• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım benim ilk kızımda görümcemle aramda 21 gün vardı 1 hafta sonra kayınvalidem görümcemin yanına gitti şehir dışına.Allah bana o kadar sabır selamet verdiki ben ertesi gün ayağa kalktım kendi işimi kendim yaptım.görümcem 40 gün kalkamadı kayınvalidem yaptı her işini.
kalp temizliği önemli zaten anne olunca insan ister istemez tecrübe alıyor.sakın ümitsizliğe kapılma.ben kayınvalidemi görümcemi pek severim ayrıca.hiç kırgın da değilim.bende olsam kızıma giderim aynı durumda.

canım yaaaa ne kadar da yüce gönüllüymüşsün öyle...ben böyle düşünemiyorum işte...
görümcek bir kere arayıpta bir şeye ihtiyacın var mı,temizliğin ne alemde,göbeğinden eski kıyafetler olmaz şunu da senin için aldım falan demedi hiç...amannnn demezse demesin...annem geldi temizliğimi yaptı,bütün hamilelik kıyafetlerimi kız kardeşlerim aldı...her bana uğradıklarında oğluma bir şey almış gelmiş oluyorlar...
böyle olunca da insan aynı kefeye koyamıyor doğal olarak...

kızlar ya ben haasta oluyorum galiba hiç halim yok bütün eklemlerim ağrıyo gözlerimin içi yanıyo. bayılırım zaten tüm özel günlerimde böyle hasta olmaya dua edin nolur hasta felan olmuym ben hasta oldummu kolay kolay toparlanamam çünkü:43:

canım yaaaa ne kadar da yüce gönüllüymüşsün öyle...ben böyle düşünemiyorum işte...
görümcek bir kere arayıpta bir şeye ihtiyacın var mı,temizliğin ne alemde,göbeğinden eski kıyafetler olmaz şunu da senin için aldım falan demedi hiç...amannnn demezse demesin...annem geldi temizliğimi yaptı,bütün hamilelik kıyafetlerimi kız kardeşlerim aldı...her bana uğradıklarında oğluma bir şey almış gelmiş oluyorlar...

Eşimle annesi 3 sene evvel kavga ettiler.
Kayıvalidemin evinde oturuyorduk.
Bizi evden kovdu.
3 senedir ne gördüm,ne duydum
Böyle anneler de var

Kizlar bugun bizde temizlik var, gitsin de biraz yatiyim diye kadinin gozunun icine bakiyorum.
Arada boyaci falan geldi, kizimin odasini bir daha boyattim, yapiskanlarin izi gitsin diye ama bazi yerler bana misin demedi.
Astar cekmek lazimmis, astar cekerse de yarin bir daha gelmesi lazim falan...:14:
Bu arada rainbowdan tanitima geldiler, sahane bir makineleri var fakat 6.250 tl gibi acayip bir fiyata satiyorlar.
Su aritma cihazi da hediye, normalde onun da pesin fiyati 1.600 tl. İcme sularimiz az kirli, cesme sulari pasli cikti.
İgrenc bir goruntusu vardi musluk suyunun, fakat bu cihazi sadece bir yerde kullanabiliyorsun o kotu iste.
Ben isterdim ki evin her yerinden akan su aritilmis olsun. Banyoda, camasir makinesinde, bulasik makinesinde aritilmis su kullanilsa fena mi olurdu?

Offf cok uykum geldii:25:

kızlar ya ben haasta oluyorum galiba hiç halim yok bütün eklemlerim ağrıyo gözlerimin içi yanıyo. bayılırım zaten tüm özel günlerimde böyle hasta olmaya dua edin nolur hasta felan olmuym ben hasta oldummu kolay kolay toparlanamam çünkü:43:

geçmiş olsun canım
nane limon ya da ıhlamur falan iç
ben de dün fenaydım bugün biraz daha iyiyim
havaların ani değişimi çarpıyor herlade

