• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar tünaydınlar ıkı uc gundur gıremıorum ne var ne yok doguran var mı ?

dun dr daydık bebısımız 2850 gr 49 cm olmuş:nazar::nazar::emir_bebek:
herangı bı sorun yok her sey normal gıdıyor fakat benım bel agrılarım arttı belkıde dogum sancılarıdır haftaya gelmesı muhtemel olabılır dıolar ama tabı bu bızım söylenmelerımız bebıs ne zaman gelır keyfı bılır :1:

maşallah canım bebişine
benim de kalça kemiğim çok ağrıyor artık
tek taraflı, sadece sol kalça kemiğim
bel ağrım da her zaman vardı ama
senin artık yaklaştı zaman, bebişin de büyümüş
hayırlı zamanda olsun inşallah doğumun

çaktırma bence de bozma süprizi :27:
benim eşim herşeyi alır da gül falan almaz hiç
hoş zaten benim de çok aram yoktur çiçeklerle falan
ama yine de alsaydı da fena olmazdı hani :27:
:37::1:efet çaktırmayacağmm

kızlar tünaydınlar ıkı uc gundur gıremıorum ne var ne yok doguran var mı ?

dun dr daydık bebısımız 2850 gr 49 cm olmuş:nazar::nazar::emir_bebek:
herangı bı sorun yok her sey normal gıdıyor fakat benım bel agrılarım arttı belkıde dogum sancılarıdır haftaya gelmesı muhtemel olabılır dıolar ama tabı bu bızım söylenmelerımız bebıs ne zaman gelır keyfı bılır :1:

canım üç tane bebeişimiz oldu sezeryan üçüde :)
bir tanede de bebeğimiz hastanede keyfi bekleniyor gelmemek için inat ediyor sanki

maşallah canım bebişine
benim de kalça kemiğim çok ağrıyor artık
tek taraflı, sadece sol kalça kemiğim
bel ağrım da her zaman vardı ama
senin artık yaklaştı zaman, bebişin de büyümüş
hayırlı zamanda olsun inşallah doğumun

dun dr daydım ya ıkı gun boyunca bel agrısından ve bas agrısından artııı kusmalarımdan dolayı hep yataktaydım ve duygu patlamasını dr uma yaşattım agladım :((cunku gercekten bu kasılmalar benı fena yaptı dun kan testı ıcın yarım saat bekledım sonra dr umun gelmesını bekledım servısteymıs sonrasında nst ye cıktık ordada 20 dk bekledık ve hıc bısey agzıma suremedım saolsun dr um nst odasına cıkıp nst sonucuna baktı ve evıme gonderdı Allah ım ondan razı olsun oyle ıyı kı anlayısından öturu ılgısınden oturu bınlerce tsk etsem azdır bu agrılar belkı doguma ısarettır senı bu hafta alırız belkı doguma dedı ayy Allah ım ıns bu hafta dogururum hem bebısımı koklamak ıstedıgımden hemde bu agrıların benı bıtırdıgınden dolayı bı an once dogurmak ıstıorum

senın ne sıddetınde oluyor bu agrılar cnm benım sabahları az aksamları dort defa agrıdan uyandıgım belımın koptugunu hıssettıgım oluyor

günaydın kızlar :)

işlerimizi bitirip iş sadece beklemeye gelince hepimiz sabırsızlanmaya başladık sanırım. Ben daha 35 in içindeyim ama dr um sürekli erken riski var dediği için ben bile sabırsızlanmaya başladım. :)
en güzeli tabi zamanında gelmeleri.
zemka için de dua ediyorum en zor da sanırım onun durumu. hastanede bu kadar beklemek çok zor olsa gerek.
bu arada bebişlerini alıp eve gelip aramıza gelenlere de tekrardan hayırlı olsun, darısı başımıza :)

kızlarrr herkese günaydın,

dün bakamadım forma geçmişte çok birikmiş,

bense yusuf yusufum bu aralar aşağıya doğru baskılarım çoğaldı şimdi de ishal başladı aşırı yorgunluk ve enerji dolu olmak ta doğum belirtisiymiş.

