• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam haziran anneleri
nasılsınız ilk ten başka doğum haberi var mı?
ben gece uyuyamamıştım az önce kalktım

canım hsnblr, atay ve doshane doğurmuş benim bildiğim bunlar...

Bebek odası falan görücekler herhalde
Öyle anladım ben
Acayip dağınık oda zaten
Amann nabıyım ya
Bir toz alıcam zaten yeter

kesin öledir ben kaç gündür komşuları arkadaşları ağırlıyorum
herkes bebek odasını görcez die bide haberli geliyorlar
öle olunca bişeyler ağırlıyorsun
bebk doğunca sütle gelirler
sonra hediyeyle gelirler
sonra mevlütde gelirler
gelirler gelirlerrrr....:1:

tanselcim kurabiyelere bayıldım ya ne güzel olmuşlar heves yaptım bendemi yapsam
annecimin başına bide bu işi çıkarırsam kadın yazık mahvolur hergün işten geliyor kendi evi benim işler yoruluyor :19: neyse vazgeçeyim ben

peki güzel anneler size bi sorum olacak, hemen hemen herkes gögüs pompası almış. bunu almak sart mı? olmazsa olmazlardan mı?

ben çalışmadığım için almadım..alan arkadaşlar genelde çalışan anneler..çalışmayıp alanlarda varsa ya evhamlıdır ya da ya hu zaten bende para çok bu da bulunsun demiş olabilir :9:

Herkese merhaba bi sorum olucak sizlere

dun sancim tuttu sanciyla beraber kasik ve belde agri vardi sancilarim kesildi fakat agrim devam etti bugun dra gittik nstde 0 sanci cikmis dedi alttan muayene etti catim aciliyomus ama acilma yokmus bebegimin kafasi kismen yerlesmis ama tam degilmis aynen bu sekilde karisik konustu bide bugun ilk defa senin bebeginin kafasi normalden daha asagida zaten dedi ne demek bu simdi minoset ve istirahat verdi haftasonu hic kalkma istirahat et dedi anlayan varsa bana aciklayabilir mi ...

ağrım var dediğin için ağrı kesici vermiş..benimde sancım ve ağrılarım gelip gidiyor ara ara ama dikkate almıyorum daha erken diye..bebişin hareketleri normalse panik yapma..doktorlar her ihtimali söylüyorlar o yüzden karışık oluyor sanırım :D

ayyyyy

ayyyy
aayyyyy

kayınvalidem şimdi aradı eşimle konuşmuş bebeğin iri olduğunu duyunca sezeryanla aldırın gitsin demiş.

şimdide beni aradı kendini normal diye zorlama bebek çok büyükmüş parçalattrırısın kendini falann.

off off daha 37 ye yeni girdik bu bebek 7 kilo olsada son güne kadar beklemesi daha mantıklııı yaaaa....

dr ne derse o olur dedim ben kendimi tab,k, normale hazırlıyorum doğanın kanunu olduğu g,b, ama durumlar ne gözterir bilinmez..

bu arada oğlumun odasının 1.kat boyasını attık eşimle yarın sabah ta son kat atıcaz ve evin diğer boya gerektiren ufak tefek yerleri var oraları da yaptık mı boya işi bitiyor...

pazt annecimm gelicek ufaktan kalan işleri tamamladık mı tamamdırrr.....

kesin öledir ben kaç gündür komşuları arkadaşları ağırlıyorum
herkes bebek odasını görcez die bide haberli geliyorlar
öle olunca bişeyler ağırlıyorsun
bebk doğunca sütle gelirler
sonra hediyeyle gelirler
sonra mevlütde gelirler
gelirler gelirlerrrr....:1:

[/COLOR]

Aynen canım gelsiler artık
Yapacak bir şey yok
Artık misafir başımız üstüne dicez :)

öncelikle geçmiş olsun canım
bende son 1 haftadır sürekli nts ye giriyorum
sancılarım çok oluyo bugün yine gittim ama benim için daha erken o yüzden korkuyorum
bugün 35+6 en azından 36 nın dolması lazım bebeğimin küveze girmemesi için
pazartesi günü 1 iğne vurulacam yine kontrol olacak doktorun iğne yazmadıysa çok korkma benimkinin eli kulağında

ben 38 haftamın içindeyim zaten haziranın 7 si dogum tarihi ama doktor bana demişti senin 1 hafta 10 gün falan erken olur diye en son maunem 14 dündeydi ozamn dogum yoluna girmişti zaten bekliyoruz. sende canım bol dinlenmen lazım hiçbir iş yapma saglıkla alırsın inşallah bebegini kucagına

