- Konu Sahibi TwoPrincess
- #30.141
kızlar bu depend migros dışında
nerede var acaba bilgisi olan var mı?
internet dışında??
dun makro markette gordum 16tl idi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu depend migros dışında
nerede var acaba bilgisi olan var mı?
internet dışında??
benim eşim de normal doğuramayacağımı, doğum sırasında bayılacağımı düşünüyor nedense (hoş ben de kendimden çok emin olamıyorum ama)
eşime kalsa sezeryan olmalıyım ben
zaten bu gidişle sezeryan olacam ben de
bu arada ilk normal doğumu kim yapacak çok merak ediyorum
buraya gelip anlatmazsa elimizden çekeceği var![]()
yarın bakarız artık
o unutkanlık bende de başladı yarın randevum var saatini hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 423526 Eki Görüntüle 423527
geceliğim ve sabahlığım
Eki Görüntüle 423528
buda kapı süsümüzün son hali daha bitmedi ama
geri kalanı bana kaldı ve ben tembellik ediyorum
merhabalar.sabahtan berı anva fırsat buldum.bebeği tuzlama konuşulmuş.kım demiş hatıorlamıyorum cildi yanar dıyebebek tuzlanmıyo arkadaşlar.40 banyosunda yanı 40 ı çıkınca en son durulam suyuna tuz atılıyo.hanı tuzlıyayaım da kokma derler ya o hesap.
![]()
eğer bi aksilik çıkmazsa nilobella normal doğum yapar gibime
geliyor az kilo aldı ve sürekli hareket ediyor
sanki bende sezeryanla doğuracakmışım gibi hissediyorum
kötü bişey değil ama herşeyin doğalı güzel
hayırlısı diyorum
allahım bırı evıme vınc gondersın benı bu koltuktan kaldırsın burda ne muhabbet bıter ne sohbet
popom acıdı yahuuu![]()
kızlar benim fıstık 3 kilo 80 gr olmuş bu yüzden doğum tarihi de 9 hazirana attı suyu felan gayet iyi dedi çatı muayenesi de yapmadı daha erken dedidoğum zamanı yaparız dedi...
![]()
Doldurdum meyveyi, eve gelirken hamal tuttumkapiya kadar tasidi, sagolsun...
Bendim o, ama istanbulda yasiyorum maalesef. Gratisten alicam bos seyahat siselerinden, evden doldurucam.
Yapalim canim, dun yarisina yetisebildigim bir program vardi kanalturkte. Bazi pratik seyler gordum suslemeyle ilgili ama kurabiye yapilisini kacirdim.
Kadin bir ay bayatlamayacak bir tariften bahsediyordu ama kacirdim orasini:-(
benim eşim de normal doğuramayacağımı, doğum sırasında bayılacağımı düşünüyor nedense (hoş ben de kendimden çok emin olamıyorum ama)
eşime kalsa sezeryan olmalıyım ben
zaten bu gidişle sezeryan olacam ben de
bu arada ilk normal doğumu kim yapacak çok merak ediyorum
buraya gelip anlatmazsa elimizden çekeceği var![]()
mutfağımı topladım, çamaşırlarımı topladım, yenilerini astım, bi yandan da makineyi yine çalıştırdım.
ama topladığım çamaşırlar yanımda öylece yatıyo, bana bakıyorlar hadi bizi katla artık diye
doğum sonrası konuşulmuş...
bnm annem gelip kalır bi aksililk olmazsa 1 hafta falan, sonra da karşıda oturduğu için haftada 2-3 gün gelir yine.
kayınvalide de karşı sokakta oturuyor o da çıkmaz evden sağolsun
ama ters bi laf eder de beni sinir eder diye korkuyorum çok.
çünkü annem çok karışırsa ona derim anne öyle olmaz böyle yapalım diye...
ama eşimin annesine diyebilir miyim bilmiyorum.
bi de bnm huyum söylemem söylemem sinir olurum, sonra suratımı asarım, en sonunda da patlarım karşımdakinin kalbini de kırarım..
bakalım noolcak..
gerçi şimdiye kadar bi işe yaramadı, bundan sonra da yarayacağını zannetmiyorum
kalkınca da geri oturuyosun mrk etmee
oh oh maşaallah
o zmn yarın bekliyorum cnmmm, hbrleşiriz yarın sabah
bnm eşime göre de pırt diye doğurabilirmişim ben
bakalım ne zaman pırtlatcam
yanlız bnm adama bi haller oldu bugünlerde.