Bende ishal ve yorgunluk var :S:S
hadi bakalım hayırlısı

dun dr daydım ya ıkı gun boyunca bel agrısından ve bas agrısından artııı kusmalarımdan dolayı hep yataktaydım ve duygu patlamasını dr uma yaşattım agladım :((cunku gercekten bu kasılmalar benı fena yaptı dun kan testı ıcın yarım saat bekledım sonra dr umun gelmesını bekledım servısteymıs sonrasında nst ye cıktık ordada 20 dk bekledık ve hıc bısey agzıma suremedım saolsun dr um nst odasına cıkıp nst sonucuna baktı ve evıme gonderdı Allah ım ondan razı olsun oyle ıyı kı anlayısından öturu ılgısınden oturu bınlerce tsk etsem azdır bu agrılar belkı doguma ısarettır senı bu hafta alırız belkı doguma dedı ayy Allah ım ıns bu hafta dogururum hem bebısımı koklamak ıstedıgımden hemde bu agrıların benı bıtırdıgınden dolayı bı an once dogurmak ıstıorum

senın ne sıddetınde oluyor bu agrılar cnm benım sabahları az aksamları dort defa agrıdan uyandıgım belımın koptugunu hıssettıgım oluyor

canım sabah ilk kalktığımda kalça kemiği ağrım çok şiddetli oluyor
ilerleyen saatlerde azalıp geçiyor
bütün kemiklerde sızlama şeklinde ağrım oluyor geceleri de
sanırım kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor
sen takviye kullanıyor musun?

:37::1:efet çaktırmayacağmm

canım üç tane bebeişimiz oldu sezeryan üçüde :)
bir tanede de bebeğimiz hastanede keyfi bekleniyor gelmemek için inat ediyor sanki

ayyy bak bende heycanlandım sımdı ayy ayyy ıcım kıpır kıpır oldu demek uc hazıran annesı bebıslerınle koklaştılarr ıns bızde koklaşırız mınnaklarımızla

ayy az kaldı azz bu arada zemka ymıs sanırım normal ıcın bekleyen ıns normal olur dualarımız onunla ınss

canım sabah ilk kalktığımda kalça kemiği ağrım çok şiddetli oluyor
ilerleyen saatlerde azalıp geçiyor
bütün kemiklerde sızlama şeklinde ağrım oluyor geceleri de
sanırım kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor
sen takviye kullanıyor musun?

osteocare kullanıorum cnm onun dısında sut yogurt yıyorum baska ne olsun sanırım hıssedıyorum yavrusum gelıcek kanala erken gırmıstı zaten hersey normal gozukuyor bebısımle konusuyorum annesı fazla bekletme yavrum dıorum ıns 40 haftalara kalmadan dogururuz cunku gun gectıkce senınde dedıgın gıbı agrılar da cogalıyor kemıklerde sızlama bendede var bu sanırım olagan seyler bıde zaten duygusallık hat safhada esım ısyanlarda...

ferdacım benim de sol kalça kemiğim çok ağrıyo b vitamini (benexol) verdi doktor kısmen iyi geldi ama yine de yorgunluğa ya da sürekli aynı pozisyonda kalmaya gelmiyor. inş. doğumdan sonra rahatlarız ne deyim.

kızlar hepinize tekrardan reşekkürler darısı sizlere.
Perşembe akşamı saat 1 gibi sürekli çişim geldi böyle çiş yapıyor gibiydim ama bembeyaz lekesiz bişi ve kesinlikle akıntıyla karışacak bişi değil hiç endişe etmeyin musluk suyu gibi bişi. sık sık devam edincede hastaneye gittik muayenede 2 cm acıklık cıktı ve bu 37. haftaya göre normal dedi doktor doğum habercisi değil dedi ama su kalmamıstı. nst ye bağlanıp bekledik gece 1den sabah 11 e kadar hiç sancı yok, sonra 11 de sezeryana alındık epidural istedim iğneyi sivrisinek ya da aşı kadar bile hissetmedim. en korktuğum sey sondaydı uyusunca taktılar ve ayaklarımı hissetmeye başlayınca cıkardılar ondanda hiç canım yanmadı. kısacası doğumda tek bi ık demedimsonrasında tabiki sancı var ama iğne yapıyolar sezeryan olacaklar hiç korkmayın derim. bebeğim 3100 kg 48 cm doğdu. hiç küveze falan girmedi ben odaya gittiğimde o çoktan ordaydı. sütüm hemen geldi ama halen çok yeterli değil şimdilik benden bu kadar bebişim kalktı darısı sizlereeeeeeeeee

cerser sen mıydın doguran ayyy gecmıs te kabarık ama bulabıldım sonunda maşşallah bebıseeee yaaa kuzuuuummmm yaaa koklaştın demek yavrusunlaaa hadı darısı bızım basımızaa :nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar sizler nasılsınız? zemkayı merak ettim ben de ama hala doğurmamış helal olsun valla. Rabbim yanında olsun bir avazda kurtarsın inş. darısı bizlere....

selam canımlarım nasılsınız bakalım :)

2 gündür ben de giremedim oturamıodum bile ağrılardan...