Kizlar bugun bizde temizlik var, gitsin de biraz yatiyim diye kadinin gozunun icine bakiyorum.
Arada boyaci falan geldi, kizimin odasini bir daha boyattim, yapiskanlarin izi gitsin diye ama bazi yerler bana misin demedi.
Astar cekmek lazimmis, astar cekerse de yarin bir daha gelmesi lazim falan...:14:
Bu arada rainbowdan tanitima geldiler, sahane bir makineleri var fakat 6.250 tl gibi acayip bir fiyata satiyorlar.
Su aritma cihazi da hediye, normalde onun da pesin fiyati 1.600 tl. İcme sularimiz az kirli, cesme sulari pasli cikti.
İgrenc bir goruntusu vardi musluk suyunun, fakat bu cihazi sadece bir yerde kullanabiliyorsun o kotu iste.
Ben isterdim ki evin her yerinden akan su aritilmis olsun. Banyoda, camasir makinesinde, bulasik makinesinde aritilmis su kullanilsa fena mi olurdu?

rainbow süper evet
benim de ağzımın suyu akıyor ama o kadar para vermem, kıyamam da zaten
hem kullanan arkadaşlarım da var benim
bir süre sonra sıkılıyorsun zaten falan diyorlar

evet tatlım ıhlamur iç...meyve ye ve yat,dinlen...geçmiş olsun...

duymayanlar için bikez daha söyleyim (bikaç gün önce konuşmuştuk)
hepsiburadada 20 tl üzeri alışverişlerde kargo 1 tl
bugün de son günmüş

aynen eğer o fark varsa kesinlikle koyamazsın zaten.insan ne yaşadığını kendi bilir canım benim.hep yaşanmışlık vardır haliyle.
ne kadar şanslısın ki anneciğin yanında ellerine sağlık kesesine bereket.
benim kayınvalidem allah için kesinlikle o tarz ikilik yapmadı b doğumda yaptı ondada haklıydı bende şimdi çok rahat çocuğumu hem çalıştım hem büyüttüm diyorum.1,5 yaşında kreşe verdik 3 yaşında hala kreşte kızım.
Eşimle annesi 3 sene evvel kavga ettiler.
Kayıvalidemin evinde oturuyorduk.
Bizi evden kovdu.
3 senedir ne gördüm,ne duydum
Böyle anneler de var

ne kötü ya.çok üzüldüm Allah islah etsin ne diyeyim

maşaallah cnm saglıcakla kucagına alırsın inşaallah sıra sıra gelecegiz peşinden inşaallah

valla cnm ıns sancılarım sıklaşır nışanım gelırde pzt de doguma alınırım saolasın

raınbow cok guzel evt cnm yaa ama fıyatı pahalıymıs bende suan fakır var o yetıo 945 tl almıstım ama suan bende ıhlas ın kıne taktım komsumuz a tanıtıma geldıler 1800 tl sattılar ıcım gıttı keske dedım bundan alsaymısım:)

valla benımde gozumden uyku akıyor havada bozdu tam yatmalık hava oldu her an uyuyabılırım

''Bir peri kızımız vardı masalımıza konan,
Hayatımızı gökkuşağının renklerine boyayan
Masal kahramanlarımız artık iki oldu
Yeni prensesimiz Lara Alin de bu hikayede yerini buldu''diye yazdırıyorum küçük puntolarla ben sabunların üzerinede şimdi çikolatalar gelince etiketlerede birşey yazayım istedim.ne yazabilirim diye düşünüyorum

bu gun doğum gunun ama kocam kutlamadı...moralim cok bozuk zaten hersey aglatıyor benı hele ki bu durum of yaaa...gece oglum kutladı sancılarımı baslatarak iiki oğlum varmış valla:(:43:

biz geldik oğluşumla. ulus'a gidip bebek şekerlerimizi aldık. bi de dayanamayıp oğluma fenerbahçe hastane çıkışı aldım. babamıza göstermiycez. doğduktan sonra üstünde görsün. sürpriz olsun.
çok yorulduk ama. dikmen den ulusa gidip gelmek 3 saatimi aldı.bi de otobüs çok yoruyor. bundan sonra evden çıkar mıyım yalnız başına bilmiyorum. en son gelirken tansiyonum düştü, ayaklarımı sürüye sürüye geldim. annem gelsin artık. onunla çıkarız. başka kimse yok ankara da bana eşlik edecek. ailenin uzakta olması ne zormuş.:50:

bu gun doğum gunun ama kocam kutlamadı...moralim cok bozuk zaten hersey aglatıyor benı hele ki bu durum of yaaa...gece oglum kutladı sancılarımı baslatarak iiki oğlum varmış valla:(:43:

doğum günün kutlu olsun canım. belki kocanın akşam için bi sürprizi vardır. sabret biraz. biz hep akşam kutlarız hafta içine denk gelirse.

Back
X