• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kizlar hepinizden Allah razi olsun pilates topunda yarim saatten fazla zipladim simdi suni sanci bagladilar arada sancilarim giriyo ama cekilemeyecek gibi degil, insallah dogurabilirim canli yayin yapiyorum size cepten:) ne olur dua edin cok ihtiyacim var

Canımmm benimmm inş bi avazda kurtulursun.Bak kandil günü sezeryan mı olsam diyodun ya,okadar yürekten istemişsin ki suyun geldi ve her şey normal gidiyor.İnş açılman güzel olur ve bebişini kollarına alırsın bugün.Dualarımız seninle tatlım,Allah yardımcın olsun..

gunayyydınn hayırlı kandıller kızlar allah dualarımızı kabul etsın bebıslerımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın saglıklı uzun omurlerı olsun ıns :34:

vee bugun 24 mayıs olsu bende hala tık yok doguran varmı bılmıyorum ben bı gecmısı okyup hemen gelıyoruuummm:52::52:

gecmısı okumaya calıştım ama dayanamadım negusel doguma gıdenler vr cok sevndım agladım
allahım ııce heycnlanıorum okudukca gun yaklastkca allah hepımze yrdım etsn:nazar:

günaydın herkeslere
ilk_ in doğumda olmasına çok sevindim
hayırlısıyla inşallah normal doğurur
kandiliniz de mübarek olsun kızlar
allah dualarımızı kabul etsin inşallah

benim sağ kalçam çook fena ağrıyor
hatta dün gece hiç hareket edemedim
acısından gözümden yaş geldi resmen yaa
şimdi de ağrıyor biraz ama dünkü gibi değil
dün doktoruma sormuştum kas sıkışması olur normal dedi, dayanamazsan parol iç, magnezyumunu iç dedi
magnezyumu içiyorum zaten ama çok fenayım yaa
inşallah artmaz
zaten hareketli değildim, şimdi iyice çakıldım kaldım

gülbeni de izliyorum
hep benle ilgili
fl kısalığı konuşuldu
tsh sordu şimdi de
ama adam felaket tellalı gibi
fl kısalığına hemen down riski dedi :47: gıcık oldum
az ılımlı olsana
tsh fazlalığı için de şimdi felaket tellallığı yapacak kesin

öncelikle kandiliniz mübarek olsun bebeklerinize allahım sağlık sıhat versin inşallahhh

doğumdaki arkadaşlara da ne mutlu kolaylıklaa doğumlarını yaparlar inşallahhhh ilk canım canlı yayındaymışsın :)))

hadi bekliyoruz haberleriniii

m,de bulantısı bende de akşamları oluyor bazen çok su içiyorum idrar yolları enf. için ondan

galiba midem çok dolu olunca kusuyorum başka nedni varmıdır bilemicem

günaydın canlar evde olmanın tadını çıkarıcam derken bu ağrılardan bıktım benimki artık iyice alttarafa baskı yapıyor çıkıcak yakında sanırım dayanamıyor :))
herkesin kandili mübarek olsun bu arada..
İlk_ doğuma gitmiş çok sevindim Allahım kurtarsın inş. hayırlı haberler alalım darısı bizlerin başına..

Günaydın güzel anneler,

çok heyecanlandım yine, ilk doğumdaymış.
Bir de ne güzel canlı yayın yapıyor, Allah razı olsun. İnşallah kolaycacık bir avazda sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini kucağına.
Doğum günü gönlüne göre oldu kandilde, inşallah kolaylığı da gönlüne göre çok kolay olur.

Kızlar kandiliniz mübarek olsun.

Back
X