- Konu Sahibi TwoPrincess
- #30.121
kızlar size birşey soracam saçma gelebilyir am 2 3 kere yasadığım birsey karnımdan çıt diye bir ses geliyor eminim kernımdan geliyor hiç böyle birşey duydunuzmu:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet katılıyorum kontrole gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallahhhh
ya birde muayeneden sonra bizi bilgilendirinkızlar ben çok takıntı yapıyorum benim kontrolümü 38. haftada yapacaktı bu hafta atlattık haftaya kaldı kontrolüm
nerdeee benım esım aman ses cıkarma bosver sen bısey deme yada o yasamıs doğru olan o dur der bısey desem kaynananm ortalıgı yıkar zaten bayılma numaralarında ustune yoktur ......
ben ole bısey desme ucuncu dunya savası benım evde cıkar benım kaynana gelır bu bole olacak der ve gıder bı ıs oldumu sadece emır verır o kadar
kızlar bu depend migros dışında
nerede var acaba bilgisi olan var mı?
internet dışında??
kızlar size birşey soracam saçma gelebilyir am 2 3 kere yasadığım birsey karnımdan çıt diye bir ses geliyor eminim kernımdan geliyor hiç böyle birşey duydunuzmu:26:
umaygulay cnm gonderıyorum benım vıncı benı kaldırdı ama ben hala ayakta yazıyoruuummmm![]()
kızlar benim fıstık 3 kilo 80 gr olmuş bu yüzden doğum tarihi de 9 hazirana attı suyu felan gayet iyi dedi çatı muayenesi de yapmadı daha erken dedidoğum zamanı yaparız dedi...
![]()
allah allaaa çıt çıt ha ben hiç böyle birsey duymadım karnından geldğinden eminmisinnn eşin dayasın bir gün kulağnı dinlesin :)
canım biliyorum çok saçma geliyor kulağa başta hiç dikkate almadım sonradan merak ettim:) neyse belki bana öyle geldi:)
Doldurdum meyveyi, eve gelirken hamal tuttum
amin cnm inşallah,Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin...
kızlar biraz işim var burdayım ama görüşürüz...
nilgüncüm iyi pazarlar :)))
bol bol meyve al az ama çeşit olsun,taşıyabileceğin kadar sonra gel mis gibi ye onları prensese yarasın...
Bendim o, ama istanbulda yasiyorum maalesef. Gratisten alicam bos seyahat siselerinden, evden doldurucam.kimdi hatilamiyorum ama hastane icin seyahat boyu kozmetik malzeme ariyordu. Ankara cepanin en alt katinda Rossman diye bir magaza var. dis macunundan kreme, sampuana, deodoranta, makyaj temizleyiciye kadar herseyin deneme boyu var fiyatlari da 1-2tl. ankaradaki arkadaslar hastaneye goturmek icin oraya bakabilirler.
Yapalim canim, dun yarisina yetisebildigim bir program vardi kanalturkte. Bazi pratik seyler gordum suslemeyle ilgili ama kurabiye yapilisini kacirdim.ben de çarşambaya randevu aldım, bakalım neler olmuş 3 haftadır.
nilgün biz kurabiye provası yapmıcak mıyız???
yarın işin yoksa bekliyorum senii, olmaz mı????
allah allaaa çıt çıt ha ben hiç böyle birsey duymadım karnından geldğinden eminmisinnn eşin dayasın bir gün kulağnı dinlesin :)
canım biliyorum çok saçma geliyor kulağa başta hiç dikkate almadım sonradan merak ettim:) neyse belki bana öyle geldi:)
canımcım ben duymustum yine böyle birini, karnımdan çıt çıt ses geliyor die.. istersen bi sor doktoruna, arama imkanın warsa felan
sanki kipada da gördümama emin değilimbüyük marketlere dağıtım yaptıklarını söylediler
kipa carrefour falan gibi yerlere de bi bak
adam bana saydı telefonda nereler olduğunu ama unutkan ben unuttum tabi ki
ya benimde belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama neden yedennnn nst de bişi çıkmıyooookızlarrr ınanamıorum yarın 38 haftam bıtcek bel agrılarımda arttı sanırım beklemek zormus bı an once bızlerde alsak mınıklerımızı kucaklarımıza
dun ruyamda hep dogumla ugrastım bel agrım fazla oldugu ıcın sankı sancı cekıomusum dogumhanedeyım vss ole gordum hep kendımı hayır olsun
iki kere mi işaretlemişim :)kızlar bu depend migros dışında
nerede var acaba bilgisi olan var mı?
internet dışında??
Bende bu sıralar doğumdan baska herseyi düşünür oldum..
mesela lohusalık dönemimde nasıl olucam, acaba herseyi her lafı kaldırabilicem mi diye
bu yüzden bende esimi bastan uyaricam;
ben kendi anneme sölerim, sende aksi bi durum olursa lütfen anneni uyar karısmasın diye
cok bi problem olucagını sanmıyorum ama ben zaten normalde de cabuk daralan bi insanım.
bide etrafımdan o lohusalık psikolojisini duydukca simdiden geriliyorum
bide kızlar ya..
benim kayınwalidem 2 cocugunu da cok zor dogurmus, resmen göz damarları catlıyomus heleki eşim 4.700 felan doğmus
o yüzden her seferinde bana cok zorlanırsan ne gerek war sezeryan olursun diyo.
ne gerek war sancı cekmeye ws diyo
o öyle dedikçe sinirim bozluyo, ben destek istiyorum cünkü yüreklenmek istiyorum
gecen görümcem de diyo, sakın suni sancı alma hiçbir faydası yok die.
o da 42+ de doğurmus sezeryanla, hiç sancısı felan yokmus, kaynanamda suni sancı werdirmemiş
o da sezeryan olmus. simdi de bana empoze etmeye calısıyolar..
en son gecen gün dedim kaynanama.. Anne sancı cekerken sakın sen yanımda olma istemiyorum, wazgecirirsin felan diye..
walla görünce dayanamam geciririm dedi. taamam ii niyetli söylüyo ama ben cok yerleştirdim beynime normal doğumu (ins yani)
cok istiyorum..
kendi annem insallah normal doğurusun diyo, kaynanam yasasın sezeryan diyo
ÇILDIRMAYA AZ KALDI, DOKTORUM NERDEEEEEE![]()
benim eşim de normal doğuramayacağımı, doğum sırasında bayılacağımı düşünüyor nedense (hoş ben de kendimden çok emin olamıyorum ama)sanki kipada da gördümama emin değilim
ya benimde belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama neden yedennnn nst de bişi çıkmıyoooo
iki kere mi işaretlemişim :)
hıı yok o ütopya imiş canımkipada gördüm ama emin değilim sanki
canım kimseyi dinlemeee her doğum farklı banada herkes bir başka bir şey diyor
hatta eşime animasyon bir doğum var internette onu izlettim normali izlemek istemedi :)
animasyonunu izlerken ohaaaa sen yapamassın normali bayılırsın diyorr
haftaya gidip seseryan olalım dedi o beni cesaretlendireceğine bir baktım ben onu cesaretlendiriyorum
bir tek eşim doğuma girsin istiyordum anlaşılan onuda böylece kaybetmiş oldum
![]()