:nazar::nazar::nazar:ilk im canım gözün aydın. rabbim seni çirkinine ,çirkininide sana bağışlasın:nazar::nazar::nazar:

suni sancı için anlattıkların içimi rahatlattı valla. haftaya cumaya bebişim hala gelmezse benide suni sancıya alıyorlar. doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. allaha emanet ol canım.

ağrım var dediğin için ağrı kesici vermiş..benimde sancım ve ağrılarım gelip gidiyor ara ara ama dikkate almıyorum daha erken diye..bebişin hareketleri normalse panik yapma..doktorlar her ihtimali söylüyorlar o yüzden karışık oluyor sanırım :D

Sagol ya sali gunu suyum 8 cikmisti hareketlerinde bariz azalma var ama ultrasona sokmadi bugun :( o yuzden kafam karisti sanirim tekrar tsk ederim

Ben tatli tatli uyudum kizimin odasinda, yeni uyandim.
Kocam yolda, hic yemek yemesin ortaligi kirletmesin istiyorum:-)
Temiz temiz oturalim iste ne guzel:37:

Tam yalan dunyanin yeni bolumu basladigi sirada gelir simdi:19:

Bugun begendigim takiyi da aldi kocam
Yarim halilarim gelecek
Pazar gunu de kadin gelecek
Pt de dr kontrolumuz var
Hayirlisiyla oglumuz gelebilir

öncelikle geçmiş olsun canım
bende son 1 haftadır sürekli nts ye giriyorum
sancılarım çok oluyo bugün yine gittim ama benim için daha erken o yüzden korkuyorum
bugün 35+6 en azından 36 nın dolması lazım bebeğimin küveze girmemesi için
pazartesi günü 1 iğne vurulacam yine kontrol olacak doktorun iğne yazmadıysa çok korkma benimkinin eli kulağında

cnm hiç korkma benim ablam 34+5 de doğum yaptı ve bebişi küveze falan girmedi... benimde sancılarım olunca korktum ya erken doğarda bebişim küvezde kalırsa diye hep endişeleniyordum hastanede bir hemşireye sordum hemşire bebek doğduğunda sarılık olur iki tür sarılık vardır biri küveze girmesini gerektirir diğeri gerektirmez dedi yani 40. haftada doğup küveze girende olabilir dedi.

oncelıkle bım marketten 3 paket marshmelov aldım ama 2 pakette yetermıs neyse pembe ve beyazları ayırdım ve benmarı usulu erııtım sonra onların ıyıce erımesıne yakın 1 su bardagı pudsekerı doktum 2ser kasık su ve bırer cımdık tuz koydum ayrı ayrı tabı yapıyoprum

sonra yogurma kabına 1.5 pudra sekerı doktum ve malzemeyı boza edıp hamur gıbı yogurdum sonra yaglanmıs folyoya hava almıcak gııbı sardım pembe ve beyaz olmak uzere ıkı hamurum oldu 24 saat oda sıcaklıgında beklettım
KURABIYE HAMURU
1 paket margarın
1;5 su bardagı pudra sekerı
yarım paket k.tozu
1 paket vanılya
1 cay bardagı nısasta
1 tatlı kasıgı tarcın
aldıgı kadar un yogurup hamur halıne getırıp ıstedıgın kalıpları kullanıyorsun benım 75 tane cıktı ama ben 2 katını yaptım tarıfın

170 derece pısırdım onlar pıserken nısasta ıle seker hamurunu acıp kalıplarla sayısına gore kestık cıkan kurabıyeler soguduktan sonra ballı su ıle seher hamurlarını yapıstırdık
bende oturdugum yerde ballı su ıle mınık cıkolata parlarını alıp agız goz olan yerlerıne yapıstırdım

kısaca boyle yaparsan sormak ıstedıgın bısey olursa sor
bende saolsun ÖZNUR ogrettı onada sora bılırsın :34:

cnm cok mukemmel olmuslar tarıfıne yazmıssın fakat becerı ıstıor valla keske yapabılsem cok hosuma gıttı bıde bunların kalıplarını felan arayıp bulmak ooo cok iş bende o becerı yokkk ımrendım valla ama bende ıstıorummmmmmm yaaaaa yapabılsem cok ıyı olurdu

