• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amiiiiin inşallhhh ayyyy hadi hayırlısı mubarek günde gelicek elif bebek annesi bizim yerimize de öp kokla :16:[/QUOinden seveni sevdigTE
yarin im nasip ederse duami edip yattimda hepinizi aklimdan gecirecem hanimlar
kurban oldugum allah seveni sevdiginden ayirmazmis sirayla hepimiz kurtuluruz hayirlisiyla

hakkinizi helal edin dualarinizda pay verin arkadaslar

bizim bebeklerde mi gece yiycek acaba.......

Zaten onlarin oburlugundan dolayi bu haldeyiz:))
Onlar dogsun gece bizi yicekler:))
olsun kuzum bir doğsun her şeye razıyım:emir_bebek:
hayirli kandiller
bereketli uc aylar
mubarek cumanin mujdecisi mubarek persembeler olsun
tam gun kosusturduk cok sukur yarin 3 te ikindiyle elifte aramizda olacak

ne güzel canım inş hayırlı sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun

kızlar iyi geceler ben dün gece hiç uyuyamamıştım şimdi uyku bastı sanki kaçırmadan gideyim yarın görüşmek üzere hayırlı kandiller

Seninde hem uc aylarin hemde bu mubarek aylardaki ilk Kandilin mubarek olsun cnm.
Anladigim kadariyla yarin bebisine kavusucaksin heralde. Rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin.
Ne guzel mubarek Kandilde kavusucaksin yavruna bizlere de dua et olur mu?bizde senin duaciniziz.

Sanada hayırlı kandiller canım.
Sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah bebişini kucağına
sagolun arkadaslar sanirim elif adina yakisir gelecek

Ben gündüz uyuyorum o yüzden gece hortluyorum böyle
Kaçta yatarsam yatayım sabah kıtlıktan çıkmış bir şekilde kalkıyorum
Kalkmışken uyumuyorum
Karıştı herşey evde kalınca

Ben eger sabah erken kalkarsam oglen dayanamiyorum kesin yatiyorum sonra dedigin gibi gozler gece 1-2'ye kadar faltasi gibi,Allahtan esimde uyumuyo da yanliz kalmiyorum.
Sabah kahvaltisindan oldum olasi nefret ederim,tabi biri hazirlarsa ve yanimda arkadas olursa haric:))))

Ben eger sabah erken kalkarsam oglen dayanamiyorum kesin yatiyorum sonra dedigin gibi gozler gece 1-2'ye kadar faltasi gibi,Allahtan esimde uyumuyo da yanliz kalmiyorum.
Sabah kahvaltisindan oldum olasi nefret ederim,tabi biri hazirlarsa ve yanimda arkadas olursa haric:))))

Ben yalnızım yatakta dönüp eşimi de rahatsız etmek istemiyorum o yüzden tamamen uykum gelene kadar uyanık duruyorum

uykusuz anneler
benim isler beni bekler
hayirli geceler
hersey dilediginizden guzel olsun
cepten yazmak coooooooooooook zor

kızlar iyi geceler ben dün gece hiç uyuyamamıştım şimdi uyku bastı sanki kaçırmadan gideyim yarın görüşmek üzere hayırlı kandiller
iyi gecelerrrrr

kızlarrr benimde çok uykum geldi bana da yatak göründü hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun doğum yapacak arkadaşların da tekrardan Allah yardımcıları olsun :80::80:

Ben yalnızım yatakta dönüp eşimi de rahatsız etmek istemiyorum o yüzden tamamen uykum gelene kadar uyanık duruyorum

Biz esimle cocuklari uyutup soyle 2-3 saat kafamizi dinliyoruz,shbt ediyoruz biseylere bakiyoruz gunun en guzel ve sakin saatleri geceler bizim icin:))tabi 3-4 hafta sonra tekrar degisicek bu durum,ama olsun saglikli olsunda bebis de bize katilir beraber otururuz:)))

uffffff deli gibi uykum gelldi, ağzımm kopacak esnemekten :52:

ben kacıyorum hemen yataga kızlar...
uykusuzlara bol uykular diliyorum. kaçmadan yakaliyim su uykuyu :9:

Neden korkuyorsun doğumdan mı zamanın var daha

evet doğumdan korkuyorum dünden beri ağrım oluyo bebk hareket ettikçe bugün de kontrolum vardı doktor doğum zamanının geldiğini söyledi bebek aşşağıya inmiş suyunun gelmesi yakın dedi nst de sancı çıkmadı ama korkuları atamıyorum normalde var daha ama bakalım hayırlısı olur inş.

Yaaa kizlar su normal dogumdan korkmayin,mutlaka ki aci cekilio ama sonucubda sizi bekleyen mucizeyi kucaginiza alinca hersey bitiyo inanin bana.Hani derler ya yeniden dogmus gibi oluyosunuz iste aynen o tabir normal dogum icin gecerli,butun hersey bebis gelince bitiyo sanki 9 ay siz hamile degilmissiniz gibi agri,sizi hicbisey kalmiyo.
Ayy oyle guzel anlattimki hemen dogurasim geldi:))) yanliz bu soylediklerim tecrubeyle sabittir yabana atmayin:))

Back
X