• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Arkadaslar Elif'im çok şükür yanımda ama benim kanamam devam ediyor dualarınızı esirgemeyin

herkese hayırlı kandiller... biz de kandil programımızı yaptık geldik. çok şükür güzel geçti, çok aşırı maneviyat olmadı ama olsun, birazdan da yatsı kılar yatarız inş.. size dua etmeden yatmaya niyetim yok:34::34: ilk ten hbr yokmuş anladığım kadarıyla.. nilobella da hasta olmuş galiba, dikkat et canım kendine... hastalara ve ağrısı olanlara Rabbim bu gece hürmetine şifalar versin inş.. bebişine kavuşanlara da bol bol süt versin :)
herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..
başınız saolsun canım, Allah sabırlar versin..

canım sanırım ben de aynı acıyı çekiyorum.göğsümün ortasında özellikle öyle bir acı hissediyorum,sanki kanıyor.acayipte sırtıma vuruyor.

ay canım ya sanada geçmiş olsun kötü oluyor dimi benim karnımı çok sızlatıyor göbüşümü yanii

kızlar selam pazartesi doğumum var inş. hepinizin kandili mübarek olsun bana da dua edin bu mübarek gecede....

canım dualarımız seninle inş. kolay geçer kaçıncı haftanda sezeryan mı? lokal anestezimi düşünüyorsun?

herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..

canım benim dualarımız sizinle olsun inşallahh
yüreğini çok bunaltma elbet kolay değil ama içindeki miniğinide düşün canım
böyle bir günde dünyayı değiştrmek de herkese nasip olmaz allahın sewdği kuluymuş ne güzel
allahım mekanını cennet etsin inşallah...

hayrılı geceler kızlar.. herkese güzel rahat bir uyku diliyorum. uyuyamayanlar da teheccüd vakti dua edebilirler, hazır uyanıkken değerlendirmek gerek.. bugün hep dışarıdaydım bir haftadır neredeyse ev süpürülmedi, yarın da en az 10 kişi eve misafir geliyo... sabahın nurunda kalkıp hem temizlik hem ikramlıkları hazırlamam gerekecek, dua edin yetişsin.. zor gibi ama:50::50::50:

Arkadaslar Elif'im çok şükür yanımda ama benim kanamam devam ediyor dualarınızı esirgemeyin

ayyy canımm benimmne güzell elifini kucağına almışsın misler gibi kokla bol bol onu yumşacık ayak topuklarından öp doya doya.. uyurken seyret bol bol canım benim çok duygulandım ben yaaa bende elif koymak istiyorum ya bebeğimin ismini ondan sanırım
içim bir tuhaf oldu.. güzel prensesine bir sürü maaşallahhh:nazar: canım

allahım banada elifimi bağrıma basmayı nasip etsin inşallahhh

Kızlar bende acayip bir alınganlık var
Bu hamilelikte oldum böyle
Birşeylere takıp saatlerce ağlıyorum
Sizde de oluyor mu?

ay evet hatta bugün de eşim işten streslimi gelmiş nedir azıcık kalbimi kırdı gerçi hemen gönlümü aldı ama ben yinede hemen alındım ağladım birsürü
bu neden eğri duruyor dese hemen gözlerim doluveriyor zaten annem babam taa nerde bir tane tanıdık dost akraba yok
gerçi komşularımız çok iyiler sağlsnlarda ailenin yeri başka tabi..

allahtan az kaldı annişlerrrr cumtsi geliyorlar 40ım çıkana kadar yollamicam..

hayrılı geceler kızlar.. herkese güzel rahat bir uyku diliyorum. uyuyamayanlar da teheccüd vakti dua edebilirler, hazır uyanıkken değerlendirmek gerek.. bugün hep dışarıdaydım bir haftadır neredeyse ev süpürülmedi, yarın da en az 10 kişi eve misafir geliyo... sabahın nurunda kalkıp hem temizlik hem ikramlıkları hazırlamam gerekecek, dua edin yetişsin.. zor gibi ama:50::50::50:

canım sen hamile bir bayansın senden pasta börek uman utansın benceee kendini hiç yorma normal vakitte kalk evini süpür toparla hazır ikram al çay demle ver yesinler aaaa birde pasta börek mi yapacannn

ay evet hatta bugün de eşim işten streslimi gelmiş nedir azıcık kalbimi kırdı gerçi hemen gönlümü aldı ama ben yinede hemen alındım ağladım birsürü
bu neden eğri duruyor dese hemen gözlerim doluveriyor zaten annem babam taa nerde bir tane tanıdık dost akraba yok
gerçi komşularımız çok iyiler sağlsnlarda ailenin yeri başka tabi..

allahtan az kaldı annişlerrrr cumtsi geliyorlar 40ım çıkana kadar yollamicam..

