• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese güzel pazarlarr hanımlarr :)

Dün eşim bana akşam arkadaşlarımızla süpriz hazırlamış aradı hazırlan dışarı çıkıcaz dedi..Ben hazırlandımm bi güzel çıktık yola...

Ve türkü bar ın önünde durdurdu arabayı o an ağlamaklı oldumm (şuan ağlıyorum),,hayatımda en zevk aldığım şeyi yani türkü dinlemeyi söylemeyi yaşatmak istemişti...uzun bir süre bunu yapamayacağım için eşimin bunu düşünmüş olması beni çok mutlu ettii...
dün 2 tane ayrı türkü bara gittik harika dakikalar geçirdim.....o sazın sesi oğlumu da mutlu etti :)..sürekli eşlik etti bize,,

Hayatımıza katılacak olan miniğimiz yaklaştıkça son kez son kez diye yaptığımız ne çok şey var...

Sonlar ve beklediğim oğlumla yaşacağım ilkler :)

Eşimi çok seviyorum düşünceli ve nayif olduğu için 9 aydır (aslında 2 yıl) geçen hamileleiğimde bana annem gibi baktığı için,beni anladığı için,gurbette babam annem kardeşim arkadaşım olduğu için....oğlumuun babası olduğu için...seni seviyorummmmmmm:43::48:

günaydın kızlar
o kadar yorgununum ki
her tarafım ağrıyor
doğru düzgün de uyuyamadım zaten
dün başladık temizliğe
badana işleri bitti
annemler yapıyor temizliği
ben yoruluyorum

günaydın kızlar
o kadar yorgununum ki
her tarafım ağrıyor
doğru düzgün de uyuyamadım zaten
dün başladık temizliğe
badana işleri bitti
annemler yapıyor temizliği
ben yoruluyorum

ben de çok yorgunum cuma cmts eşim badana yaptı ben arkasından temizledim.öğlensonu 2 de bitti amaaaa..sabah bacağıma kırampla uyandıım çığlık attım eşim masajla zor açtı kası ve şuanda çoookk fena ağrıyorrr...benim annecimde yarın sabah ilk uçakla geliyorr 7 dee :)...çokk mutlyuyummm..

Canim bunun bir tek ilaci var o da egzersiz. Sirt ve boyun agrilarina durus oturus bozukluklari neden oluyor. Bizim agirlik merkezimiz degistigi icin omirilige acayip bir yuk biniyor. Sana tavsiyem Neslihan İskit hocanin yoga dvdsi. D&R larda bulabilirsin. Ben bu kadinin yoga sinifina gidiyorum cmt gunleri, dersten sonra kus gibi hafifleyip cikiyorum. Hamile yogasinda hic bir zaman yeni baslayan ayirimi yok, butun hareketleri guvenle yapabilirsin.
Sirtini biraz esnetince agrilarin dinecek, bosuna merhem arama onlar bir ise yaramaz.

bende bu cd ile evde yoga yapıyorum. nilobella çok haklı tüm vücudumu açıyor. şimdiye kadar bana ne bir kıramp girdi nede ağrım oldu. çok rahat bir hamilelik geçiriyorum. hatta hami,le olduğumu unutuyorum çoğu zaman:nazar:ve kesinlikle düzenli yapamasamda bu cd nin etkisi oldu. her yaptığımda çok çok rahatlıyorum

Gunaydin herkese..
Bizde erkenden kalktık. 7.30 civarı. Kahvaltımızı yaptık temizlik,hazırlık uğraşıyoruz.
Odaya yer açma derdindeyiz suan. Esim oflaya puflaya yapiyor:47:
Yoruldum oturdum bende.
Çamaşır yıkamaya gitcem daha. Evin altını,üstüne getirdik.
Bana kalcak tabi temizlemek.
Sıkıldım sırf esim ofluyor diye:ssz:

Günaydın kızlarr iyi pazarlar geçmişe baktım biraz.Rapordan konuşulmuş bende haftaya cuma son artık pek seviniyorum.:3:
Bende Ekim 2 de işe başlıyorum kısmetse günde 3 saat süt iznim var 9da gidip 3 de çıkıcam.kayınvalidemle teyzem idare edecekler bebişe.kızım zaten kreşte.
Bugün biz temizliğe devam bebek varken yapamayız diye her yeri kırklıyoruz bugün eşim banyo duvarlarını fayanslarını temizlicek bende son kez salona giriyorum.akşama girerim görüşürüz.

