Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meslektaşım :13:
vallahi dilimi ısırayım ben çok rahat geçirdim hamileliğimi...
bir ara böbrek taşı yüzünden sıkıntılarım oldu onlar da hep Allah'ın hikmetiyle cuma günleri başlayan ağrılar pazar günü geçti...
sonra 2 kez düşürdüm taş ve bitti...
evde olsam biliyorum erken bunalıma girerdim,fena olurum çünkü...eee böyle de nöbet te tutmuyorum,rahatım da dersler de bitti...
sınıfta mesela çocuklar kitap okuyor,resim çiziyor ben de buradayım
Maşallah diyeyim tekrar.Benim bu yıl 5. sınıflardı.Aniden bırakmak çok zor geldi başlarda.Ama alıştım şimdi.Önce kendi çocuğumu düşünmeliyim.1 hafta sonra mı ayrılacaksınız?
günaydın haziran anneleri.
biz bu gece sabahı sabah ettik. çok geç uyuyabildim. yatar yatmaz kasıklarımda karnımda sancılar başladı. bir türlü uyuyamadım. sabaha kadar on kere uyandım sanırım. dünkü enerjimden eser yok. çok halsizim. evde bir sürü iş var. daha kahvaltı bile yapmadık üşengeçlikten.
bugün doğumlar var. Allah hepsini bir avazda kurtarsın. sağlıkla sıhhatle alsınlar bebişlerini kucaklarına. sonra da sıra bize gelsin artık. uykusuzluğu bebeişlerimizle yaşayalım.
geçmiş olsun canımmm bende uyuyamıyorum yaa bazen arda uydğm oluyor ama nadiren bebek biraz durulunca uyuyorum ama o zamanda niye hareket etmiyor diye düşünmekten uyuyamıyorum hareket edincede rahetsız oldğmdan öyle bir kısır döngü iile geceler geçiyor sanırım yani anlayabiliyorum seni..
aa kimler bugün doğum yapıyor acabaaa mayıs annelerinin çoğu sezeryan olmuş bizde sezeryanla başladık bakalım böylemi dewam edecek
geçmiş olsun canımmm bende uyuyamıyorum yaa bazen arda uydğm oluyor ama nadiren bebek biraz durulunca uyuyorum ama o zamanda niye hareket etmiyor diye düşünmekten uyuyamıyorum hareket edincede rahetsız oldğmdan öyle bir kısır döngü iile geceler geçiyor sanırım yani anlayabiliyorum seni..
aa kimler bugün doğum yapıyor acabaaa mayıs annelerinin çoğu sezeryan olmuş bizde sezeryanla başladık bakalım böylemi dewam edecek
kızlar bizim hastanemiz 50 dk falan sürüyor gitmesi sancım falan başlarsa önce 30 dk da bir oluyormuş ya bu sancılar sıklaşmadan mı gitsek acabaaa dr.a sormayı unutmşum cumartesi soracağımda gitmeden burdada konuşalım dedimm yani o zamana kadar bişi olursa
aay ben çok merak ediyorum mayıs annelerinin çoğu 37 38. haftalarda doğm yapmış bende yaparmıyım acabaaa bu hafta çok merak ediyorum ya çok sabırsızlanıyorum tak etti canıma hadi kızım gel yanımaaa
Benimde hastane 1 saat 20 dk falan sürüyor.Doktoruma sordum yetişebilirmiyim diye.2.doğumlar 8 saat sürüyor çok rahat yetişirsin dedi.Sancılar çok sıklaşmadan gitmek lazım yoksa yol çekilmez.
herkeslere günaydıınn bizim bugün yine kontrolümüz var artık 3 günde bir giriyoruz nstye, ama bu sabah sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyo genital bölgeme arada kasılmalarım oluyo belki doğum başladıda haberim yok
herkeslere günaydıınn bizim bugün yine kontrolümüz var artık 3 günde bir giriyoruz nstye, ama bu sabah sanki adet olacakmışım gibi sancı giriyo genital bölgeme arada kasılmalarım oluyo belki doğum başladıda haberim yok
bir ara böbrek taşı yüzünden sıkıntılarım oldu onlar da hep Allah'ın hikmetiyle cuma günleri başlayan ağrılar pazar günü geçti...
evde olsam biliyorum erken bunalıma girerdim,fena olurum çünkü...eee böyle de nöbet te tutmuyorum,rahatım da dersler de bitti...
