• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bana yok dedi ama bilmiyorum canım değerlerin kaçtı kağıdın yanındaysa yazarmısın benşmkiler 120 180arsındaydı 3 4 tane vardıı kağıtta yüksek yazmasına rağmen dr sancı yok dedi vardır bir bildği dedim ama kafamdada bir soru işareti oldu yanii

bana sadece antibyotik verdi sancılarım idrar y olları enf. kaynaklıymış ??

KAĞIT YANIMDA YOK AMA 3 CM UZUNLUĞUNDA DAĞ ŞEKLİNDEYDİ DOKTOR ÇOK ŞAŞIRDI DAHA ÇOK ERKEN DEDİ

hem bebeğin ciğer gelişimini hızlandıracakmış hemde doğumu geciktirmek içinmiş
sinirlerim çok bozuldu ben bebeğimin küveze girmesini istemiyorum

anladım canım
doğumu geciktirmek için vuruyorsa
inş biraz daha bekler bebişin
en azından 38 haftayı doldursan.umarım bişey olmaz canım kötü düşünme

kusura bakma ama eşin tam dayaklık artık onun ailesi sensin ve hamile kadına bu yapılmaz zaten duygusalız çok şükür benim kocamda benden yana :nazar:

ay canım benim yaa sıkma canını tam son zamanlardasın bak bebekde etkilenir düşünme onları sen boşwer demesi kolay tabiki ama sen yinede minik meleğini düşün cenım boşver en azından boşvermeye çalış....:36:

umarım bir gün kafası dank eder...bekliyorum ama en güzel günlerim mahvolmuşken ne yararı var ki dimi ama

hakikaten çok sinir bozucu bi durum
anneci erkeklerden nefret ediyorum oğlum öyle olsun istemem
aradaki dengeyi kuramıyor demek ki ne seni üzsün ne annesini
kayınvaliden de madem kıymet bilmiyor kendini yorma bence
herkese hakettiği kadar değer

artık yormuyorum kendimi köye gittiler düğün yapmaya 2.düğünde burda yapacaklar ekmek elden su gölden tabi kocama masraf cıkarsınlar yeterki gıcık oluyorum ya bnm evimin parasıyla eltime ev alındı bilezikler alındı o kadar sinirleniyorum ki ortalığı birbirine kattım kaynanamada açtım ağzımı yumdum gözümü kaynımada bir daha evime adım atmayın sizin yüzünzden yuvam yıkılıyor dedim bana msj atmış kıskançlığından çatlada patla diye...gerisini siz düşünün artık

ölürmüsün öldürürmüsün ne yaparsın lanet olsun dedim artık:5::5:

anladım canım
doğumu geciktirmek için vuruyorsa
inş biraz daha bekler bebişin
en azından 38 haftayı doldursan.umarım bişey olmaz canım kötü düşünme

sabah iğneyi vuruldum ama şu saate kadar bir değişiklik yok aynen devam ediyor yarın 1 tane daha var
teşekkür ederim alakana

umarım bir gün kafası dank eder...bekliyorum ama en güzel günlerim mahvolmuşken ne yararı var ki dimi ama

artık yormuyorum kendimi köye gittiler düğün yapmaya 2.düğünde burda yapacaklar ekmek elden su gölden tabi kocama masraf cıkarsınlar yeterki gıcık oluyorum ya bnm evimin parasıyla eltime ev alındı bilezikler alındı o kadar sinirleniyorum ki ortalığı birbirine kattım kaynanamada açtım ağzımı yumdum gözümü kaynımada bir daha evime adım atmayın sizin yüzünzden yuvam yıkılıyor dedim bana msj atmış kıskançlığından çatlada patla diye...gerisini siz düşünün artık

valla sen böyle anlattıkça eşini ve ailesini dövesim geliyor :47:
stresten erken doğuracan bak düşünüp durma ne halleri varsa görsünler

bu hurma bildiğimiz hac hurması değil mi, yani yaş domates gibi olansa ben onu hiç sevmem.
bi de onu her mevsim bulamazsın da, ama hac hurmasıysa her mevsim bulunur o ve ben de çok severimm:56::56:

kızlar kaynana, görümce vb insanı sinir ettiği zaman yine katlanabiliyosun yada ne biliim evin dışında diye bi yerden sonra takmayabiliyorsun ama insanın kocası sinir ettiği zaman çok koyuyo valla.
cardelens takma dicem cnm ama işte en sinir bozucu durum senin durumun, karşına al konuş dicem ama konuşmaktan anlayan biri olsa bunları yapmaz herhalde.
ama sen dua et cnm bol bol, bak mübarek günlere giriyoruz...
belki duaların hürmetine eşin bişeyleri anlar, gelir özür diler...
özür dilemezse de bu sfeferlik de sen alttan al, sonra barışınca burnundan getirirsin olmazsa, tatlıdille laf sokarsın...

