• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kısss böle hıc doguramıcakmışım gıbıydı suan heycandan öluyorum ve bol bol dua edıorum ınssss pzt dogururum zaten dr gözlerınden anladım ben bıde pers kadar dogar dedı ıns dedı böleee bı tuhafımmmm yaaa bebıs gelıor ınsss kıpır kıpırım napcagımı sasırdım bakkk aglarımmmmm haaaaaaaaaaaa

dr da gıdıomusss ya dr gıderse dr da doguramazsam dıe de sıkıntı yaptım burdan dr uma seslenıorummmmmm lutfen lurfennnn gıtmeeee benıde dogurtttt delı kızda dogru cvp oldu buda yaaaaa ama gercekten ıcten söyluyorum dr umu cok sevıorummm murat önal beyyy sızı cok sevıorummm

:1: işini garantiye alıp cep numarasını al bence :1: ya anlamadığım 1 cm açıklığın var ve perşembeye kadar gün vermesi o nasıl oluyo ben ona takıldım. kaç günde açılıyo bu meret :26:

valla nereye gıttıgınıde ogrendımmm yapısıcam yakasınaaa benı dogurtmadan nereye gıdıosunnnnnnnn dıeeee ruyalarına gırerım valla benı böle bırakırsaaaa eheheheheh:1::1:

senın dr da ınsafsızmıs cnmm ınsan bı gıttıgıne felan söler kızz sende yapış yakasınaaa

nereye gittiğide belli değil :18: kaldım başka doktora Allahtan benim gebeliğim problemli değil bide öyle olsaydı sıkıntıdan doğururdum artık:49:

Ank.da olup ta hala hastane bulamamış ya da hastane-dr. değiştirmek isteyenler...devlette doğum yapmak isteyenler...
ne kadar doğru bilmem ama şuraya bir baksanız...bayağı teferruatlı birimler var kadın doğum ile ilgili...
suda doğum bile var yazılana göre...

Doğum Ünitesi | Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

evet ben bi ara suda doğumu araştırıodum devlet hastanesi olarak sadece Ankara'da var bu yöntem. İstanbuldakilerde çok çok pahalı o yüzden vazgeçtim:19:

:1: işini garantiye alıp cep numarasını al bence :1: ya anlamadığım 1 cm açıklığın var ve perşembeye kadar gün vermesi o nasıl oluyo ben ona takıldım. kaç günde açılıyo bu meret :26:

güzel soru valla kızlar ya biraz bilgilendirin bizi ben suyum gelince hemen orda doğurcam diye korkudan ödüm patlar benim açılmam olsa hastaneden eve gelemem korkudan..:18:

maşallah kuzunaa
inşallah doğumunu yaptırır
güzel haberler ver bize heyecan yaptım :52:

bu da hamileliğin cilvesi falan olabilir :27:

saol cnmcım ınss dogumumu yaptırır tek ıstedıgım bu zaten kendısıne de soledım..dr umda ıcten bı sekılde senıde dogurtup öle gıtcem dedıı amınnn dedımmmm....kızzz valla heycan hat safhada ınsss senın mınıkte senı bekletmez fazla cunku zaten bende 40 haftayı beklemek ıstemıodum genelde zaten 39 haftada gelıor merak etme...

Ank.da olup ta hala hastane bulamamış ya da hastane-dr. değiştirmek isteyenler...devlette doğum yapmak isteyenler...
ne kadar doğru bilmem ama şuraya bir baksanız...bayağı teferruatlı birimler var kadın doğum ile ilgili...
suda doğum bile var yazılana göre...

Doğum Ünitesi | Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi

doğduğum hastane:1:
annemin doğum yaptığı gün 1 gece de 75 doğum olmuş
o kadar yoğun bi hastane.doğum yapanların çoğunda parça falan kaldığını
okumuştum ve bi ara ölü doğumların fazlasıyla olduğunu da hatırlıyorum.

İLK_cim o kadar sewindimki.. Gözünaydın :32:
Darısı bizim basımıza..
öyle bi söylemişssinki wallahi gaza geldim, gözümde küçülttükçe küçülttüm o doğum ağrılarını :9::9:
bi an önce doğum hikayeni bekliyoruz insallah :46:

bende bu gece hayırdır insallah hep sacma sapan rüyalar gördüm..
en kötüsü de bilerek daha günüm gelmeden suyumu boşaltıyodum :53::53:
sonrada pişman oluyodum ağlıyodum..
o nasıl manyak bi rüyaysa :37::37:

zaman yaklastıkca sapıtıyoruz heralde kızlar, psikoloji alt üst :52::52:

bende bi dısarı atayım kendimi de su cantama konacakları alayım..
artık bugün en azından bi kısmını yapmayı düşünüyorum :49:
yarında bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülerim..
haftaya da temizlik olur diye düşünmekteyim, ıykkk bide aöf sınawları war.
neyse temzliği anneler yapcak zatiii, ben sınawa gider gelirim :9::9:

güzel soru valla kızlar ya biraz bilgilendirin bizi ben suyum gelince hemen orda doğurcam diye korkudan ödüm patlar benim açılmam olsa hastaneden eve gelemem korkudan..:18:

suyun gelmesi en fazla 24 saat idare eder seni ama açılmanın devamı günlerce sürebiliyor.mesela 4 gün :) sancıyla doğru orantılı..sancılar sıklaştığında hastaneye gitmek önemli olan..tabi herkesin tecrübesi yapısı farklı

minilyacım hayırlısı olsun tatlım...maşallah kuzunda 3300 gr. olmuş...heyecan had safhada tabi şimdi sende...inşallah dr. gitmeden doğurursun...