Sanırım benim hamilelikten sonra hiç arkadaşım kalmıcak
Hepsine şu an gönül koymuş durumdayım
Nabıcam bilmiiyorum ben ya

Canim Rabbim yavrunu anali babali buyutsun ins.
Benimde ikinci dogumumda kanamam olmustu 4 saat durduramamislardi ama sonra durdu cok sukur beni dogumhaneden cikaramadilar bile,kizimi 4 saat sonra gorebilmistim.
Bak sen cikmissin dogumhaneden heralde bebisin yanindaymis,korkma Allahin izniyle gecer,Rabbim yardimcin olsun dualarimiz sizlerle ins.

Sanırım benim hamilelikten sonra hiç arkadaşım kalmıcak
Hepsine şu an gönül koymuş durumdayım
Nabıcam bilmiiyorum ben ya

dostların hamile psikoljsinde oldğnu biliyorlardır
doğumdan sonra n ormale dönünce hep birlikte konuşp gülersiniz bile
canım ee dost dedklerin böyle zamanlarda belli olur hiç sıkma canını

Bilmiyorum canım ya
Hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum nedense
Geçer inşallah

canım ben ne ünideki ark. larımla birlkteyim nede memleketimdeki arkadaşlarıma
üstelik hamile oldktan sonra şehir değiştirdik eşimin tayini çıktı ve
yeni taşındğmz yerde bir çalışma ortamımda olmadğı için hiç arkadaş edinemedim
zaten kolay alışan bir insanda değilim apartmanda teyzeler var sağolsnlar da nereye kadar
keşke kafama göre dostlarım yakınlarımda olsa zaten aaneden babadan ayrı diyarlardayım
birde ark. olmayınca kendii çok yanlz hissediyorum bu topik bana bir sürü arkadaş dost verdi sağolun herkese
birde tabi faceden falan akrabalarımla dostlarımla görüşüyorum ama herzaman
olmuyor sahile dolaşmaya çıkacağım eşim işte oluyor gel çıkalım diyecek kimsem o lmuyor
ayy çok sıkıldım bir kahve içelim diyecğm insanlara ihtiyaç duyuyorum
ama inan olmuyor
sosyal hayatta otrp konuşacğn insanlara ihtiyaç duyuyor insan bir yerden sonra
sen yinede de şikayetçi olma bak bir selam verdin borçlu çıktın :) :26::27::111::111:

canım ben ne ünideki ark. larımla birlkteyim nede memleketimdeki arkadaşlarıma
üstelik hamile oldktan sonra şehir değiştirdik eşimin tayini çıktı ve
yeni taşındğmz yerde bir çalışma ortamımda olmadğı için hiç arkadaş edinemedim
zaten kolay alışan bir insanda değilim apartmanda teyzeler var sağolsnlar da nereye kadar
keşke kafama göre dostlarım yakınlarımda olsa zaten aaneden babadan ayrı diyarlardayım
birde ark. olmayınca kendii çok yanlz hissediyorum bu topik bana bir sürü arkadaş dost verdi sağolun herkese
birde tabi faceden falan akrabalarımla dostlarımla görüşüyorum ama herzaman
olmuyor sahile dolaşmaya çıkacağım eşim işte oluyor gel çıkalım diyecek kimsem o lmuyor
ayy çok sıkıldım bir kahve içelim diyecğm insanlara ihtiyaç duyuyorum
ama inan olmuyor
sosyal hayatta otrp konuşacğn insanlara ihtiyaç duyuyor insan bir yerden sonra
sen yinede de şikayetçi olma bak bir selam verdin borçlu çıktın :) :26::27::111::111:

Ah canım senin durumunu düşünemiyorum bile
Allah yardımcın olsun
Ben de işten izne ayrılınca bu hala geldim
Yalnız kaldım tabi herkes çalışıyor
Normalde yalnızlığı çok severdim
Acayip ilgi ister oldum bu hamilelikte

Ah canım senin durumunu düşünemiyorum bile
Allah yardımcın olsun
Ben de işten izne ayrılınca bu hala geldim
Yalnız kaldım tabi herkes çalışıyor
Normalde yalnızlığı çok severdim
Acayip ilgi ister oldum bu hamilelikte

doğumdan sonra herşey yoluna girer inş. senin alınman normal onlar anlayışla karşılayacaktır doğumdan sonra eski haline geldğni görünce farkı anlarlar artık sen yinee dostlarının kıymetini bil :)

iyi geceler hanımlarr gene uyku tutmadı eniii eşimi uyuttum miss gibi uyuyorr ne güzel..bende sizleri merak ettim

ilk_ ne yaptı haber var mı?

bugün oğlumun perde halı uyku seti ve odasına koacağım minderleri hallettim bakalım önümüzdeki haftaiçi hepsi gelicek inşallahh...

iyi geceler hanımlarr gene uyku tutmadı eniii eşimi uyuttum miss gibi uyuyorr ne güzel..bende sizleri merak ettim

ilk_ ne yaptı haber var mı?

bugün oğlumun perde halı uyku seti ve odasına koacağım minderleri hallettim bakalım önümüzdeki haftaiçi hepsi gelicek inşallahh...

İyi geceler
Güle güle kullansın oğluşun canım aldıklarını

Back
X