• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ohh sonunda gecmıs bıttı ama kımsede bısı yazmamıs sanırım anneler daha ayılamadınız

kımse dogurmamıs hafta sonu yada doguran var haberımız yok :52:

her sabah anam arıyor sancın yokmu belın agırmıyormu hayır hayır demeye doydum :31:

nezaman dogurcam bende cok merak edıyoruumm :31::31:

utopya geceliği sabahlığıyla beraber
loyadan 35 tl ye aldım
tek kalmıştı şansıma sabahlık resmen bedavaya geldi
kızılaydan aldım.korayda pelinin pijamaları vardı gecelik yoktu ve fiyatlar 79.90 falandı
koraydan sonra loya ya girdik orda bulunca daha fazla bakmadım.

zemkaya ben mesaj atmaya çekiniyorum çünkü
bi kaç kez konuştuk rahatsız edecekmişim gibi geliyor
istersen bide sen at.
sarıbeybiye çok sevindim şükürler olsun ki düzelmiş
güzel haber.
bugün edack girmeyecek yarındı onun
jang_jong diye bi arkadaşın ki sanırım bugünde (yanlış hatırlamıyorsam)

Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.Yarın kontrolüm var.Bakalım doktorumuz neler söyleyecek.Benim 2. bebeğim olacağı için çatı muayenesi yapmazlar diye düşünüyorum.İlki normal doğmuştu.
Annem üst katımda oturuyor.Doğumdan sonra hem annem hem kayınvalidem hemde görümcelerim yanımda olurlar.Evde yatacak yer kalmıyor.İnsan bunalıyor bazen.

benimde yarın kontrolüm var hayırlı haberlerle gel inş..
bende annemle altlı üstlü oturuyorum
fakat bizim 40 ımız çıkınca o yazlığa gider
40 günden sonra kolay zaten ben yalnız başıma bakabilirim
diye düşünüyorum.bide görümceme kayınvalidem de annemde çok karışıyorlar
yalnız kalmak işime gelecek:1:

Çamasır olayına girmem lazım..
ama kahwaltıdan sonra cakıldım kaldım koltuğaa..
halbuki gece güzel de uyudum :31:
nerdesin enerjiiiiiiiiiiiiii :37::37:

ayy delırcem aynen bıldıgın yatagım acık hala camasır atmam lazım ve ben yayıldım koltukta ustumden sankı tren gectı hıc bır ıs yapasım yok cnm gezmek ıstıyor yanı evde durmak deılde hava alcagım yerlerde olmak ıstıyoruum cok bunaldııımm :31::31::31:

kızlar bısı sorcam kısmetse kurabıyelerı carsamba gunu yapıcaz annemle ama erkenmı yaaa ne zaman dogurcagımda bellı deıl :50:

herkese selamm
bizde dün son işlerimizi hallettik
sonunda kendime kırmızı gecelik buldum:1:
pijamalarımı geceliğimi yıkattırıp çantamı hazırlayacağım
tek eksiğim terliğim bi türlü bişey beğenemedim
parmak arası terlikler vardı çok beğendim ama
çorap giyineceğimi düşünerek almadım
bu gidişle basit bişey alıp gideceğim sanırım.

iyice ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum dün
2 saat kızılay sokaklarında zor gezdim
sonrasında alışveriş merkezine gittik belki elbise bulurum
hayaliyle fakat bulamadım.
dün gece 2.30 da yattım 11.00 de kalktım ve hala uykum var.
rüyamda da oğlumu gördüm çok şekerdi elleri ayakları
pamuk gibiydi.iri dudakları vardı yanağıma değdikçe ağzını açıyordu:16:

oyyy kuzumm bende ne zamandır prensesimi rüyamda göremez oldum :14:
kırmızı gecelikte tamamsa artık gönül rahatlıyla doğurabilirsin :)
sanırım bir ara öyle birşey demiştin
ben parmak arası aldım ama bir tane de ewden n ormal bir terlik koyacağım çorap giyersem diye
bir tanede parmaklı çorabım var biri zahmet edipde bana giydirebilirse parmaklarıma tek tek onu :9:

Herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.Yarın kontrolüm var.Bakalım doktorumuz neler söyleyecek.Benim 2. bebeğim olacağı için çatı muayenesi yapmazlar diye düşünüyorum.İlki normal doğmuştu.
Annem üst katımda oturuyor.Doğumdan sonra hem annem hem kayınvalidem hemde görümcelerim yanımda olurlar.Evde yatacak yer kalmıyor.İnsan bunalıyor bazen.

