• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese günaydınnn:3::3:
ben ne güzel uyuyodum, noluyo bana 2 gündür yaaaa....
bu gece de rahat uyuyamadım:50: puffffffffffffffffffffffff:50::50:

neyse sabah kalktım kahvaltı hazırladım, sonra kahvaltı yaptık kocişle..
onu işe yolladım, yatak topla, mutfak topla derken bu saat oldu.

şimdi dün akşam yapmayıp bugüne bıraktığım mıntıka temizliğimi yapmam lazım:1::1:
sonra saat 14.00 te dr la randevumuz var. bakalım neler neler olmuş 3 haftada...
sonra da akşam arkadaşımla görüşcem bi aksilik çıkmazsa, kendimi iyi hissedersem...

öyle işte, sizler nasılsınız???

günaydın:)ben de aynı senin gibiyim 2 gecedir rahat rahat uyuyamıyorum.5 kez wc ye kalkıyorum,dönerken uyanıyorum.Artık uyku yok bize sanırım.gerçi allaha şükür başka sorunum yok,allah başka dert vermesin:26::nazar:

hanimlar sezeryan konusunda ne dusunuyorsunuz ben yarin dr. konusup dogurmayi dusunuyorum

ben sezeryandan çok korkuyorum inş.normal doğum olur bi aksili olmaz.gerçe normal doğumdan da çok korkuyorum ama sonrası daha rahat oluyormuş.bugün kontrolüm var benim de.bakalım nolcak.hem korkulu hem heyecanlı bi bekleyişş

tatlım hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim...
az kaldı hepimizin...

esracım...yoğun bir gün geçireceksin belli cnm...çok yorma kendini...
dün yaptığınız deneme kurabiyelerin fotosunu eklediniz mi???
ben geçmişe bakamadım da...

insallah canim bugunlerde gececek hayirlisiyla

ben sezeryandan çok korkuyorum inş.normal doğum olur bi aksili olmaz.gerçe normal doğumdan da çok korkuyorum ama sonrası daha rahat oluyormuş.bugün kontrolüm var benim de.bakalım nolcak.hem korkulu hem heyecanlı bi bekleyişş

benim tek derdim sezeryan dogumdaki gobek sorunu yoksa aci esigi yuksek olanlar ertesi gun ayaklaniyormus
ama bebek icin en risksiz dogum sezeryan diyor esim

benim tek derdim sezeryan dogumdaki gobek sorunu yoksa aci esigi yuksek olanlar ertesi gun ayaklaniyormus
ama bebek icin en risksiz dogum sezeryan diyor esim

ben de normal doğum daha sağlıklı die billiyorum o yüzden normal istiyorum.hayırlısı olsun hepimiz için.sağlıklı doğduğunu görsem gerisi okadar sorun değil.bir şekilde ağğrısını acısını çekiyoruz çekiicez de.normal de olsa sezeryan da olsa doğum korkusu beni çok etkiliyo nefes alamıyorum sanki düşündükçe:) fazla mı abartıyorum bilemiyorum...

tatlım hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim...
az kaldı hepimizin...

esracım...yoğun bir gün geçireceksin belli cnm...çok yorma kendini...
dün yaptığınız deneme kurabiyelerin fotosunu eklediniz mi???
ben geçmişe bakamadım da...

yok cnm eklemedik.
üstüne süsleme yapmadık çünkü, tadı nasıl olacak ve inceliği vb nasıl olmalı onun denemesini yaptık aslında dün.
yani sadece tulum şeklinde kurabiyelerimiz var şuan:1::1:

günaydın:)ben de aynı senin gibiyim 2 gecedir rahat rahat uyuyamıyorum.5 kez wc ye kalkıyorum,dönerken uyanıyorum.Artık uyku yok bize sanırım.gerçi allaha şükür başka sorunum yok,allah başka dert vermesin:26::nazar:

yaaa sen de bnm gibi güzel uyuyodun değil mi 2 güne kadar...
dediğin gibi başka sorunumuz yok çok şükür.
inşş bugün de güzel hbrlerle gelirim dr dan:16::16:

kontrolum yarin ama normali beklersek daha 11 gun var

anladım cnmm, sana da hayırlı doğumlar diliyorum.
ama sen ciddi ciddi sezaryan düşünüyosun herhalde, inşş her şey çok kolaylıkla olur.
bak sezaryan yapıp da çok rahat olanlar da var

kizlar bana musade
eger giremez isem simdiden yarin baslayacak olan ucaylarin size ve kuzucuklariniza rabbimin comertlini nasip etmesini diliyorum

