• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

''Bir peri kızımız vardı masalımıza konan,
Hayatımızı gökkuşağının renklerine boyayan
Masal kahramanlarımız artık iki oldu
Yeni prensesimiz Lara Alin de bu hikayede yerini buldu''diye yazdırıyorum küçük puntolarla ben sabunların üzerinede şimdi çikolatalar gelince etiketlerede birşey yazayım istedim.ne yazabilirim diye düşünüyorum

bunu çokkkkkkkkkk beğendim oğluşuma nasıl çevirebilirim acaba???

canım yaaaa ne kadar da yüce gönüllüymüşsün öyle...ben böyle düşünemiyorum işte...
görümcek bir kere arayıpta bir şeye ihtiyacın var mı,temizliğin ne alemde,göbeğinden eski kıyafetler olmaz şunu da senin için aldım falan demedi hiç...amannnn demezse demesin...annem geldi temizliğimi yaptı,bütün hamilelik kıyafetlerimi kız kardeşlerim aldı...her bana uğradıklarında oğluma bir şey almış gelmiş oluyorlar...
böyle olunca da insan aynı kefeye koyamıyor doğal olarak...

amaaaaan ağlarsa anama ağlar gerisi yalan ağlar.gerisi boş.12 gun sonra doğum yapıcam daha bı çorap bır çorap dıyorum bak almadı k.valıdem.ha ıhtıyaç mı var.yok ama o düşünce nerde.

Eşimle annesi 3 sene evvel kavga ettiler.
Kayıvalidemin evinde oturuyorduk.
Bizi evden kovdu.
3 senedir ne gördüm,ne duydum
Böyle anneler de var

:)))) hiç şaşırmadım.eşin görüşüyo mu pekı?

$013.webp $014.webp $015.webp $016.webp $017.webp $018.webp $020.webp $024.webp $025.webp $026.webp

kızlar yorumlarını beklıyorum cok emek ettık resmen annem yengem ve ben :34:

tansell çok güzel olmuşlar canım
ellerinize sağlık

benim de bebek şekerleri geldi
beklediğimden çoook daha güzeller
ebatları da baya büyükmüş
çok hoşuma gittii

kızlar begenmezıne coookkk sevındım emeklı ama galıba fazlasıyla degdı :16:

cnm kalıplar ıkı taraflı bo tarafı cukur onunla kurabıye cıkartıyorsun bı tarafıda sadece desen vermelık once kalıpla kurabıyelerı yaptık sonra desen yerlerı ıle seker hamurlarını

evet hamur konusunda cok umutsuzdum ılk hamuru cıkardık hamur demeye sahıt lazım sonra annem onu ıyıce yogurdu acmayı denedık yok ne mumkun oldugu gıbı tezgaha yapıstı

ama sonunda anladıkkı hamuru nekadar cok yogurursan okadar kıvamı yerıne gelıyor ve nısasta ıle actık sonuc bu :34:

Back
X