öndeki çatı kemiği denen yer çok kötü ağrımaya başladı..dün akşam bide az az ıslaklık hissettim çamaşırımda eşimde nöbetteydi..korkmadım desem yalan olur tk başıma evdeee :(...hemen ablamı annemi aradım normal mi diye ıslaklık çiş olabiliomuş bebek baskı yaptığı için...ayağa kalktım yürüyüş yaptım evin içinde suyum gelcek mi diye 2 saat beledim baktım bişey yok yattım uyudum sabahts bişey yoktu..

bu arada bebişimin cibinliğini ve şekerleri sepeti aldım..anadizini değiştirdim daha güzeli gelmiş onu aldım....

uyku setleri nekadar pahalı ya uygun fiyata nerden alabilirim kızlar?.....

geriye odamızı boyamak perde halı işi kaldı..bu hafta bitirmem lazım çünkü haftaya pzts annem gelicek..sakatlsnmış ve belini inicltmiş iğne vurunuyor ona zorluk çıkarmak istemiyorum hafta sonuda kadın alıcam eve temizliğe....haziran 1 i gelsinnnn artıkınnnn yaaa odamı tam döşeyeyeim şöylee :)

slm canlar bugun 20 mayıs oldu masllah 10ıle 20 sı arası dogururum dıen benım tahmınlerım foosss cıktı :31::31:

herkez artık sabahı sabah edıyor bende delı gıbı uykusuzzum ınanılmaz catı kemıgım acıyor kızlar sankı bırı bıcak sapladı sabaha kadar oldum agrısından nerdeyse aglıcaktım :14::14::14:

esım aksam mesaıdeydı ve hala uyuyor bırazdan uyandırırım ama resmen ev artık benı basıyor patlıcam sıkıntıdan :31::31::31:

slm annişler ve onların kuzucukları :3:
gece uykusuzluk falan çekmedim şükür...ben sadece içtiğim sulardan dolayı 2 kez lavaboya kalktım hepsi o...
sabah ta 09:30 gibi uyandık....eşim kalktı bize tost yaptı,kahvaltımızı yaptık....o saatten beri de öyle vakit geçiriyoruz bir şey yapmadan...kapalı İstanbul havası ve yağmur tam sevgilinin kollarında uyuma hissi veriyor insana...koceyi kandırırsam biraz daha uyuruz belki...

tünaydın kızlar bizim babiş uyuyor hala pazar keyfi yapıyor biz acıktık kalktık:))))bu arada isim konusunda bildiklerimiz yanlış çıktı o yuzden isim araştırmaya devam ediyoruz hala:s
elvin koyacaktık:cennet çiçeği değilmiş...renkler çeşitler demekmiş
minel manasız -den dan eki anlamına geliyormuş kuran da
cemre:ateş parçası...şeytan taşlarken atılan minik taşlar dmekmiş
tuana:cennete düşen ilk yağmur tanesi değil....güçlü kuvvetli anlamına geliyormuş
biz de son olarak yükseklik,şeref,sema anlamlarına gelen alya yı düşündük eşimle bakalım ilk sizle paylaştım anneme dahi çıtlatmadım:pkararsızlık kötü:52::52:

şu isim konusunda çok takıntılı oldugumuz için bizde camıde imam tanıdıklarımız vardı sorduk 3 kişiye tuana cennete düşen yağmur damlasıymış hatta kendılerıde kızlarınn adını koymuş bazı isim fırmaları sitelerde farklı yazıo denılıo nese imam hoca doru bılıodur ben tuana koymayı dusunuorm hala :1:

selam canımlarım nasılsınız bakalım :)

2 gündür ben de giremedim oturamıodum bile ağrılardan...

