- Konu Sahibi TwoPrincess
- #29.801
utopya güzel paylaşım teşekkürler
çıkarttıralım bakalım bizimkilerde işe yarayacak mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun alalım kilo ya bebişlerimize değer ben hiç kendimi kısıtlamadım istediğimi istediğim kadar yedim bir arkadaşım çok pnpirikliydi kilo almamak için ekmek bile yemiyodu resmen aç dolaşıyodu ve çocuğunda karnitin eksikliği çıktı (topuktan alınan kan test sonucu) şu anda bunun üzüntüsünü yaşıyor çünkü doktor beslenmeyle ilgili demiş. o yüzden hiç takmayın kızlar kilo değilmi veririz hiç sorun değil
kızlar bebekler ilk 3 ay sadece siyah-beyaz renkleri görebiliyor biliyorsunuzdur
akıllıbıdık siyah-beyaz hazırladığı kartları paylaşacaktı ama paylaşamadan gitti
ben internetten şunları buldum
çıktılarını alıp uygun yerlere asacam görebileceği şekilde
ilgisii çekeceğini düşünüyorum
ilgilenen varsa sizin için de ekleyeyim dedim
Eki Görüntüle 422746 Eki Görüntüle 422747 Eki Görüntüle 422748 Eki Görüntüle 422749 Eki Görüntüle 422750
ütopyacım ne kadar ince düşünmüşsün...çok hoş bir hediye olmuş,eşin eminim çok sevinecektir...
tbmtn...vallahi süper görünüyorsun,kızların da dediği gibi 15 kg.ı nerene aldın acaba...
utopya güzel paylaşım teşekkürler
valla işe yarar mı bilemiyorumevet canım çok haklısın sana katılıyorum kesinlikle
ayy çok güzel bir paylaşım oldu tşkr ederim canım ewde mutlaka deneyeceğim
kızlar ayağımı uzatmam gerek,uykum geldi birde....en iyisi uzanmak biraz...hadi Ada kız hepinize iyi geceler diler...
kızlar ayağımı uzatmam gerek,uykum geldi birde....en iyisi uzanmak biraz...hadi Ada kız hepinize iyi geceler diler...
kızlar bir şey sorucam.doğumdan önce saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?
benim çok fazla beyazım var doğum fotolarında da böyle gözükmek istemiyorum.
2.trimesterdayken druma sormuştum boyatabilir miyim diye o da ben doğumdan 2 gün önce boyatmıştım demişti.ama sanırım kendisi sezeryan yapmış doğum tarihi belliymiş yani.
kızlar bir şey sorucam.doğumdan önce saçlarınızı boyatmayı düşünüyor musunuz?
benim çok fazla beyazım var doğum fotolarında da böyle gözükmek istemiyorum.
2.trimesterdayken druma sormuştum boyatabilir miyim diye o da ben doğumdan 2 gün önce boyatmıştım demişti.ama sanırım kendisi sezeryan yapmış doğum tarihi belliymiş yani.
bugün bu saat için topik oldukça kalabalık
ama kimsenin konuşası yok heralde
ben de odama gidip uzanayım bari
kimbilir belki uyurum
bu arada oğlum bugün sinemada hiç durmadan oynadı
sinemayı çok seviyor sanırım bebekler
ses yüksek olduğundan duyabildiklerini ve tepki verdiklerini düşünüyorum
şimdi uyudu galiba yorulup
ben de sızıp kalabilirim inşallah
hepinize iyi geceler