üst kattalarsa neden kalsınlarki gece ewlerinde kalırlar sabah gelirler sana bakmaya :27:

ohh sonunda gecmıs bıttı ama kımsede bısı yazmamıs sanırım anneler daha ayılamadınız

kımse dogurmamıs hafta sonu yada doguran var haberımız yok :52:

her sabah anam arıyor sancın yokmu belın agırmıyormu hayır hayır demeye doydum :31:

nezaman dogurcam bende cok merak edıyoruumm :31::31:

ayy bir doğursak da rahatlasakk
biz balıkesirdeyizz
benim ailem osmaniyede
eşimin ailesi ankarada
hepsi birdenn bu ay sonu gelecekler bizim ewde 2+1 küçük biraz ayyy epeyi kalabalık olacağız bir anda ben eşimle baş başa da huzurluyum ama belki onlar gelince de daha rahat olurum gerçi ne zaman k.valdem gelse ona hizmet etmekten hasta düşüyorum ama geçen geldğindede kanamam olmuştu off yaaa birde pişkin pişkin bişi olmaz:20: hepimiz doğurduk dedi neyse annem olunca arkalanırım belki :46::46::46:
ayy bebişimi umarım tuzlamaya kalkmazlar yaa ben tuzlamak istemiyorum

herkese mrb.ben birşey sorucam bayanlar bebek arabası alan var mı?ben hala karar veremedim maxi cosi mura ve quinny'ler hoşuma gidiyordu ama çok ağır gibiler siz ne aldınız beni bilgilendirirseniz sevinirim:46:

ayy bebişimi umarım tuzlamaya kalkmazlar yaa ben tuzlamak istemiyorum[/QUOTE]

:9::9::9::9: kız tuzlasınlar ne var dıcem ama ben hıc dusunmedım acaba benımkınıde tuzlamaya kalkarlarmı ayyyy kocam benım cok bılmıs hayatta tuzlatmaz :1::1::1:

kız baktı senı sınır edıyor sal kocanı ustune bak sımdı ben altlı ustlu oturuyorum ılk baslarda ıstemem ben yapmam deyınce kocama soylerdı yapalım yada alalım dıe sımdı hemen dıyorumkı kocam ıstemıyor kocam yorgun gelemeyız kocam uyuyor bılomemne aaa baktım sımdı ogluya ısrar edemıyor bende bısı olsun gıt anana soyle dıyorum

sende oyle yap esını uyar oda annesını uyarsın sende merak etme bı tek annen olsun yanında sana bısı olmaz :34:

herkese mrb.ben birşey sorucam bayanlar bebek arabası alan var mı?ben hala karar veremedim maxi cosi mura ve quinny'ler hoşuma gidiyordu ama çok ağır gibiler siz ne aldınız beni bilgilendirirseniz sevinirim:46:

ben mamas&papas sola aldım
ama arabaların ağırlıkları hemen hemen aynı
hafif bişey istiyorsan puset alacaksın

ayy delırcem aynen bıldıgın yatagım acık hala camasır atmam lazım ve ben yayıldım koltukta ustumden sankı tren gectı hıc bır ıs yapasım yok cnm gezmek ıstıyor yanı evde durmak deılde hava alcagım yerlerde olmak ıstıyoruum cok bunaldııımm :31::31::31:

