- Konu Sahibi TwoPrincess
- #31.701
Günaydınn ben daha yeni uyandım 

keşke biri kahvaltı hazırlasa :)) çok güzel haberler var İlk_ ve hsnblr gözünüz aydın olsun bebişlerinizi kucağınıza almışsınız rabbim hayırlı ömürler versin bebişlerin fotolarını bekliyoruz..
topiğimizin ilk normal doğumuda gerçekleşti bakalım biz napıcaz benimde yavaştan doğum korkusu sardı gibi bazen kendimi nasıl normal doğum yapıcam derken buluyorum Allah yardımcımız olsun
(
bugün bende kahvaltımı yapatım evi topliim çarşı pazar gezeyim :)
canım merhamet olması gerekiyor biraz insanın içinde senin kayınvaliden düşüncesiz davranmış ama boşver üzme kendini annende yanında 1 hafta kalsa yeter daha sonra emin ol herşeyi kendin yapabileceksin kimseden hiç bişey bekleme gün gelir devran döner Allah yardım edecektir.
topiğimizin ilk normal doğumuda gerçekleşti bakalım biz napıcaz benimde yavaştan doğum korkusu sardı gibi bazen kendimi nasıl normal doğum yapıcam derken buluyorum Allah yardımcımız olsun
bugün bende kahvaltımı yapatım evi topliim çarşı pazar gezeyim :)
evlilik güzel şeyde.. şu kaynana derdi olmasa. şimdi şöyle düşünenler olabilir. bigün sende kaynana olacaksın ve de ne olursa olsun o senin eşinin dünyaya gelme sebebi. aynen de öyle, evet. ama...
daha yeni evli sayılırım. çok yağcı, dilbaz biri değilimdir. onun beni sevmediğini düşünüyorum çok soğuk geliyor bana. kızı benden 1 bucuk ay sonra doğum yapacak. annen gelsin ben kalamam dedi, herkes kendi kızını düşünür deditam sevmeye başlıyorum bi laf ediyor buz gibi soğutuyor kendinden
benim abim ve babam evde yalnız bırakılamayacak durumdalar. annem ameliyatlı. demek ki zor durumda kalsam yapayalnız bırakacak
esyalarım yeni alınıyor, hep ucuzuna kaçmaya çalıştı çok üzdü bu beni
su dünya da Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin arkadaslar. bunu anladım ben. keşke eşimin ve benim maddi durumumuz iyi olsaydı da alnımız dik kendimiz alabilseydik her seyimizi. ama bi yandanda diyorum ki anne baba zor günde destek değilse ne anlamı var?
ve de sunu da anladım anneannem derdi ki, "el" derken dudak kapanmaz, "benim" derken kapanır. demek ki "el den gercekten yar olmuyor"gelin- kaynana sürtüşmesi boşuna nam salmıyor
böyle olsun hiç istemezdim ben
![]()
canım merhamet olması gerekiyor biraz insanın içinde senin kayınvaliden düşüncesiz davranmış ama boşver üzme kendini annende yanında 1 hafta kalsa yeter daha sonra emin ol herşeyi kendin yapabileceksin kimseden hiç bişey bekleme gün gelir devran döner Allah yardım edecektir.