye söz veriyorum kendi kendime...
şimdilik hoşçakalın
dularınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi....
bu arada doğum yapan varmı diye de merak etmiyor değilim :))

canım dualarımız seninle allah yardımcın olsun,allah bebeğine sağlık versin.

merhaba hanımlar...
kokusunu alıcam inş...
Allahım hepinizi sağlıkla kolay kurtarıp bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
şimdilik hoşçakalın

geçmiş olsun cnm benim oğlumda 10 gün kalmıştı üzülme bu arada kendini toparlamıi olursun
bebeğinede daha rahat bakarsın iğleşmiş olursun sende

merhaba hanımlar...
kokusunu alıcam inş...
şimdilik hoşçakalın

sen hiç üzme kendini Allah ın izniyle çıkar inşallah bebişin
durumunun iyiye gitmesine çok sevindim
güzel haberlerle gelin inşallah.dualarımız sizinle canım.

kızlar ben kalkayım koltukların minder kılıflarını atayım makineye yıkansın bu havada pzartesiye ancak kurur pazartesi doğum temizliğim yapılcak öptüm hepinizi..

tünaydın kızlar benim ne ağrım ne sancım var yarın 39 haftalık oluyoruz şaka maka sona geldim pazartesiyi iple çekiyorum çatım müsaitse bebiş ne zaman gelir acaba hep bir merak içindeyim, çok güzel bir hamilelik geçirdim sorunsuz sıkıntısız bugünlere geldim çok şükür ama şimdi karmaşık duygular içerisindeyim, bir yandan bu ayrıcalıklı günlerimi özliycem diye bitsin istemiyorum, diğer yandan bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum.

zemka doğuma gitmiş Allah yardımcısı olsun, sağlıkla alsın inşallah bebeğini kucağına.

sarıbeybi Allah tez zamanda kollarına almayı nasip etsin yavrunu az kaldı Allah'ın izniyle. sende bu sürede kendini toparlamış olursun.

bu arada bende sinemaya gitmek istiyorum ama kocam orda doğururum diye korkuyo ve götürmüyo:50:

Son düzenleme:
tünaydın kızlar benim ne ağrım ne sancım var yarın 39 haftalık oluyoruz şaka maka sona geldim pazartesiyi iple çekiyorum çatım müsaitse bebiş ne zaman gelir acaba hep bir merak içindeyim, çok güzel bir hamilelik geçirdim sorunsuz sıkıntısız bugünlere geldim çok şükür ama şimdi karmaşık duygular içerisindeyim, bir yandan bu ayrıcalıklı günlerimi özliycem diye bitsin istemiyorum, diğer yandan bir an önce bebişimi kucağıma almak istiyorum.

zemka doğuma gitmiş Allah yardımcısı olsun, sağlıkla alsın inşallah bebeğini kucağına.

sarıbeybi Allah tez zamanda kollarına almayı nasip etsin yavrunu az kaldı Allah'ın izniyle. sende bu sürede kendini toparlamış olursun.

bu arada bende sinemaya gitmek istiyorum ama kocam orda doğururum diye korkuyo ve götürmüyo:50:

Maaşallah canım. Bu günler güzel ama ben bebeğimin gözümün önünde olmasını istiyorum artık.

kızlar görümcemle konuştum
oturuyorum boş boş dedim bol bol dinlen
uyu doğumdan sonra pek vaktin olmayacak diyor:27:

pekmez yedim şimdi bekliyorum ama henüz hareket yok akşamda çok hareket etmedi

zaman zaman telaşa veriyor bizi bu veletler
az daha bekle bakalım oynamazsa en yakın nere varsa kalp atışını dinleyebileceğin oraya gidersin
geçen gün bana da aynısı oldu takip ettiysen
ağlaya ağlaya sağlık ocağına koştum ama çok şükür bişey yokmuş

zaman zaman telaşa veriyor bizi bu veletler
az daha bekle bakalım oynamazsa en yakın nere varsa kalp atışını dinleyebileceğin oraya gidersin
geçen gün bana da aynısı oldu takip ettiysen
ağlaya ağlaya sağlık ocağına koştum ama çok şükür bişey yokmuş

evet biliyorum umarım sorun yoktur azıcık uzanayım

kızlar merhaba. yine hastaneden bağlanıyorum uzun zaman giremeyince meraklandım. ütopya geçen msj attı sağolsun çok sevindim. ayın 28 inde doğum için gün verildi bana da çok heyecanlıyım bakalım nolcak dualarınıza beni de katmayı unutmayın. doğum yapanlar olmuş sarıbeybi hayırlı olsun canım. ama sanırım bebeği hala hastanedeymiş. bana birileri anlatsın neden hastanede olduğunu ve ben yokken neler olduğunu. zamanım fazla yok geçmişi okumaya üşendim de...

kızlar merhaba. yine hastaneden bağlanıyorum uzun zaman giremeyince meraklandım. ütopya geçen msj attı sağolsun çok sevindim. ayın 28 inde doğum için gün verildi bana da çok heyecanlıyım bakalım nolcak dualarınıza beni de katmayı unutmayın. doğum yapanlar olmuş sarıbeybi hayırlı olsun canım. ama sanırım bebeği hala hastanedeymiş. bana birileri anlatsın neden hastanede olduğunu ve ben yokken neler olduğunu. zamanım fazla yok geçmişi okumaya üşendim de...

hoşgeldin canım
saribeybinin bebişin ciğerler tam gelişmemiş
bir de sarılık olmuş
cerser, cutekitty doğum yaptı
zemka da şu sıralar doğuruyordur diye umuyorum :1:

Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin

Tatlim dualarim seninle, umarim hayirlisiyla dogumun gerceklesir minigi biran evvel alirsin kucagina:-)
Foto yollamayi ihmal etme bize, bir de dogum hikayeni yaz ayrintili:-)

Kizlar bizim misafir yolda. Sabahtan utuye basladim, 1,5 saat sonra pes ettim. Bir o kadar daha var utulenecek nevresim, pike, masa ortusu gibi buyuk parcalar. Pztye birakicam bir kismini, yavas yavas bitiricem.
Hava su anda acayip guzel, dun de boyleydi sonra cok fena yagmur bastirdi mahsur kaldik. Aksam Caddebostanda 19 mayis kutlamasi var, bize 10 dk mesafede oraya gitmeyi dusunuyoruz ama korkuyorum bu havadan. Cok dengesiz bir mayis ayi geciriyoruz, haziran gelsin artik:-)
Bu arada ben de istiyorum su filmi, sevimli bir hikayesi var gibi. Giden olursa yazsin, kotuyse gitmeyelim:-)

inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin
senden önce doğuracaklar var baya
şimdiye kadar normal doğum hiç yok
umarım bugün zemka normal doğum yapar sağlıkla alır bebişini:16:

Back
X