ben de soruyorum enerji nerdesin dieeee, bi de midem bulanıyo açlıktan yaaa...
ilaç da aldım şimdi 1 saat daha dayanabilir miyim açlığa acaba:26:
zar zor yatağımı topladım. bi de çamaşırlara el atsam, sonra da dün yaptığımız alışverişleri yerleştirsem...
offf offff 2 hafta önceki halimi geri istiyorum, hani bu zamanlarda bazen enerji patlaması olcaktı.
ondan istiyorum:1::1:

kızlar bısı sorcam kısmetse kurabıyelerı carsamba gunu yapıcaz annemle ama erkenmı yaaa ne zaman dogurcagımda bellı deıl :50:

biz kurabiye malzemesi bakarken orda daha önce pastanede falan çalışmış, bu işlerden anlayan bi bayan vardı.
4-5 gün önceden yapın dedi, daha uzun süre olursa tadı bozuluyomuş

ayy banada bir ağarlık bastı erken uyandm bugün ondan galiba doğru frekansa bir tülü giremedimm cızırtı halinde seyretmekteyim
:1: laflara bak yaa nerden geliyorsa aklıma :1: hep bu kızın yüzünden :1:

canım hiç bilemiyorum annene sor birde istersen o daha tecrübelidir
pişmeyen kurabiyeler varmış onlar bişi olmaz birde cam kapalı kaplarda bayatlamaz diğerleride sanıyorum hava almasın ama

Kızlar Zemka ya msj attım cevap geldi şimdi.Sabah 6 dan beri suni sancı veriyorlarmış ama zemka hissetmiyormuş,eğer açılması olmaz da böyle devam ederse sezeryana alcaklarmış galiba,anlayacağınız hala paşasını beklemede..

bız bebe confort aldık esım delı gıbı arastırdıktan sonra karar verdı onun pusetıde bebegın anne karnındakı pozısyonunda tutan tek pusetmıs oyuzden esımın ıcıne daha sındı

kızlar zemkaya msj attım cvp gelmiş
sabah 6dan beri suni sancı veriliyomuş ama bişey hissetmiyormuş
açılma artmazsa sezeryana alınacakmış
doğurunca haber verecek

tansel bence erken değil 38 haftalık olmuşsun ne olacağı belli olmuyor
yapın bence aradan çıksın.

umaygulay aslında benimde aklıma geldi ama
dediğin gibi şiş ayaklarla parmak çorabı nasıl giyeceğiz bide
kim uğraşacak:1:
evet artık doğurabilirim:1: baya takmıştım geceliğe
neyse ki oda aradan çıktı.tabi haftamızı dolduralım
sonra gelsin bize çok erken:emir_bebek:

bide tuzlamak ne niçin yapılıyor merak ettim ilk
kez duyuyorum

biz kurabiye malzemesi bakarken orda daha önce pastanede falan çalışmış, bu işlerden anlayan bi bayan vardı.
4-5 gün önceden yapın dedi, daha uzun süre olursa tadı bozuluyomuş[/QUOTE]

eeee nezaman dogurcagmı bılmıyorum nasıl yapayım ben bu ısı akıl verın banaaa :31:

bız bebe confort aldık esım delı gıbı arastırdıktan sonra karar verdı onun pusetıde bebegın anne karnındakı pozısyonunda tutan tek pusetmıs oyuzden esımın ıcıne daha sındı

evet ödüllü onun puseti
ama çok sıkı olduğundan daha kısa süreli kullanılıyor
ama en konforlusu diyebilirim

tansel bence erken değil 38 haftalık olmuşsun ne olacağı belli olmuyor
yapın bence aradan çıksın.

umaygulay aslında benimde aklıma geldi ama
dediğin gibi şiş ayaklarla parmak çorabı nasıl giyeceğiz bide
kim uğraşacak:1:
evet artık doğurabilirim:1: baya takmıştım geceliğe
neyse ki oda aradan çıktı.tabi haftamızı dolduralım
sonra gelsin bize çok erken:emir_bebek:

bide tuzlamak ne niçin yapılıyor merak ettim ilk
kez duyuyorum

büyüyünce ter kokmasın die yapıyorlar sanırım, ayakları falan da kokmasın die:1::1::1:

Back
X