Gunaydin herkese..
Bizde erkenden kalktık. 7.30 civarı. Kahvaltımızı yaptık temizlik,hazırlık uğraşıyoruz.
Odaya yer açma derdindeyiz suan. Esim oflaya puflaya yapiyor:47:
Yoruldum oturdum bende.
Çamaşır yıkamaya gitcem daha. Evin altını,üstüne getirdik.
Bana kalcak tabi temizlemek.
Sıkıldım sırf esim ofluyor diye:ssz:

ayyy tüm erkekler mi aynı yaa:47:benim eşimde offf laya offlaya yapıyor,dayanamayıp ben girişiyorum işe:47:

ayyy tüm erkekler mi aynı yaa:47:benim eşimde offf laya offlaya yapıyor,dayanamayıp ben girişiyorum işe:47:

Ay hic sevmez,deli olurum.
Az offlasin diye ufak seylere yardim edince bana kiziyor:47:
Az once bitti isi.Dayanamadim kizdim,offlayacaksan bidaha yapma.Elinde sonunda yapilcakti oglun dogunca yapardim artik dedim.
Dedigii ise,sen etrafimda dolaniyorsun stress oluyorum:35:

Halbuki sevmedigini biliyorum.Simdi camasir yikamaya gitti:37:
Bende karpuz keyfi yapiyorum evde:1:

Ama deli oluyorum evde böyle is olunca,cunku o offlamasi cildirtiyor beni

Ay hic sevmez,deli olurum.
Az offlasin diye ufak seylere yardim edince bana kiziyor:47:
Az once bitti isi.Dayanamadim kizdim,offlayacaksan bidaha yapma.Elinde sonunda yapilcakti oglun dogunca yapardim artik dedim.
Dedigii ise,sen etrafimda dolaniyorsun stress oluyorum:35:

Halbuki sevmedigini biliyorum.Simdi camasir yikamaya gitti:37:
Bende karpuz keyfi yapiyorum evde:1:

Ama deli oluyorum evde böyle is olunca,cunku o offlamasi cildirtiyor beni

Ayy canımmm bi offlayarak iş yapan koca da ben de var:47: Sinir oluyorum oflamasına,hele ev süpürürken beni deli ediyor,bi oda süpürüyor makinayı kapatıp dinleniyor tabi arada da bi ton söyleniyor,sonra diğer odaya geçiyor,inan var ya beni onun offlamaları daha çok yoruyor.. Kendim yapsam bu kadar yorulmam ama bana da yaptırmıyor,10 günde bi ev süpürüyor,ev iyice batacak ki beyimiz temizlik yapsın.lavabo banyo falan temizlemez,onları ben yapıyorum.Neyse buna da şükür.. Bazen diyorum ki eninde sonunda bu temizlik yapılcak,bari söylenmeden yap ki ne sen yorul ne de beni yor,haksızmıyım amaa:1:

iyi pazarlar herkes istanbulda güzel havayı gördü kocişlerle gezmeye gittiler galiba..benimde evim tadilatta bende annemlerde annemde babası hasta sivasa gitti.yanlızım yani..
karnım çokkkk kaşınıyor ayrıca o kadar çatlamışım ki anlatamam.bacaklarım kalçamın 2 yanı göbeğimin altı derin derin çatlaklarla dolu moralim bozuldu bu kadar çatlayan görmedim utanmasam resmini çekip buraya koyacam halimin vahimliğini görün diye alllahımmmmm ne yapacağımm??:5::5::5::5::5::5:

kociş bi müşteriye kadar gitti, 1 saate gelir. bugün evde çalışacak galiba akşama kadar..
olsun yanımda olsun da çalışsın varsın napiim...

