• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

walla ben sezeryanın "S" sini getiremiyorum aklıma.. :18:
hem sezeryandan cok korktuğumdan, hem cok normal doğum istediğimden..
kendimi cok hazırladım normal doğuma, hep ona sartladım.
ama böyle diyip, bu kadar kendimi hazırlayıpta sezeryana mecbur bırakılıcam gibi geliyo..
hayırlısı olsun..
Nasıl hayırlıysa öyle gelsin miniğim.. önemli olan o..
aslında tarihinin belli olması da ayrı bi güzeldir, insallah sende hayılısıyla al yawrunu kucagına canım :16:

İstediğin gibi olur doğum inşallah canm ama çok şartlandırmamaya çalış kendini bende kesinlikle sezeryan istemiyorum diyordum mesela benimde bebiş dönmedi bana sezeryan yolları göründü, halbuki normal doğum diye tutturmuştum, şimdide telkin ediyorum kendimi kızım sağlıklı olsunda ne olursa olsun diye :))

hayirli kandiller
bereketli uc aylar
mubarek cumanin mujdecisi mubarek persembeler olsun
tam gun kosusturduk cok sukur yarin 3 te ikindiyle elifte aramizda olacak

Ayni durumdayiz hepimiz ben gece 1-2 den once yatamiyorum tabi sabahta kalkamiyorum:))
Genelde bu saatlerde topik sesiz oluyo birtek yurtdisindaki gurbetciler kaliyo:)

Ben gündüz uyuyorum o yüzden gece hortluyorum böyle
Kaçta yatarsam yatayım sabah kıtlıktan çıkmış bir şekilde kalkıyorum
Kalkmışken uyumuyorum
Karıştı herşey evde kalınca

hayirli kandiller
bereketli uc aylar

sanada hayırlı kandiller canım sağol. ayy yarın yine bebişmi geliyor :) Allah bağışlasın canım kolay bir doğum geçirirsin umarım

elaaym maşallah bebişine çok şeker ya:16::16::16:

hoşbulduk canım
kocamla yatağa girdim belki uyurum diye
beni sinir etti tartıştım
o kadar da uykum vardı

ben de girdim uyurum die ama yine o uyudu ben kaldım bebeğin tekmeleri ile bide çok tedirginim her an doğum zamanı gelebilir gibi bugün doktora gittim.ama çok korkuyorum ağlayıp duruyorum napıcam nasıl doğurucam hep içimde kalma şansı olsa :) ama gelmesini de istiyorum merak ediyorum çokk.kkarmakarışığım anlıcanızzz ve uykusuzz :))

hayirli kandiller
bereketli uc aylar

Seninde hem uc aylarin hemde bu mubarek aylardaki ilk Kandilin mubarek olsun cnm.
Anladigim kadariyla yarin bebisine kavusucaksin heralde. Rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin.
Ne guzel mubarek Kandilde kavusucaksin yavruna bizlere de dua et olur mu?bizde senin duaciniziz.

Back
X