Canlarımmm biz geldikk :)

Doktor kontolüne gitmiştik ya....Hemen detayları anlatayım size :)

Benim tosun paşa istikrarını koruyup yine 10 gün önden gidiyor (ki 2 haftadır iştahım kesildi yiyemiyorum bişey)

Olmuş mu bizim paşa 36 artı 3 te 3 kilo 420 grammmmm (nst odasında kadınlar 2 kilolardan bahesederken ben utandım kendi kilomuzu söylemeeyeee :)....)

Doktorda ne diceni şaşırdı normal doğum mu istiyorsun dedi..evet dedim 2 hafta sonraya randevu verdi haftada 2 gün nst verdi...ama malesef kendisiiii yurtdışına konferansa gidiyor..13 haziranda gelicekmiş o güne kadar süpriz olmazsa 13 ünde ben görürüm tekrardan seni karar veririz dedi..ama derken sen doğurursun ben gelmeden demek istediii resmennn :(

2 yıldır doktorum onun doğurtmasnı çok isriyorum nolur dua edin 13 hazirandan önce gelmesin benim paşaammmm :)

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşşallah bebısne cnm yaa...

gelmez cnm merak etme ıyı dusun ıyı olsun ıns dr dogum yaparsın

bende bugün doktardaydım kızlar sancılarım vardı 2 gündür geceede oldu sabah gittim ntsye bağlandım ordada çıktı sancı ama dktrum bu sancı daha başlangıç dogurmana yetmez dedi hemen telaş yapıp hastaneye gitme falan dedi pazartesi tekrar gel baglan bakalım nasıl çıkacak falan dedi utrasyonada bakmadı bizim için bundan sonra nts önemli utrasyondan bakmaya gerek yok dedi birde illa su gelecek veya kan gelecek diye bişey yok sancıların düzenli bir şekilde artarak geliyosa hemen beklemeden git dedi tetikte bekliyorum yani sancıların sıklıklarına bakacazz bakalım nezaman olacak hayırlısıyla tabiki

cnm sancıların varsa acılman da haftaya olması muhtemel sanırım ınsss kendı sancınla gıdersın cnm bende suan senın durumdayım 1 cm acıklık var ıns dıorum su nışan gelsın sancım olsun acılmam 4 cm olsun ve bu hafta ıns dogurım dıorum ayy su mınnaklar gelsede popolarını ısırsak dımı kıssss

neden topikte kimse yok ya. hiç bu kadar sessiz görmemiştim topiği.
tansell kurabiyeler çok güzel olmuş. elinize sağlık. kalıpları nerden aldın merak ettim. set halinde minsatılıyor acaba?

kizlar gecmise bakamadim
doguran varmi ?
tansel kurabiyeler bir harika.. :16:bende bir arkadasa yaptiriyorum keske kendim yapabilsem nerde bizde o hamaratlik

cerser bebişin nasıl. her şey yolunda mı?
sen hangi hastanede doğum yapmıştın. bi de bebişi hangi doktora götürüyorsun?
ne çok soru sordum de mi? seni yakalamışken sorayım dedim.:1:

cerser bebişin nasıl. her şey yolunda mı?
sen hangi hastanede doğum yapmıştın. bi de bebişi hangi doktora götürüyorsun?
ne çok soru sordum de mi? seni yakalamışken sorayım dedim.:1:

bebişim çok iyi çok şükür:nazar::nazar::nazar: emiyor, gaz çıkarıyor, uyuyor:1::1:
ben hrs de doğum yaptım, gece gündüz kadın doğum ve cocuk doktoru hemsireler başımızdan ayrılmadı annem ve eşim oturmaktan başka bişi yapmadı:1::1:
dün kontrolü vardı onuda Hrs deki çocuk doktoruna götürdük hastaneden çıktıktan sonrakı ilk muayenemiz ücretsizdi zaten ondanda çok memnun kaldım aşılarımızı bile doktor teyzemiz yapıcak sağlık ocağına zaten gitmedim artıkta gitmem :1::1: ama eğer bir problem olurda hrs ye gitmezsem ben tobb a gitmeyi düşünüyordum ama gerek kalmadı

Back
X