şimdi dün akşam yapmayıp bugüne bıraktığım mıntıka temizliğimi yapmam lazım:1::1:
sonra saat 14.00 te dr la randevumuz var. bakalım neler neler olmuş 3 haftada...
sonra da akşam arkadaşımla görüşcem bi aksilik çıkmazsa, kendimi iyi hissedersem...

oldukca heycanlı bırgun olsa gerek bebısını goruceksın bızımde randevumuz cmtsıye ıns..

akşam cok fena bel agrılarım vardı 4-5 kez kalktım dogurcam sandım koptu sankı belım böyle olunca bı an once dogurmak ıstıorum son gunlerım cekıcem mecbur helede bu hafta daha heycanlıyım sankı cmtsı dr doguma alıcakmış gıbı hıssedıorum bebıste buyudu sanırım cunku daha fazla batıyor bu aralar kasılmalar vss cok bıde karnım duşmuş öle dıolar ne demekse ?dogum yakın sanırım onu demek ıstıolar eee zaten ıkı haftam kaldı benım ıcımden hep mayısta doguracagım gecıyordu ama mayısı da bıtırıoruz ayyy heycanım hat safhada dogumda ne olurum bılmem heyecandan ölurum heralde:1:

hanimlar sezeryan konusunda ne dusunuyorsunuz ben yarin dr. konusup dogurmayi dusunuyorum

tabiki en iyisi normal doğum ama ben ilk doğumumu eşi yaşlandığı için sezeryan oldum gerçii normalden korktuğum için isteğimde bu yöndeydi ben memnun kaldım sütümde hemen geldi göbekte biraz diyet ve sporla toplanıyor ama yinede bünye meselesi.

slm kızlar :3:
yine geçmişe bakamadım.. sabah utopya msg atmıstı cok saolun kocama yazdırdım msgı..
oğlum cok tatlı:nazar: mucizeee diyorum baskada bişey demiyorum..
o küçücük agzıyla emmeye calısması fln:16:
hastaneden baglanıyoruz tabikide size..
dogum hikayemi anlatmasam daha iyi:53:
genel oldum anesteziyi.. bütün o planlar istekler fln doguma hazırlanırken pufff diye yokoluyomuşşşş..
ameliyathaneye girince o yeşil örtüler örtülmeye baslanınca ve çırılcıplak kalınca eller ayaklar dolanıyo birbirine.. ölüm ve yaşam..
insan bi milyon şey düşnmeye başlıo..

boncuum agladıda smdı aldm kucagıma yasladm gögsume popişini pışpışlıyorm..
yazıcam yıne kızlar

ayyy içim gıttı sen böyle anlatıncaa oyşşş bebısın kokusu ve onunla yatmak maşşallah bebısıne cnm Allah bızlerede nasıp etsın artıq bende bı an once oğluşumu kucagıma almak koklamak ıstıorummmmmmm

kolay gelsin canım allah yardımcın olsun :) zor iş :)

normal mi sezeryanmı bende hala karar veremedim kızlar cumartesi dr a gidince karar veririz belki o zaman kadr düşünmekteyim
annemlerde memleketen cumartesi gelecek kayınvaldemlerde yakında gelirler herhaldee
ewimiz meleğimi karşılayanlanlarla dolmaya başlayacak sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/515825-normal-dogum-yapan-unlulerin-hikayeleri.html

Son düzenleme:

benim ilk doğumum sezeryan genel anestezi ile oldum.çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum korkmayın gerçekten doktorunuz yönlendiriyorsa yada siz normal yapamayacağınızı düşünüyorsunuz sezeryan çok mantıklı.ben tüplerimi bağlatacağım için gene sezeryan olacağım kısmetse

günaydın kızlar...
okuldayım,bugün çoğu öğretmen yok eylem var ya...akşam uykumuz geldimi biz çok rahat uyuyoruz maşallah yani,sabahta iş var diye kalkıyoruz...
oğluş ta anası gibi uykuyu sevecek inşallah...