ahh canım ahh takmamak elde mi isyan eder oldum allaha.o kadar beddua ediyorum kiii ettiğim bedduadan kendim utanıyorum olan bana oluyor herkes kendi keyfinde..kocaman haftayı yanlız geçirdi hiç mi özlemez acaba.demekki hayatında hiçbir etkim yokmuş ki boşluğumda olmadı maalesef..içim o kadar acıyorki affetmek istemiyorum onu affetsemde herşey yine aynı oluyor ailesine köpeği olmazsam birşeye de hayır dersem aynı durum sadece annesi için değil eltime bile laf söylemem o kadar yani..daha eltim bile olmadı ama kocam onun bile savunucusu oldu..

valla topiğin en sabırsızı olarak seni seçiyorum ben de :1:
bu ne acele dur daha 36+lardasın ki bence oldukça erken bir zaman
hele 38+ları bir gör ondan sonra gelsin de bence
memnuniyetleee kabul ediyorum :42: :37:
hayırlısı olsun tabiki sağlıklı olsunda insan koklamak için sabredemiyor iştee
dimi kuzucummmm anneye gel hadii

evet daha çok erken bize
eğer ki bebişler erken gelmezse
kesin biz doğurana kadar burada kimse kalmayacak:1:
bizi merak eden de olmaz vah vah:1:
eşimede banada sanki 40.haftada doğuracakmışım gibi geliyor

ayy ben herkesi merak ediyorumm sizide merak ederim yaaa topiğimizin güzel anneleri siziii

bana yok dedi ama bilmiyorum canım değerlerin kaçtı kağıdın yanındaysa yazarmısın benşmkiler 120 180arsındaydı 3 4 tane vardıı kağıtta yüksek yazmasına rağmen dr sancı yok dedi vardır bir bildği dedim ama kafamdada bir soru işareti oldu yanii

bana sadece antibyotik verdi sancılarım idrar y olları enf. kaynaklıymış ??

KAĞIT YANIMDA YOK AMA 3 CM UZUNLUĞUNDA DAĞ ŞEKLİNDEYDİ DOKTOR ÇOK ŞAŞIRDI DAHA ÇOK ERKEN DEDİ

sabah iğneyi vuruldum ama şu saate kadar bir değişiklik yok aynen devam ediyor yarın 1 tane daha var
teşekkür ederim alakana

canım bir sorum daha var tarif edebilirmisin sancılarını rica etsem?????

:27:kendimi çok kibar hissettim bir anda rica etsem falan off kızlar kafayı yicem ben galiba yaaa bir süpürge tutayım ewe geleyim kafam dalsın azcıkk bu arada

ahh canım ahh takmamak elde mi isyan eder oldum allaha.o kadar beddua ediyorum kiii ettiğim bedduadan kendim utanıyorum olan bana oluyor herkes kendi keyfinde..kocaman haftayı yanlız geçirdi hiç mi özlemez acaba.demekki hayatında hiçbir etkim yokmuş ki boşluğumda olmadı maalesef..içim o kadar acıyorki affetmek istemiyorum onu affetsemde herşey yine aynı oluyor ailesine köpeği olmazsam birşeye de hayır dersem aynı durum sadece annesi için değil eltime bile laf söylemem o kadar yani..daha eltim bile olmadı ama kocam onun bile savunucusu oldu..

sen anlattıkça ben sinirleniyorum yaa :47::47::47:

valla sen böyle anlattıkça eşini ve ailesini dövesim geliyor :47:
stresten erken doğuracan bak düşünüp durma ne halleri varsa görsünler

toplanıp dövelim dicemde dayaktan öte laflar ettim.vız gelir tırs gider dediler birde kocama şikayet ettiler..annesine de dediğim şu sen ne biçim annesin herşeyi oğlunun üstüne yükledin 5 kardeşinin hamalı benim saf kocammı??
eşek kadar oğlunun cebine harçlığını da biz koyacaksak hiç evlenmsn birde onun karısıyla uğraşcam dedim ohhhhh:1:

toplanıp dövelim dicemde dayaktan öte laflar ettim.vız gelir tırs gider dediler birde kocama şikayet ettiler..annesine de dediğim şu sen ne biçim annesin herşeyi oğlunun üstüne yükledin 5 kardeşinin hamalı benim saf kocammı??
eşek kadar oğlunun cebine harçlığını da biz koyacaksak hiç evlenmsn birde onun karısıyla uğraşcam dedim ohhhhh:1:

