- Konu Sahibi TwoPrincess
- #32.241
ilk cigim öncelikle bebğin çooook tatlı allahım nazarlardan esirgesin kırkbir kere maaşallahhh
kızlar kontrolden geldimmmmmmmmmmmmmm
çatı muayenem:
arkadaşlar hiçte anlatıldğı kadar kokkunç uzun süren bir işlem değill benim drm nerdeyse bana bakmadı bile birazcık acıdı ama çoook az kendimi kasmamaya çalıştım ve saniyeler sürdü bitti yani söylüyorum sizlere hiiç anlatılanlar bakıpda korkmayın yok elini sokuyor şu kadar gerildim falan diye herkes farklıymışş :))
ikinci olarakda doktor dedikiii bebek ben tombiş olcam diyoooo iki haftada bir kilo almış nerdeyse ve tam olarak 3 700 gr olmuş bu hafta normal doğumu bekleyeceğiz ama benim geleceğine dair bir umudum kalmadı bu gün haftaya gidceceğiz bebeğin kilo kontrolü olacak eğer 4e yaklaşmışsa dr.umuz bebeğimizi alacak yada sezeryan tarihi verecek bizim doğum bir hafta daha uzadı galiba
bende endişelendim sordum yani 16 günde 1 kiloalması normalmmi dedim yani beslenmene bağlı dedi artık salata ağarlıklı besleneyim barii anlamadım ben bu doktoruda zaten bir ay önce gelişmemeiş dedi benda dayadım gıdayıı kendimeee sonrada böyle diyo ya bende nasıl besleneceğimi şaşırdım
doğum kanalına girmemiş dahaa bu hafta doğurursan kolay olur bu haftadan sonra olursa biraz daha büyür zor doğurursun dedii ya bu bebeği bir şekilde doğum kanalına sokmam lazımm![]()
kızlar bebek gelişsin istiyorsanınzzz dondurma çikolata falan bol bol yiyin benim galiba ondan oldu tabi et de çok yedim demekki benimki biraz fazla kaçmış
maşallah canım. Ben de gitmrk istiyotum doktora daha bir hafta var
çok merak ediyorum