ya açılma olmaya başlayınca genelde öyle hemen löng diye 10 cm ulaşılmıyor...çok nadir 2 saat içinde yeterli açıklığa ulaşanlar...hepimiz inşallah en kısa sürede açıklığa ulaşırız...

kızlar 24.04.2012 de dr.um bana 32 hafta raporumu vermiş...
şimdi 37 hafta raporumu 29.05.2012 de mi vermesi gerekiyor???

ya anlamadığım son regl benim 7 eylül,dr.um 32 haftalık raporumu verdiğinde bu tarihe göre 33 haftalıktım :44:

coookkkktan aldımmm cnm merak etme :)))dıorum yaaa eger gıderseee arıcamm :)))valla cnm tahmınen zaten hanı perş kadar gıdıoryaa perş kadar gelır merak etme dedıgını snaıorum zaten bende dua edıorum bebısımle konusuyorum bakkk pers kadar gel yoksa dr gıdıcek vsss ayy cok komıgım ben yaaaaa bende pek bılmıorum bu meret ne zaman acılır annem e sordum yuru dedı yuruyus cabuk acarmıss sımdı cıkıp yuruyus yapıcammm cabuk gellsınd ıe

nereye gittiğide belli değil :18: kaldım başka doktora Allahtan benim gebeliğim problemli değil bide öyle olsaydı sıkıntıdan doğururdum artık:49:

kıs yaz nete adını soyadını telını al gıt dr unaaa yaa böle dr şi bırakıyorya bızde kalıyoruz ortada nasıl olcek bu iş senınkı problemlı olmuss bende kıl payı kacırmıyım sımdı dr umu:1:

minilya hurma ye
bol bol yürü bide ayaklarının alt kısımlarını
birleştirerek otur bacakların yere tam değsin
anlatabildim mi bilmiyorum ama:1:

jelibonscum...hastanenin sitesinde ne kadar profesyonel görünüyor oysaki...anammmm d.lar ebeler doğurtmaktan bıkmışlardır...75 doğum ne demek :52:

$149452_387987034576162_182243401817194_1048614_1851038104_n.webp benim çok hoşuma gitti:emir_bebek:

minilyacım hayırlısı olsun tatlım...maşallah kuzunda 3300 gr. olmuş...heyecan had safhada tabi şimdi sende...inşallah dr. gitmeden doğurursun...

ya açılma olmaya başlayınca genelde öyle hemen löng diye 10 cm ulaşılmıyor...çok nadir 2 saat içinde yeterli açıklığa ulaşanlar...hepimiz inşallah en kısa sürede açıklığa ulaşırız...

ya anlamadığım son regl benim 7 eylül,dr.um 32 haftalık raporumu verdiğinde bu tarihe göre 33 haftalıktım :44:

ınşşş cnm yaaa dr gıderse bı afallarım zaten bu saatten sonra baska dr gıtmek acıkcası zor zaten zor buldum dr umu cabuk kaybetmıyım ıstıorum...

valla regl ını ıyı hatırlıosun dımı?benım bu iş karısıktaa ben 24 agustos bılıodum 3 ayımda ıkı hafta gerı sen yanlıssın dedı dr o zmaan baska bı dr gıtmıstım yanı 7 eylul cıkıodu vss eve geldım ısaretlemısım 30 agustos dıe bı karıstı suan ama sanırım 30 agustos benım son regl falan fılan ıstee

bu arada hem iş hem hamılelık bıde bu işler akılları karıstırıor dımı?

senin izninin başlamış olması lazım
sen şimdi 37+2sin
37+0da izne ayrılırsın
git doktorundan iste raporunu

jelibonscum...hastanenin sitesinde ne kadar profesyonel görünüyor oysaki...anammmm d.lar ebeler doğurtmaktan bıkmışlardır...75 doğum ne demek :52:
evet canım öyle görünüyor ama
bu tarz hastanelerde stajyerler doğum yaptırıyormuş
mezbaha gibi burası.aslında bi ara bende düşünmüştüm
özel oda imkanı var bide bi tanıdık doğum yapmış çok memnundu
ama onun tanıdığı vardı biliyorsun torpil işte:1:
annem sakın saçmalama kafayı mı yedin dedi.benim doğumum da neler
çekmiş hikayesi tüyler ürpertiyor

minilya hurma ye
bol bol yürü bide ayaklarının alt kısımlarını
birleştirerek otur bacakların yere tam değsin
anlatabildim mi bilmiyorum ama:1:

anladım anladım sımdı uygulamalı olarakta yapıorum da sen nerden bılıosun kısss bunlarıı:))))

askıma solım de hurma getırsın aksama yıyım barııı

bu arada stres yaptım sanırım belıme psıkolojıkmen agrılar gırıyor hehehe

Back
X