hiç totosunu kaldırıp iş yapmayan adam resmen benle birlikte sofra kuruyo, sofra topluyo, banyoyu falan toparlıyo kendi bildiğince![]()
yarın bakarız artık
o unutkanlık bende de başladı yarın randevum var saatini hatırlamıyorum
Eki Görüntüle 423526 Eki Görüntüle 423527
geceliğim ve sabahlığım
Eki Görüntüle 423528
buda kapı süsümüzün son hali daha bitmedi ama
geri kalanı bana kaldı ve ben tembellik ediyorum
ya ben okurken konular gecip gidiyo
benimde kayinvalide ctesi gecesi bizdeydi. biseyden bahsederken tuh dedi sari yemeniyi getircektim unuttum, sarilik olmasin diye yuzune ortersin dedi. bende ayaktaydim tam mutfaga gidiyordum. giderken ben cocugumun yuzune yemeni falan ortturmem zaten sari battaniye almissin ya onu koydum cantasina dedim gittim. ertesi gun esim diyo ki ben insanlari kiriyomusum ne varmis getirsin yemeniyi sen ortme diyo. eger onunu kesmezsem getirdim ortmedi diye lafyapar yada ben arkami donunce kendi orter. valla bazen ani cikislarim oluyo ama cok sacma seyler soyluyolar delirtiyor.
gorumcemde hala erkek olacak diye empoze etmeye calisiyo. sagima vuruyo diyorum erkekler saga vurur diyo. 9. ayinda pipisi cikcak diye mi bekliyosunuz dedim. esim gulmekten oldu bunlar bozuldu bisey diyemediler. oh olsun. ona yapmislar diye o da bana yapmaya kalkiyo ama yemezler![]()
kızlar size birşey soracam saçma gelebilyir am 2 3 kere yasadığım birsey karnımdan çıt diye bir ses geliyor eminim kernımdan geliyor hiç böyle birşey duydunuzmu:26:
Allah kolaylık versin kaynana neysede görümce hiç çekilmiyor bendede var öle bilmiş bir görümce kendi yapamadıklarını bana yaptırıyor bende sorun olmasın diye susuyorum ama bebegime karışırsa artık doldum patlarım sanıyorum![]()
kızlar 37. haftanın son günlerindeyim ya artık
günde iki hurma yiyordum ertırsammı acabaaa???
4 tane falan siz yiyormusunuz kolay doğum için ve doğumu başlatması için?
esım bana demıstıkı bundan 1 ay once ıns kısmet olup dogurunca 2 annede bızdeyken uyarıcam hatuna sormadan tabak yerı bıle degısmıcek dıe (ornek olarak tabak dedım) bende esıme dedımkı benım annem asla benı uzmez sen kendı annene soyle dedım
esımın dedı laf suydu senın annenın yapmıyacagını bılıyorum zaten ben kendı annemden korkuyorum dedıama dırek anneme dersem tek onu uyarır gıbı olur kırılır dedı
bende kendı anneme soyledım bak kısmetse doguma geldıgınızde esım boyle boyle dıyıp uyarcak dedım ama sakın ustune alınma gokhanda bende cok ıyı bıloıyoruzkı sen bızı asla kırmazsın uzmezsın dedım
anasıyken kocam anasından korkuyor cunkı asla lafını bılmeyen bı kadın oyuzden uyarıcaz ben en cok annemı kırmasından korkuyorum ıns korkutugum basıma gelmez :18::18::18:
eger anama bı lkaf ederde annemı kırarsa ozaman logusalık benımde herkezınde burnundan gelır
allahtan kocam anacı deıl hep bana destekcı oyuzden cok sevıyorum onuu![]()
benim gorumcenin kaynanasi da gorumcesi de cok karismis. bide zaten kendi cok bilmis bisey. ben bana bisey soylediginde ya her hamilelik farkli diyip geciyorum, bebekle ilgili de onu al bu yap deyince her bebek farkli oluyo dogsun bakariz diyip geciyorum. sende oyle yap. yoksa eline gecirdi mi kendi isteklerini yaptirmak icin ugrasirlar.
hadi ya gerçekten var o zaman öyle birşey, doktora sormaya utanıyordum bende sorayım ben o zaman vakit kaybetmedencanımcım ben duymustum yine böyle birini, karnımdan çıt çıt ses geliyor die.. istersen bi sor doktoruna, arama imkanın warsa felan
canım 2-3 keredde bana oldu bende karnımdan geldiğini anladım ama saçma deyip boşvermiştim.demek sendede oluyor.sanki baloncuk olurda patlar ya pıt diye öyle bir ses benimki:)
benimki genelde çıtama farketmez pıt çıt ama çok garip değilmi 3 4 kere oldu ..