- Konu Sahibi TwoPrincess
- #32.281
ilk cigim öncelikle bebğin çooook tatlı allahım nazarlardan esirgesin kırkbir kere maaşallahhh
kızlar kontrolden geldimmmmmmmmmmmmmm
çatı muayenem:
arkadaşlar hiçte anlatıldğı kadar kokkunç uzun süren bir işlem değill benim drm nerdeyse bana bakmadı bile birazcık acıdı ama çoook az kendimi kasmamaya çalıştım ve saniyeler sürdü bitti yani söylüyorum sizlere hiiç anlatılanlar bakıpda korkmayın yok elini sokuyor şu kadar gerildim falan diye herkes farklıymışş :))
ikinci olarakda doktor dedikiii bebek ben tombiş olcam diyoooo iki haftada bir kilo almış nerdeyse ve tam olarak 3 700 gr olmuş bu hafta normal doğumu bekleyeceğiz ama benim geleceğine dair bir umudum kalmadı bu gün haftaya gidceceğiz bebeğin kilo kontrolü olacak eğer 4e yaklaşmışsa dr.umuz bebeğimizi alacak yada sezeryan tarihi verecek bizim doğum bir hafta daha uzadı galiba
bende endişelendim sordum yani 16 günde 1 kiloalması normalmmi dedim yani beslenmene bağlı dedi artık salata ağarlıklı besleneyim barii anlamadım ben bu doktoruda zaten bir ay önce gelişmemeiş dedi benda dayadım gıdayıı kendimeee sonrada böyle diyo ya bende nasıl besleneceğimi şaşırdım
doğum kanalına girmemiş dahaa bu hafta doğurursan kolay olur bu haftadan sonra olursa biraz daha büyür zor doğurursun dedii ya bu bebeği bir şekilde doğum kanalına sokmam lazımm![]()
kızlar bebek gelişsin istiyorsanınzzz dondurma çikolata falan bol bol yiyin benim galiba ondan oldu tabi et de çok yedim demekki benimki biraz fazla kaçmış
ooo maşşallah bebısıne cnm valla ıns dogum kanalına gırerde normal yaparsın cnmcımmm bol bol yuruyus yap tavsıye ederım ben sureklı yuruyus yapıorum cok faydalıymıs yururyus
bu dogum konusu hepımızın ortak sorunu sanırım acaba boyle mı olcak soyle mı olcak dıye kafamız ıyıce karısık
aahhh kızlar o sabır resmen 38 haftada hat safhayamı ulasıyor desem yoksa tukenıyormu desem bugun dr odasına hadı dogum baslamıs desın dıe gırıyorum haftaya gorusuruz dıe cıkıyorum cok gıcık bı durum
eger sezeryan ısteseydın yapardık ama normal ıstıyorsan 7 hazırana kadar yolu var dedı![]()
aynı duyguları paylasıyoruz ya sen bole soleyınce ayy bende boleyım dıorum dr hadı doguma cıkıoruz desın dıe can atıorum bebısımı bı an once saglıklı bı sekılde kucagıma almak ıstıorum
acemi anneden bütün annişlere ve bebişlerine slmlarrr
ancak girebiliyorum kaçgundur tam açıyorum kk yı yazıcam bişiler bebişim acıkıyo:)
kapatıyorum kosturuyorum fln..
sizleri cok merak ettim..
dogum yapanlar olmuş cok tebrik ederim..
inş herkes istedigi gibi dogum yapar..
beni arayan soran merak eden butun herkese cok tesekkur ediyorum..
bu kadar gec cewap yazmak istemezdim ama sezeryan olmk kolay bişi degil gercekten Allah hiçbirinizi mecbur bırakmaz inş..
meleğinizi gorunce biçok acı unutuluyo..
hala inanamıyorum..
5gun oldu ama nasıl gectı anlamadım bile..
hepinizi cok öpüyorum gecmişi okumam imkansız olmuş artık..![]()
cnm benım yaaa ne guzel oğlusuna kavustun ıns darısı bızlerın basına...
valla zaman cok cabuk gecıyor dogum yaptında 5 gun gectı bıleee merak edıyorum ılk bebısın yaa nasıl adapte oldun mu alıstın mı?lohusa psıkolojısı nasıl?bebısın nasıl ıyı mı ?gazını cıkarabılıomusun ?sureklı uykusuz gecelere alısabıldınmı?
en önemlısıde annelık nasıl bır duyguuu ?
ben dogurmaktan cok bebısıme nasıl en ıyı sekılde bakarım dıye dusunmekten kendımı alamıorum ıns hepımız bu kutsal gorevımız annelıgı en ıyı sekılde yaparız