Siz de öğretmensiniz sanırım.Bende sınıf öğretmeniyim.Maşallah 37. haftanızdasınız ve hala çalışabiliyorsunuz.Erken doğum riski nedeniyle 30. haftamda doktorum okula devam etmeme izin vermedi.

bugun 23 mayıs kızlar ayy bende yarın kandıl gunu dogurmak ıstıyoruuummm :31::16:

annem bende sagolsun temızlık yapıyor bende gecmısı okudum sakın bı gece doguran yok ayy ın yarın ILK PENTI VE BEN dogururuz sıra bızlerde :52::52::52::52::52:

esracım-oliipssscim demişsiniz ya wc ye kalkıyoz diye....anammmmm o bende de oluyor...
ben razıyım valla yinede,yapıp hemen geri yatıyorum ve uykuya dalıyorum...
bu zamanlarında kaç yastıkla belini destekleyip,rahat uyuma pozisyonu arayanlar var onları düşündükçe ben iyi uyuyorum diyordum...
yoksam bende uyanıyorum tabisssiiiii.
ama iyide oluyor gece 4-5 gibi kalkınaca kan şurubumu içipppp hop tekrar yatağa,sonra sabah uyanınca 1 saat zaman geçsin derdim de olmuyor iyi oluyor aslında :1:

ya pelloshe doğum yaptı,hayırlı olsun yeniden...yazmış ya popişini pışpışlıyorum diye,bir canım çekti ki sormayın :1:

umaygulaycım...anammm onlar tabi normal doğururlar,o kadar ekip benimde çevremde pervane olsa,hürrem sultan gibi hissederdim ben de kendimi...eeee çoğu da epidural yaptırıyor...sonra da normal doğurdum diye övünüyorlar...
yaw başlarında terlerini silen ayrı,ellerini tutup destek olan ayrı oluyor onların...
gülben ergen kaç kişilik ekiple girmişti normal doğuma hatırladınız mı...
neyse ya onların parası,çevresi varsa bizim de Rabbimiz var...
kimin kalmış bebeği içerde bizimkiler kalsın :1: hayırlısıyla,sağlıcakla doğacaklar inşallah...

günaydın haziran anneleri.
biz bu gece sabahı sabah ettik. çok geç uyuyabildim. yatar yatmaz kasıklarımda karnımda sancılar başladı. bir türlü uyuyamadım. sabaha kadar on kere uyandım sanırım. dünkü enerjimden eser yok. çok halsizim. evde bir sürü iş var. daha kahvaltı bile yapmadık üşengeçlikten.
bugün doğumlar var. Allah hepsini bir avazda kurtarsın. sağlıkla sıhhatle alsınlar bebişlerini kucaklarına. sonra da sıra bize gelsin artık. uykusuzluğu bebeişlerimizle yaşayalım.

Siz de öğretmensiniz sanırım.Bende sınıf öğretmeniyim.Maşallah 37. haftanızdasınız ve hala çalışabiliyorsunuz.Erken doğum riski nedeniyle 30. haftamda doktorum okula devam etmeme izin vermedi.

meslektaşım :13:
vallahi dilimi ısırayım ben çok rahat geçirdim hamileliğimi...
bir ara böbrek taşı yüzünden sıkıntılarım oldu onlar da hep Allah'ın hikmetiyle cuma günleri başlayan ağrılar pazar günü geçti...
sonra 2 kez düşürdüm taş ve bitti...

evde olsam biliyorum erken bunalıma girerdim,fena olurum çünkü...eee böyle de nöbet te tutmuyorum,rahatım da dersler de bitti...
sınıfta mesela çocuklar kitap okuyor,resim çiziyor ben de buradayım :1:

kızlar bizim hastanemiz 50 dk falan sürüyor gitmesi sancım falan başlarsa önce 30 dk da bir oluyormuş ya bu sancılar sıklaşmadan mı gitsek acabaaa dr.a sormayı unutmşum cumartesi soracağımda gitmeden burdada konuşalım dedimm yani o zamana kadar bişi olursa :9:
aay ben çok merak ediyorum mayıs annelerinin çoğu 37 38. haftalarda doğm yapmış bende yaparmıyım acabaaa bu hafta çok merak ediyorum ya çok sabırsızlanıyorum tak etti canıma hadi kızım gel yanımaaa:21:

Back
X