valla kuzum hiçbirine değil de en çok eşine kızıyorum ben
bu fırsatı onlara o veriyor
tabiki onlar da annesi kardeşi ama arada denge kurmayı bilsin yaa
neden arada seni ezdiriyor anlamıyorum
bir de hamilesin üstelik
allah yardımcın olsun ne diyeyim:50:

valla ne desen haklısın cnmm....
eşinin tarafında olup da şöyle seni anlayan, anlayışlı, sözü geçen, senin de iyi anlaşabildiğin birisi yok mu?
o sizin aranızda aracı gibi olsa, sorunları çözmenize yardım etse, senin neden bu kadar kızdığını anlatsa eşine güzel olur aslında ama

memnuniyetleee kabul ediyorum :42: :37:
hayırlısı olsun tabiki sağlıklı olsunda insan koklamak için sabredemiyor iştee
dimi kuzucummmm anneye gel hadii

ayy ben herkesi merak ediyorumm sizide merak ederim yaaa topiğimizin güzel anneleri siziii

canım bir sorum daha var tarif edebilirmisin sancılarını rica etsem?????

:27:kendimi çok kibar hissettim bir anda rica etsem falan off kızlar kafayı yicem ben galiba yaaa bir süpürge tutayım ewe geleyim kafam dalsın azcıkk bu arada

BEN BUGÜNE KADAR SANCININ NE OLDUĞUNU BİLMİYODUM BUGÜN ÖĞRENDİM
KARNIMIN ŞEKLİ YUMRULAŞIYOR BİR TARAF TAŞ GİBİ OLUYOR BEN HEP BUNU OĞLUMUN YAĞTIĞINI DÜŞÜNÜYODUM
DAHA SONRA VAJINADA BIÇAK SAPLANMASI GİBİ AH DEDİRTMEYECEK BİR AĞRI OLUYOR

ahh cnm benımya ne zordur kımbılır ınsan fıttırır vallahı hata senın o kocanda kımın koynunha gırıp yatıyor cocugunu kım karnında tasıyor bu kadar ınsan saf olurmu gormezmı gerceklerı tmm hepımız aılelerımıze duskunuz ama bu hastalık resmen ben kız ken annem babam bıyana ama esım herseyden ote belkı lafıma kızan ola bılır ama esımsız bı hayat dusenoyorum

eger kocalarımızda boyle dusunse zaten mutsuzluk olmaz

sen bırak onu bunu kocanı nasıl yola getırırsın onu dusunelım hrkez dıs kapının dıs mandalı allah ıslah eylesın hepsını dualrım senınle

ben de acelesi olmayanlardanım sizin gibi:1::1:
kalsın daha durduğu yerde:1:
o zaman erken gelmezlerse
birbirimizi merak ederiz :1:
biz de birbirimizi merak ederiz artık napalım :1:
bebişi en küçük olanlar biziz sanırım
benim ki 29 haziran bide temmuzda doğururmuşum:1:
teşekkür ederim alakana
canını sıkma tatlım
sancılar inş geçer ve bebiş zamanında gelir.

o zaman erken gelmezlerse
birbirimizi merak ederiz :1:

bebişi en küçük olanlar biziz sanırım
benim ki 29 haziran bide temmuzda doğururmuşum:1:

canını sıkma tatlım
sancılar inş geçer ve bebiş zamanında gelir.

kanımın son damlasına kadar hepinizi merak edeceğime söz veriyorum :27::27:

bu arada zemkadan haber yok
hala doğurmadı heralde :18:

o ne ya çatlada patla :47: çocuk mu kadın merak etme eden bulur canım hele bu özel günlerinde sen kalbini
rahat tut yeter.. eltin olcak kızdan bulurlar kat kat ...

cardelenss valla sinir oldum Allah bilirde öbür dünya da yerleri yok yani. hamileye yapılacak şeyler değil bunlar ya kusura bakmada insanlıktan çıkmışlar yani
ama sen eşinle aranı düzeltmeye bak hem bebek gelince herşey değişir merak etme
evine düşer kafasına dank eder size daha çok kıymet verir
kendini hiç üzme insanlıktan çıkmışa ne desen boş..kendilerini bilen insanlar olsalar böyle yapmazlar zaten seviyelerine düşme.

umaygulay bizim doğum yapana kadar sen kuzunu kucağına
alırsın bakalım aklına gelecekmiyiz:1:

Back
X