Canım sana bi sorum olcak ben de bilgisayar öğretmeniyim 34.haftamdayım çalışabilir raporu aldım okula teslim ettim. Temmuz başı doğum göründüğü için doğum öncesini eylüle aktarma şansımı kullanıcam inşallah, benim başka bi şey yapmama gerek var mı idare mi hallediyo her şeyi?:26:
evet tatlım bende drumda cok memnunum ben cok sevıyorum sadece dr ıcın o hastaneye gıdıyorum yoksa ucuz bı yer deıl ama evrım hanımın gulen yuzu ıcın deger
çok şükür ben de rahat geciriyorum ya.. valla o da allahtan diyorum cünkü ankarada yalnızız ve çalışıyorum ben..
ama bence calısıyor olmam hem çık kilo almamamı sağladı hem de dikkatimi işle dağıttığım için kendim ve bebegimle ilgili pimpirikli davranmaya vaktim olmadı..
son 3 haftaya kadar calısmıs olcam inşala..allah yüzüme baktı da süper bi hamilelik geciriyorum daha ne isteyim.. doktorum başarılarının devamını dilerim diyo her seferinde..
bi de doğumum kolay olursa başka bişey istemem..
ayy inşallah olsada bitse ya her gece bir kabus görüyorum doğumla ilgili, bütün börtü böcek tüm canlılar normal yollarla doğuruyoo bende doğururum diye motive etmeye çalışıyorum kendimi bir hırs gelmişken fırtlatayım bitsin gitsin.
bu arada açılmanın olup olmadığı ne şekilde anlıyor doktor yine parmaklaması mı gerekiyor yoksa nstde mi belli oluyor
Canım sana bi sorum olcak ben de bilgisayar öğretmeniyim 34.haftamdayım çalışabilir raporu aldım okula teslim ettim. Temmuz başı doğum göründüğü için doğum öncesini eylüle aktarma şansımı kullanıcam inşallah, benim başka bi şey yapmama gerek var mı idare mi hallediyo her şeyi?:26:
ayy inşallah olsada bitse ya her gece bir kabus görüyorum doğumla ilgili, bütün börtü böcek tüm canlılar normal yollarla doğuruyoo bende doğururum diye motive etmeye çalışıyorum kendimi bir hırs gelmişken fırtlatayım bitsin gitsin.
bu arada açılmanın olup olmadığı ne şekilde anlıyor doktor yine parmaklaması mı gerekiyor yoksa nstde mi belli oluyor
evet tatlım bende drumda cok memnunum ben cok sevıyorum sadece dr ıcın o hastaneye gıdıyorum yoksa ucuz bı yer deıl ama evrım hanımın gulen yuzu ıcın deger
hepinize günaydın güzel annecikler.. bende uykusuz bir gece geçirdim kızlar ilk defa adet sancısı gibi ağrımda oldu ama benim için daha erken değil mi? bu arada size danışmak istediğim bir konu var manuel süt sağma pompası almayı düşünüyorum MİLKWAY MANUEL GÖĞÜS POMPASI VE LANSİNOH GÖĞÜS POMPASI arasında kaldım bana yardımcı olurmusunuz? milkway'in ürünü hakkında hiç yorum bulamadım ama lansinohtan çok memnun olan var
günaydın kızlar ya evdeyken sizi hiç takip edemiyorum ( sayfalar çok birikmiş biraz bakayım dedim ama bitiremedim.
varmı kızlar bugün doğuran.. CERSER kuzuna maşallahhh yerim ben onu..
kızlar günaydın
doktordan geldik ve güzel haberlerle geldim çok şükür
biliyorsunuzki suyum azalmıştı
bu kontolde biraz artmış çıktı, doktor gayet iyi bu bizim işimizi görür dedi
plesentayı sordum, iyi durumda dert etme herşey normal dedi (kireçlenme artmamış yani)
suyum da plesentam da iyiymiş yani çook şükür
nstde bebek hareketleri iyi çıktı, bende de hafif sancı çıktı ama doktorum önemli olmadığını söyledi (geneli 25-50 arasında, 50-75 arası olan da vardı)
kilomuz 2665 olmuş, 2350 idi geçen hafta, 300 gram almış sevindim
geçen hafta biraz geri kalmıştı ama bu hafta açığı kapattı
kalp atışı ve kordon kanı iyi
solunum yapıyordu, onu da saydı çok iyi dedi
yalnız kordonu boynuna dolamak üzere
tek taraflı atmış tam dolamamış ama muhtemelen kordon dolanacak boynuna
bir dahaki kontrolde belli olur artık
kordon dolanırsa seçim şansım olmadan sezeryan olacak zaten
sağlık olsun
35+3teki değerlerimiz
FL 33+5
kilo 35+2
AC 35+6
BDP 36
FL hariç değerlerimiz gayet normal gidiyor
onun için de sakın kafana takma kısa boylu olacak diye, bunlar milimetrik ölçüler, kısa bile olsa gözle görülür bir fark hiç olmayacak dedi
yüzünü gördük kaç haftadan sonra, fındık gibi bişey
resmini alalım mı dedim
hemen 3 boyutluyu açtı, rahat 10 dakika uğraştı ama görüntü yakalayamadı
hocam tamam önemli değil dedikçe hırslandım gösterecem dedi
siyah beyaz fotosunu alabildik, pek net değil ama ekleyim yine de
belki de gördüğümüz son fotosu olur