bu arada kocası iş yaparken üflüyo püflüyo diye şikayet eden hanımlar, halinize şükredin..
bnm ki hiç oflamaz, çünkü hiç ev işi yapmaz ki:1::1::1:

iyi pazarlar herkes istanbulda güzel havayı gördü kocişlerle gezmeye gittiler galiba..benimde evim tadilatta bende annemlerde annemde babası hasta sivasa gitti.yanlızım yani..
karnım çokkkk kaşınıyor ayrıca o kadar çatlamışım ki anlatamam.bacaklarım kalçamın 2 yanı göbeğimin altı derin derin çatlaklarla dolu moralim bozuldu bu kadar çatlayan görmedim utanmasam resmini çekip buraya koyacam halimin vahimliğini görün diye alllahımmmmm ne yapacağımm??:5::5::5::5::5::5:

bn de çok çatladım cnmm, aynen bahsettiğin gibi bnm de durumum...
bi göbeğimde çok az var. ama bacaklarımın yanları, kalçalarım falan hep çizgi çizgi:50::50::50:

taze anneden hepinize kocaman selamlar, bebisimi yikadik uyuyo simdi misil misil size birkac tavsiyede bulunayim kizlar normal dogum yapacaklar pijama takimindansa onden dugmeli gecelikler cok daha kullanisli ben pijamalari hic giymedim en az 3 tane olsun kanama cok oldugu icin batiyo ayni zamanda hamile kilotlari daha rahat oluyo buyuk noy kilotlar alti rahat tutmuyo yinede aldiysaniz en az 10 tane alt camasir 4 tane corap olsun tuvalete kaldirdiklarinda alt temizligi yapilirken bacaklardan kan akip corabi kirletebiliyor hasta bezi muhakkak alin benim gibi suyu gelenler icin ideal, gogus kalkani mutlaka alin cok rahat ozellikle meme uclari cok kotu oluyor benim gibi memeden dusmeyen bir bebekse isiniz cok zor lansinoh hicbir ise yaramadi bende sadece emzirirken suruyorum rahatlatiyor biraz yarin bebisimin doktor kontrolu var bakalim meme problemimiz ne olacak.

saol cnm tavsiyelerin için:34::34:
güzel kızını kokla bnm için olur muu:nazar::nazar:

senin yazdıklarını okuyunca bi heyecan yapıyorum ki sorma, sanırım normal doğum yapman beni çok heyecanlandırdı:34::34:
Allah ım bana da böyle kolay doğum nasip etsin inşşşş, tabi herkesle birlikte

acilden geldik bizde 4 saattir ordayiz
kalbim felaket sikisiyordu bir de befes alamiyordum
annem kalp krizzinden olunce ve benzer sikayetleri olunca sart oldu gitmek
ekg cekildi sonuc pek parlak degilmis
hemen takibe aldilar bidunya test yaptilar
simdilik skinti yok deyip taburcu ettiler
hala cok agrim var ve nefes alamiyorum
agri kesici de verdiler orda ama hic etkisi olmadi
yoga hareketi demissiniz ama sanirim bu bildigimiz tutulma agrisi degilmis
zaten hayatimda ilk kez bukadar kotu oldu bu agrilar
umarim gecer
artik nefes almak bile istemiyorum agrilardan

umarim gecer

canim cok gecmis olsun dikkat et kendine,

umarim gecer

geçmiş olsun cnmmm,
e başka bişey demediler mi? ne zamana kadar ağrıyacakmış böyle??

saol cnm tavsiyelerin için:34::34:
güzel kızını kokla bnm için olur muu:nazar::nazar:

senin yazdıklarını okuyunca bi heyecan yapıyorum ki sorma, sanırım normal doğum yapman beni çok heyecanlandırdı:34::34:
Allah ım bana da böyle kolay doğum nasip etsin inşşşş, tabi herkesle birlikte

canim insallah normal dogum yaparsin her kadinin tatmasi lazim guclu ol cekecegin sikinti en fazla 2 saat sonrasi kus gibi rahatlamis oluyorsun kalkip yuruyosun hatta yuruyerek dogumhaneden cikmak istedim izin vermediler o derece yani

Back
X