- 28 Mart 2012
- 202
- 10
- 98
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #31.001
Haziran annesi olamadım :) mayıs annesi oldum kızlar kızım geldi cumartesi günü çok şükür sağlığımızla evdeyiz..
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Maşallah bebişine darısı başımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran annesi olamadım :) mayıs annesi oldum kızlar kızım geldi cumartesi günü çok şükür sağlığımızla evdeyiz..
canım yeni yaptırdım tahlillerimi lokosit 2-3 çıkmış ama 7-8 epitel görüldü diyo bu epitel eğer enfeksiyona bağlıysa sanırım haklısın.haftaya gidicem kontrole acaba beklemesemde eşimle tahlilleri doktora göndersemmi.bu arada hastane çantamda hazır :)))))))geceleri uyku uyuyamıyorum artık.
kızlar hiç süt sağma pompası alan yokmu aranızda?
kızlar nisan annelerinde bişeye denk geldim..
bebekleri kolik olan, ağlayan anneler bebeklerine;
Hamilelik ve Annelik » Buzuki Orhan Osman bebeğiniz Ağlamasın dinle
burdaki sesleri dinletiyolarmıs..
bunlar anne karnında bebeğin duydugu seslermiş..
we gercekten de işe yarayan olmus
cok sasırdım ya..
insallah basımıza gelmez, ama gelirse de bilelim şimdiden belki faydası olur
kızlar gögüs kremi olarak hangi markayı önerirsiniz
cok sasırdım ya..
cok sasırdım ya..
arkadaşımın bebeği hiç uyumuyodu en son doktoru fön makinasını bi deneyin demişti ve cidden işe yaradığını söyledi tek sorunları komşular olmuş uyuyamıyoruz diye doğal olarak. ayyyy inşallh bizimkilerde olmaz böyle şeyler:44:
benim arkadasım da camasır makinası calısır waziyetteyken üstüne koyup uyutuyodu
bi tek öyle uyuyomus ilk zamanlar
Aynen ya biz yasamayız insallah..
ayyy o halde düşündümde birden kendimi uykulu gözlerle makina üstünde kızımı uyutuyorum o makına üstünde ben makinanın önünde uyuruz artık
ay Allah korusun nie gülüyosam
dilimi ısırıym
![]()
Hanımlar internette çok satanlarda buldum kitabı, çok iyi bi kitap diye de duydum..
"BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER" Tracy Hogg/Melinda Blau
Beslenme ve uyku alışkanlığından tuvalet eğitimine kadar bilgiler veriyormuş..
Aranızda alanınız ve okuyanınız var mı acaba? alsam mı bende bilemedim, yoksa hiç kafamı karıştırmasam mı?
Her bebeğin huyu suyu farklı oluyormus sonucta..
Ne yapsam bilemedim:44:
ben o kitabı geçen hafta aldım ve dedim ki '' Allahım ya bu kitabı almadan doğursaydım, ne yapardım?? ''
cidden bak, o kadar yani, şimdi biran önce bitireyim diye telaşa kapılıyorum ve altını çize çize okuyorum ki bu tarz kişisel gelişim bilmem ne kitaplarıyla hiç aram yoktur çok sıkılırım
ama bu kitap bence çok iyi, her bebek farklıdır ve farkları da yazmış zaten, bebeği rutine oturtmayı, hareketlerini-ağlamalarını yorumlamayı, nasıl uyutmamız, kaç saatte bir emzirmemiz, gece uyanınca ne yapmamız gerektiğini, hatalı evebeynlik davranışlarını v.s. v.s. hepsini anlatıyor hemde dönem dönem, ben çok beğendim, çok etkilendim ve aldığıma çok memnunum ki daha bitmedi, mutlaka ama mutlaka tavsiye ederim.
yukarıda bahsettiğim kitapta bebeğin ağlama sebebinin büyük ihtimalle açlık, sütümüzün yetmemesi veya bebeğin yeterince emememesi olabileceği ve bunu anlamak için sütümüzü sağmamız, bebeği biberona alıştırmamız, en azından günde bir öğünü başkasından yemesi ve böylece anneye biraz daha özgürlük alanı kalması tavsiye edildiğinden ötürü hiç düşünmememe rağmen sırf bu sebeple ''lansinoh manuel göğüs pompası aldım, memnuniyet oranı çok yüksek, eczanemizde.com da 39 lira,