öndeki çatı kemiği denen yer çok kötü ağrımaya başladı..dün akşam bide az az ıslaklık hissettim çamaşırımda eşimde nöbetteydi..korkmadım desem yalan olur tk başıma evdeee :(...hemen ablamı annemi aradım normal mi diye ıslaklık çiş olabiliomuş bebek baskı yaptığı için...ayağa kalktım yürüyüş yaptım evin içinde suyum gelcek mi diye 2 saat beledim baktım bişey yok yattım uyudum sabahts bişey yoktu..

bu arada bebişimin cibinliğini ve şekerleri sepeti aldım..anadizini değiştirdim daha güzeli gelmiş onu aldım....

uyku setleri nekadar pahalı ya uygun fiyata nerden alabilirim kızlar?.....

geriye odamızı boyamak perde halı işi kaldı..bu hafta bitirmem lazım çünkü haftaya pzts annem gelicek..sakatlsnmış ve belini inicltmiş iğne vurunuyor ona zorluk çıkarmak istemiyorum hafta sonuda kadın alıcam eve temizliğe....haziran 1 i gelsinnnn artıkınnnn yaaa odamı tam döşeyeyeim şöylee :)

geçmiş olsun şükür bişey olmamış
uyku seti de cotton boxın uyku setleri hem uygun hem güzel
onlara bakabilirsin
ben idaştan almıştım ama oranınkiler çok tatlı bence

Bursadan herkese selamlar.Dün kayınvalidemle görümcem bizdeydi.Beni ziyarete gelmişler.Havada yağmurluydu ve evden dışarı çıkamadım.Bugünde hava kapalı ve soğuk.Evde oturmaktan boğulmak üzereyim.Çıkıp gezmek, bebeğime beşik almak istiyorum.Gittigidiyorda park yatakların fiyatı uygun ama internetten hiç alışveriş yapmadığım için çekiniyorum.Aynı yatak mağazada 260tl, gittigidiyorda 239tl.

canım dikkat et kendine artık 36 haftalıkmışsın ben 36+5 de doğurdum 21 ağustosta doğurdum 1 gün önce bacaklarımın arası feci şekilde ağrıdı bebek aşağıyamı iniyo çatılarımmı açılıyo derken o gece doğuma gittim bi doktorunla görüş istersen

Ay sen ne tatlisin, butun sorularima birden cevap verdin. Cok rahatladim, cok tesekkurler. Ben de kadikoy sifada yapicam, orasi da otel gibi bosuna tasimiyim ivir ziviri. Hangi acibademde dogurdun, memnun kaldin mi doktorundan?

rica ederim canım. acıbadem bakırköy'deydim, doktorum normalde beylikdüzü acıbadem'de ama doğum için oraya geliyor. memnun kaldım. gerçekten otel gibi konforluydu. bize zaten hiçbirşey geitrmenize gerek yok dediler. sadece gecelik, pijama ile gitsek yetermiş.

Bursadan herkese selamlar.Dün kayınvalidemle görümcem bizdeydi.Beni ziyarete gelmişler.Havada yağmurluydu ve evden dışarı çıkamadım.Bugünde hava kapalı ve soğuk.Evde oturmaktan boğulmak üzereyim.Çıkıp gezmek, bebeğime beşik almak istiyorum.Gittigidiyorda park yatakların fiyatı uygun ama internetten hiç alışveriş yapmadığım için çekiniyorum.Aynı yatak mağazada 260tl, gittigidiyorda 239tl.

bursalı bırınden sanada merhaba bızde 2 hafta once park yatak aldık ama hemen anlayatım ılk carsıda magzaları gezdık bebelersarayı vs falam sonunda ahsen bebege gırdık orda begendık adam yatagı ıle bıze 250 olur dedı esımde bende begendık ama nette daha ucuza buluruz dıe bız daha sonra ugrarız demıstık

nette arastırdıkkı hıc bılmedıgımız bır sıtede bıle yataksız halı 280 tl ıdı bılınen sıtelerde 300tl sonra yıne magzaya gıttık dedık oyun parkını alıcaz adam dedı nette arastırdıysanız bu fıyata yoktur dedı ben sıze dusuk dedım dedı aynende oyleydı evet dedık bızde aldık fıkrın olsun seınınde ahsen bebe sanırım pazar gunlerıde acık cunkı ılk bız pazar gunu gırmıstık

fıkrın olsun dıe soylıyım dedım

Back
X