• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Yaaa kizlar su normal dogumdan korkmayin,mutlaka ki aci cekilio ama sonucubda sizi bekleyen mucizeyi kucaginiza alinca hersey bitiyo inanin bana.Hani derler ya yeniden dogmus gibi oluyosunuz iste aynen o tabir normal dogum icin gecerli,butun hersey bebis gelince bitiyo sanki 9 ay siz hamile degilmissiniz gibi agri,sizi hicbisey kalmiyo.
Ayy oyle guzel anlattimki hemen dogurasim geldi:))) yanliz bu soylediklerim tecrubeyle sabittir yabana atmayin:))

Biri böyle konuşunca normal doğum çok şekerrrrrr geliyoda o birinin hep benim başımda böyle konuşması gerek :)
geceleri kesin sezeryan diyorum, gündüz sabah uyanınca afyon henüz patlamamışken 'normal doğururum ben yaa' diyorumm..
bakalım napcam(z)?
ama emin olduğum tek durum işaret gelmeden sezeryana girmek istemiyorum ..

hastanedeyim suan kizlar cepten yaziyorum nstye bagladilar 1cm acilmam varmis en az 5 sat var doguma ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo ama cekilemeyecek gibi degil bana dua edin

ilk_cim Rabbim yardimcin olsun, hemencik cikiversin bebis annesini cok ugrastirmadan.. saglicakla kucagina al .. ikinizde saglikli sihhatli donun evinize insallah.. ben bile heyecan yaptim..

hastanedeyim suan kizlar cepten yaziyorum nstye bagladilar 1cm acilmam varmis en az 5 sat var doguma ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo ama cekilemeyecek gibi degil bana dua edin

Allah senin ve bebisinin yardimcisi olsun,bir nefeste kurtarsin ins. seni Rabbim su mubarek gunlerin yuzusuyu hurmetine.
Yarin guzel haberlerini almak dilegiyle,ne guzel melegine kavuscaksin cok az kaldi ins. hep o ani dusun bizlere de dua etmeyi unutma olur mu?

Biri böyle konuşunca normal doğum çok şekerrrrrr geliyoda o birinin hep benim başımda böyle konuşması gerek :)
geceleri kesin sezeryan diyorum, gündüz sabah uyanınca afyon henüz patlamamışken 'normal doğururum ben yaa' diyorumm..
bakalım napcam(z)?
ama emin olduğum tek durum işaret gelmeden sezeryana girmek istemiyorum ..

Gulum sen bana mailiini ver ben sana her saat basi mail atayim normal dogum hakkinda:))))
Rabbim yardimcimiz olsun herkesin gonlune gore versin ins. hepimizi bir avazda kurtarsin.

Gunaydin kizlar,
Ilk napti acaba merak ettim,suni sanci falan verdiler mi acaba?
Rabbim bir nefeste kurtarsin ins.

amin canim hala bekliyorum yarim saatte bir sanci vuruyo 1 parmak acilmam var hala dayanilmayacak sancilar degil bebegin basi cok iyi yerlesmıs birazdan plates topu getirecekler hiç yorulmadan ziplamami soylediler bekliyoruz.

amin canim hala bekliyorum yarim saatte bir sanci vuruyo 1 parmak acilmam var hala dayanilmayacak sancilar degil bebegin basi cok iyi yerlesmıs birazdan plates topu getirecekler hiç yorulmadan ziplamami soylediler bekliyoruz.

Ayy cok sevindim iyi olmana suni sanci verdiler mi cnm?
Bide Epudral alicakmisin?
Suyun gelmeye dvm ediyodur acilma hizlanabilir insallah kolaycacik kurtulursunuz bebisinle:)simdi yasin falan okumustum senin icin dua ediyordum Rabbim yardimcin olsun ins. su mubarek gece de.

Gunaydin anneler

Ilk_cim cok sevindim ya,kandil gunu sezeryanmi isteyim derken suyun geldi hii :9:
Allahim sana agrisiz,kolayca bir dogum versin

Bu arada regaip kandiliz mubarek olsun

dogumlar olsun
bakalim hangimiz erken kurtulacaz
sakin ol
gelecek mucizenin guzellini dusun

Back
X