• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canımm mesela gereksizmiş dediğin ne oldu?. biz de ona göre alıp almamaya karar verelim?. Bu arada bebişini benim yerime kokulu kokulu öper misin:emir_bebek::nazar:

neler gereksiz oldu ki. ben de aldım bir sürü şey. hastane çantasının olmazsa olmazları neler. tecrübeli bir anne olarak sana soralım artık.
ben de yakaladım seni aklıma geleni soruyorum.

kızlar hasta bezi direk hastaneden verip onlar yerleştirdi hep, biberon kesinlikle tavsiye etmiyorlar hastanede 1 kez mama verdiler oda sırınga ile, evde verirsenizde cay kaşığıyla dedi çünkü onları bebek memeden içer gibi emiyor biberon alışkanlık yapıyormus. ilk başlar için göğüs pompası gereksiz hem süt okadar fazla değil hemde bebek zaten çok sık emiyor. 10 tane bebek bezi koymustum yetmedi eşim evden aldı altı açılınca mutlaka pisletiyor halada öyle :1::1::1: dolayısıyla daha kullanamadan yeni bez çöpe. ben gecelikte pijamada almıstım geceliğime kusunca pijama giydim ama kesinlikle gecelik daha rahat altımda alez vardı zaten üstümde pike hemşireler geceliği belime kadar sıyırdılar hep üstümü örttüm rahattı çünkü kanama kontrolü ve masaj yaptılar sık sık. emzik ben hiç almadım su ana kadarda gerek duymadım. kalkanla birlikte lansinoh hayat kurtarıcım oldu. çantanıza refakatçi içinde eşofman ve terlik alın kesinlikle. hastanede bebekler olduğu için inanılmaz sıcak kendiniz içinde bebiş içinde kalın seyler almayın sezeryandan sonra titreme geliyor ama oda gecici bişi. göğüs pedi de aynı şeklide amaçsızca çantamda gidip geldi. bebek havlusu gereksiz göbek düşene kadar kesinlikle yıkanmıyor hatta vucut sıcaklığı dengede kalsın diye çok çok iyi temizlemiyorlar bile.
şu anlık bu kadar acele yazdım bebeğim kalktı ben kaçayım iyi geceler

bende 15 de br gidiyorum salı benimde kontrolüm bakalım beni haftada bir almaya başlıycak mı
ben yatayım kızlar yarın giremeyebilirim hepinizi öpüyorum

İnşallah canım yarın baya kontrolü olan var
Bakalım inşallah hepinizden iyi haberler bekliyoruz
Benim daha bir hafta var
Çok özledim çok
inş canım
ben de çok özledim
kızlar kaç günde bi doktor kontrolüne gidiyosunuz?

benim suyum az diye 10-15 günde gidiyordum
son kontrolümde suyum artmış diye neredeyse 3 hafta olucak

kızlar hasta bezi direk hastaneden verip onlar yerleştirdi hep, biberon kesinlikle tavsiye etmiyorlar hastanede 1 kez mama verdiler oda sırınga ile, evde verirsenizde cay kaşığıyla dedi çünkü onları bebek memeden içer gibi emiyor biberon alışkanlık yapıyormus. ilk başlar için göğüs pompası gereksiz hem süt okadar fazla değil hemde bebek zaten çok sık emiyor. 10 tane bebek bezi koymustum yetmedi eşim evden aldı altı açılınca mutlaka pisletiyor halada öyle :1::1::1: dolayısıyla daha kullanamadan yeni bez çöpe. ben gecelikte pijamada almıstım geceliğime kusunca pijama giydim ama kesinlikle gecelik daha rahat altımda alez vardı zaten üstümde pike hemşireler geceliği belime kadar sıyırdılar hep üstümü örttüm rahattı çünkü kanama kontrolü ve masaj yaptılar sık sık. emzik ben hiç almadım su ana kadarda gerek duymadım. kalkanla birlikte lansinoh hayat kurtarıcım oldu. çantanıza refakatçi içinde eşofman ve terlik alın kesinlikle. hastanede bebekler olduğu için inanılmaz sıcak kendiniz içinde bebiş içinde kalın seyler almayın sezeryandan sonra titreme geliyor ama oda gecici bişi. göğüs pedi de aynı şeklide amaçsızca çantamda gidip geldi. bebek havlusu gereksiz göbek düşene kadar kesinlikle yıkanmıyor hatta vucut sıcaklığı dengede kalsın diye çok çok iyi temizlemiyorlar bile.

Ah canım sağol bu kadar yazdın.
Kafamdaki soruları cevaplamış oldun.

teşekkür ederim canım. göğüs pompasını ve biberonu hemen çıkartcam ben. zaten 2 günde ne sütügelecek de sağacaz. geleni emer hemen. lazım olursa da evden getirirler. ben de biberonla vermediklerini biliyorum ama ne olur ne olmaz diye attım. onuda çıkarcam.
ay ne güzel bebişini koklayabiliyorsun. çok özendim sana.

böyle kalabalık bir topiğe nasıl yazmamışım ben hiç. :37: kontrolle ilgili soru gelmiş. benim herşeyim normal olduğu için çok sık gitmedim açıkçası. en son 38. haftada gittim ve doktorum bir hafta sonra gel dedi. daha önce 3 haftada bir bazen ayda bir gittiğim oluyordu. çok fazla ultrasona girmenin de zararlı olduğunu duymuştum ayrıca.

kızlar ya benim bebiş hala doğum kanalına girmedi :19:
nerdeyse 1 hafta kaldı
şu 4 parmak olayına baktım oda olmuyor :26:
yani göbüş hala yukarıda...
bugün komşum geldi emekli hemşire daha bebek inmemiş çok var doğuma diyor
son ana kadar aşaya inmezse sezeryan mı yapar acaba :44:

kızlar ya benim bebiş hala doğum kanalına girmedi :19:
nerdeyse 1 hafta kaldı
şu 4 parmak olayına baktım oda olmuyor :26:
yani göbüş hala yukarıda...
bugün komşum geldi emekli hemşire daha bebek inmemiş çok var doğuma diyor
son ana kadar aşaya inmezse sezeryan mı yapar acaba :44:

valla canım benim arkadaşın da öyleydi beklenen doğum tarihinden 12 gün sonra bugün normal doğum yaptı

Back
X